• 9.374.505 stemmen

Genre: Horror / Thriller

Geregisseerd door: Franck Khalfoun

Met onder meer: Rachel Nichols, Simon Reynolds en Wes Bentley

Plot P2

"A new level of terror."

Op Kerstavond moet Angela (Rachel Nichols) tot erg laat overwerken. Tot haar grote schrik blijkt dat ze dan die avond het prooi te zijn van een gestoorde beveiligingsagent (Wes Bentley). En aangezien iedereen gezellig thuis kerst zit te vieren, moet Angela helemaal in haar eentje proberen om de daden van de psychopathische agent te overleven. Maar dit is nog niet zo makkelijk.

logo tmdbFilm stilllogo tmdbFilm stilllogo tmdbFilm stilllogo tmdbFilm still

avatar van moviemike

moviemike

Lijkt me weer zo'n film die goed word opgebouwt maar gaandeweg al z'n geloofwaardigheid verliest.

avatar van Tharoy

Tharoy

Hmm, soort vrouwelijke Die Hard lijkt het me, maar dan iets kleinschaliger, maar het doet me er wel aan denken. De trailer ziet er goed uit.

avatar van Macmanus

Macmanus

Alexandre Aja is producer en mede schrijver, maakt het ietsje interessanter. Maar de Trailer deed me weinig.

ralfsjam

1 stem-2* jammer dat die niets schreef waarom!

avatar van jacobine_rodijk

jacobine_rodijk

ralfsjam schreef:
1 stem-2* jammer dat die niets schreef waarom!

Meestal als mensen lage cijfers geven aan slechte films willen ze er liever geen woorden aan vuil maken.

Weinig nieuws gezien, een donkere ruimte met een gestoorde psycho en de rondborstige slachtoffer die 90 minuten lang rond rent en slechte beslissingen maakt. Paar leuke ideeën waar duidelijk Aja achter zat auto met de rolstoel aanduwen bijv. maar daarvan waren er te weinig om dit enigszins een leuke, laat staan een originele thriller te van maken.

avatar van stinissen

Vermakelijk met een paar gore scene's

avatar van peugeotboy

peugeotboy

Geen slechte film , maar ook geen hoogvlieger. Hij kijkt gewoon lekker weg. 3*

avatar van blue_eyesss

blue_eyesss

ik vond het wel een goeie film. idd een paar gore scene's. enkele scene's zijn ook al in de trailer te zien. die kun je dus beter niet eerst bekijken. 3.5*

avatar van Snitz129

Snitz129

Zeker geen verkeerde film, ik had er niet zo veel van verwacht maar de film heeft mij in positieve zin erg verrast. Het is zeker geen horror maar een aardige thriller met hier en daar wat bloedspetters.3.5*

avatar van denoot

denoot

leuke film, spanning zit er goed in, af en toe wat gore, prima vermaakt

dikke 3 sterren

avatar van OmniTrox

OmniTrox

Hehe

Zojuist de film gezien en het was geen slechte film.

De spanning zat er goed in...echt zo'n filmpje om de vrijdag-avond

mee weg te krijgen.

Het gore viel mee...was maar echt een kleine scene waarin dat voorkomt...

3,5 *

avatar van Alist

Alist

Zeer vermakelijke film, spannend van begin tot einde. 4,5*

avatar van foussie

foussie

gisteren gekeken

best goede film

keek lekker weg van begin tot einde

toch ruim ****

avatar van toetje1977

toetje1977

Geen slechte film, wel een beetje cliche-dingetjes. Een aantal dingen zie je van mijlenver aankomen zoals het feit dat ze de telefoon laat vallen als ze bereik probeert te krijgen... Verder hoeft het geweld naar mijn mening niet zo expliciet in beeld te worden gebracht. Komt een beetje goedkoop over. Maar verder wel vermakelijk.

avatar van djkoelkast

djkoelkast

Inderdaad veel Cliché's, goede opbouw, dat wel, maar toch te veel van hetzelfde met een te bekend einde, daarom 3 sterren, dankzij een aantal originele scenes.

avatar van edgroesz

edgroesz

heb er geen andere woorden voor echt een topper,wat een opbouw van spanning en dat maar met een paar spelers.

echt een wereldfilm zeker een aanrader voor mij dan ook zeker

avatar van sylphil

sylphil

Zeker geen verkeerde film, we zijn natuurlijk erg verwend de laatste jaren waardoor het moeilijk wordt nog iets boeiends te produceren.

