• 8.712.425 stemmen

Met onder meer: Devon Werkheiser, Tim Meadows en Daniel Roebuck

• Claim tot 100 euro bonus bij Jacks.nl

• Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

Plot Shredderman Rules

Nolan Byrd is erg slim op het gebied van elektronica, maar op school wordt hij vaak gepest. Op een goede dag heeft hij er echter genoeg van om altijd maar de underdog te zijn en neemt hij het recht in eigen hand.

logo tmdbimage

avatar van jan verhees

jan verhees

moet hem nog kijken lijkt me wel leuk

avatar van vistala

vistala

Dit is nou zo'n typische film waar je veel van verwacht maar de uitstraling had van een kinderserie. Een stem erdoorheen die het verhaal vertelt, irritant en ook het hele verhaal was matigjes. Er zullen best liefhebbers zijn maar ik niet.

avatar van raza1

raza1

Ik vind 2 * al te veel, van mij maar 0,5 * en dat doe ik niet vaak!

Niet eens kinderfilm waardig. Slechte SFX voor zover die er in voor kwamen en verder ook een slecht gespeelde hoofdrol.

avatar van Vandernagel

Vandernagel

Een nickelodeon aflevering uitgerekt tot een filmformaat. Niet geschikt voor 10 jaar en ouder tenzij je in dezelfde positie als de hoofdrolspeler verkeerd.

1,5 sterren

avatar van Elynn

Elynn

Ik heb een vraagje waaneer komt shredderman Rules uit op DVD in belgie want ik ben vandaag naar de video winkel geweest om die DVD van Shredderman Rules te huren maar ze kende dat daar niet

Dus wil je alsjeblieft zeggen waaneer shredderman uit komt in Belgie op DVD met dank aan evelyn

avatar van kanjertje

kanjertje

Waardeloze film.

Afrader want pure geldverspelling.

avatar van mierenmark

mierenmark

die gast komt uit ned survivalgids vet!

dat progama is echt zo wreet

avatar van dvd-me

dvd-me

als je het programma ned´s survival gids kent en de stem van Devon Werkheiser die daar word ingesproken, en dan hier een andere slecht ingesproken versie hoort die veel lager is. Dan voelt dat heel slecht aan.

avatar van funland

funland

Elynn schreef:

ik heb hem al in de Fun zien liggen voor 5 eurotjes

avatar van elmo4ever

elmo4ever

echt vreselijk! die rot voice over!

avatar van jumpstylemovie

jumpstylemovie

Hoe kan het nou weer dat ik hier nog niet op gestemd had? Nou vandaag was ie voor de derde keer in korte tijd op Nickelodeon. Voice Over is inderdaad verschrikkelijk maar als je hem in het engles zou bekijken hou je een leuke, simpele film over. Zolang ze hem maar niet snel nog een keertje uitzenden.

avatar van misterwhite

misterwhite

Wat een onozel slechte film.

Niks boeiend aan en het acteerwerk was verschrikkelijk. Ik heb ook dan nog de voice-over versie gekeken waar ik uiteindelijk gek van werd. Waarom kunnen ze hem niet gewoon in het Engels houde.

0,5 !!!!

avatar van lars-pixar

lars-pixar

deze film is een leuke film,

met Devon Werkheiser (ned's SurvivalGids)

ned's SurvivalGids is een beetje saai omdat

de stemmen zijn in gesproken dus dan is

het andears,maar in film zie je dat Devon

Werkheiser gegroeit is en dus de in de serie

is die veel jonger dat verklaart dat hij nu 18 is

en de serie komt dus uit 2002/03.

maar de film is geweldig die verdint niet 1 ster.

maar die verdint:

3,5

avatar van tommykonijn

tommykonijn

Wat een ontzettend laag gemiddelde. Ik zag de film daarnet op Nickelodeon, en hij vermaakte me zeer goed. Misschien kon die jongen wat pestte, niet al te goed acteren maar dat werd goedgemaakt door Devon Werkheiser (Ned).. De grappen zijn soms best wel geslaagd, maar de Nederlandse versie is erg vervelend, desondanks dat is dit een prima filmpje vind ik met een leuk einde. En de Cavia's waren toch wel een van de hoogtepunten .

een slechte film slecht geacteert kon beter

avatar van biosmovie

biosmovie

Typische Nick-film.. Devon doet het nog wel aardig maar de voice-over is vreselijk, het speelduur is echt te lang en die 'pester' acteert waardeloos. 2*.

avatar van mikey

mikey

Heeft iets weg van Pump up the Volume.

avatar van Phantasm

Phantasm

Leuk bedachte film die lekker wegkijkt met aardige grappen erin.