Deze blijft wel boeien, goeie thriller.

En ja, ach, die paar spettertjes bloed, die man had het verdiend, haha.

ralfsjam

had er niet echt veel van verwacht, ookal had ik me hier al wat ingelezen. maar al met al is het een lekkere thriller met hier en daar een bloedspetter ja! toch blijft het moeilijke om een hoofd onder het bloed elke shot het zelfde te laten zijn, en zeker als je de nagel in de gaten houd. maar goed, dat zie ik dan weer. de opbouw was goed en de 2 acteurs waren zeker niet slecht. een goede film die zich 90 minuten in een parkeergarage afspeeld... nou dan moet je wel een verdomd goed verhaal hebben... en dat heeft ie, in een vrij simpele vorm. heb me zeer vermaakt en het viel me alles mee! een 4.

avatar van marvak29

marvak29

film had ik eigelijk geen hoge verwachtingen van maar heeft me positief verrast, jammer dat die niet voor de kerst uitkomt maar pas in februari

avatar van MrBrown

MrBrown

Deze viel me reuze mee.... (had weer zo'n "saw" achtige film verwacht (ook goed hoor )

dikke 3,5 *

(niet geschikt voor honden liefhebbers of kijk ff weg en zet geluid af)

avatar van stinissen

Was toch een shit hond.

avatar van Spartaan1986

Spartaan1986

MrBrown schreef:

(niet geschikt voor honden liefhebbers of kijk ff weg en zet geluid af)

Goed opletten bij de aftiteling. Het was zoals gewoonlijk nep

Spartaan1986 schreef:

Goed opletten bij de aftiteling. Het was zoals gewoonlijk nep

ja hehe... ze zullen echt geen echte hond afmaken! anders had het poppedijntje het denk ik niet gered in die auto...

maar het gaat om het idee en hoe realistisch het in beeld is gebracht. ik kan me voorstellen (heb ook 2 honden) dat het voor veel mensen erger is dan dat een man doorrijden of iets.

maargoed het zag er redelijk echt uit ja! en toch was het best een lief en gehoorzaam waakhondje die gewoon zijn werk deed....

avatar van too-sweet

too-sweet

Spannende film. Me geen moment verveeld. Zeker een aanrader.

Krijgt van mij 4*

avatar van AmazingPP

AmazingPP

Aardige thriller, wel tamelijk voorspelbaar, maar hij kijkt lekker weg. En gelukkig zit er ook best wat gore in deze horror/thriller. Ik heb me er in ieder geval prima mee vermaakt, vandaar: 3,5 *.

avatar van PRIMAX

PRIMAX

een film. das alles

avatar van i.Ron S.

i.Ron S.

Het verhaalverloop is niet echt origineel maar het blijft wel interessant genoeg.

Goed vind ik Wes Bentley die een vriendelijke psycho speelt, maakt het wat moeilijker te voorspellen wat zijn acties gaan zijn.

Rachel Nichols mag er ook wel zijn.

In het begin hoopte ik dat Angela gewoon met hem meevierde, mee at en er een goed nagerecht volgde.

Maar deze versie was ook goed.

3 op 5

ralfsjam

Wes Bentley speeld ook in "the ungodly" !! nog niet op moviemeter, maar deze moet je wel in de gaten houden!!!

blue_eyesss schreef:

Waar heb je deze film gezien?

Ik wil hem ook graag zien.

avatar van Oscarwinnaar

Oscarwinnaar

Gewoon een lekkere thriller met hier en daar vrij harde scenes.

De film werd af en toe een beetje langdradig, maar al met al toch een aanrader wat mij betreft.