Genre: Horror / Thriller
Geregisseerd door: Franck Khalfoun
Met onder meer: Rachel Nichols, Simon Reynolds en Wes Bentley
Plot P2
"A new level of terror."
Op Kerstavond moet Angela (Rachel Nichols) tot erg laat overwerken. Tot haar grote schrik blijkt dat ze dan die avond het prooi te zijn van een gestoorde beveiligingsagent (Wes Bentley). En aangezien iedereen gezellig thuis kerst zit te vieren, moet Angela helemaal in haar eentje proberen om de daden van de psychopathische agent te overleven. Maar dit is nog niet zo makkelijk.
Angela Bridges
Cop #1
Cop #2
Homeless Woman
moviemike
Lijkt me weer zo'n film die goed word opgebouwt maar gaandeweg al z'n geloofwaardigheid verliest.
Tharoy
Hmm, soort vrouwelijke Die Hard lijkt het me, maar dan iets kleinschaliger, maar het doet me er wel aan denken. De trailer ziet er goed uit.
jacobine_rodijk
1 stem-2* jammer dat die niets schreef waarom!
Meestal als mensen lage cijfers geven aan slechte films willen ze er liever geen woorden aan vuil maken.
Weinig nieuws gezien, een donkere ruimte met een gestoorde psycho en de rondborstige slachtoffer die 90 minuten lang rond rent en slechte beslissingen maakt. Paar leuke ideeën waar duidelijk Aja achter zat auto met de rolstoel aanduwen bijv. maar daarvan waren er te weinig om dit enigszins een leuke, laat staan een originele thriller te van maken.
peugeotboy
Geen slechte film , maar ook geen hoogvlieger. Hij kijkt gewoon lekker weg. 3*
blue_eyesss
ik vond het wel een goeie film. idd een paar gore scene's. enkele scene's zijn ook al in de trailer te zien. die kun je dus beter niet eerst bekijken. 3.5*
Snitz129
Zeker geen verkeerde film, ik had er niet zo veel van verwacht maar de film heeft mij in positieve zin erg verrast. Het is zeker geen horror maar een aardige thriller met hier en daar wat bloedspetters.3.5*
denoot
leuke film, spanning zit er goed in, af en toe wat gore, prima vermaakt
dikke 3 sterren
OmniTrox
Hehe
Zojuist de film gezien en het was geen slechte film.
De spanning zat er goed in...echt zo'n filmpje om de vrijdag-avond
mee weg te krijgen.
Het gore viel mee...was maar echt een kleine scene waarin dat voorkomt...
3,5 *
foussie
gisteren gekeken
best goede film
keek lekker weg van begin tot einde
toch ruim ****
toetje1977
Geen slechte film, wel een beetje cliche-dingetjes. Een aantal dingen zie je van mijlenver aankomen zoals het feit dat ze de telefoon laat vallen als ze bereik probeert te krijgen... Verder hoeft het geweld naar mijn mening niet zo expliciet in beeld te worden gebracht. Komt een beetje goedkoop over. Maar verder wel vermakelijk.
djkoelkast
Inderdaad veel Cliché's, goede opbouw, dat wel, maar toch te veel van hetzelfde met een te bekend einde, daarom 3 sterren, dankzij een aantal originele scenes.
edgroesz
heb er geen andere woorden voor echt een topper,wat een opbouw van spanning en dat maar met een paar spelers.
echt een wereldfilm zeker een aanrader voor mij dan ook zeker
sylphil
Zeker geen verkeerde film, we zijn natuurlijk erg verwend de laatste jaren waardoor het moeilijk wordt nog iets boeiends te produceren.
Deze blijft wel boeien, goeie thriller.
En ja, ach, die paar spettertjes bloed, die man had het verdiend, haha.
ralfsjam
had er niet echt veel van verwacht, ookal had ik me hier al wat ingelezen. maar al met al is het een lekkere thriller met hier en daar een bloedspetter ja! toch blijft het moeilijke om een hoofd onder het bloed elke shot het zelfde te laten zijn, en zeker als je de nagel in de gaten houd. maar goed, dat zie ik dan weer. de opbouw was goed en de 2 acteurs waren zeker niet slecht. een goede film die zich 90 minuten in een parkeergarage afspeeld... nou dan moet je wel een verdomd goed verhaal hebben... en dat heeft ie, in een vrij simpele vorm. heb me zeer vermaakt en het viel me alles mee! een 4.
marvak29
film had ik eigelijk geen hoge verwachtingen van maar heeft me positief verrast, jammer dat die niet voor de kerst uitkomt maar pas in februari
MrBrown
Deze viel me reuze mee.... (had weer zo'n "saw" achtige film verwacht (ook goed hoor
dikke 3,5 *
(niet geschikt voor honden liefhebbers of kijk ff weg en zet geluid af)
Spartaan1986
(niet geschikt voor honden liefhebbers of kijk ff weg en zet geluid af)
Goed opletten bij de aftiteling. Het was zoals gewoonlijk nep
Goed opletten bij de aftiteling. Het was zoals gewoonlijk nep
ja hehe... ze zullen echt geen echte hond afmaken! anders had het poppedijntje het denk ik niet gered in die auto...
maar het gaat om het idee en hoe realistisch het in beeld is gebracht. ik kan me voorstellen (heb ook 2 honden) dat het voor veel mensen erger is dan dat een man doorrijden of iets.
maargoed het zag er redelijk echt uit ja! en toch was het best een lief en gehoorzaam waakhondje die gewoon zijn werk deed....
too-sweet
Spannende film. Me geen moment verveeld. Zeker een aanrader.
Krijgt van mij 4*
AmazingPP
Aardige thriller, wel tamelijk voorspelbaar, maar hij kijkt lekker weg. En gelukkig zit er ook best wat gore in deze horror/thriller. Ik heb me er in ieder geval prima mee vermaakt, vandaar: 3,5 *.
i.Ron S.
Het verhaalverloop is niet echt origineel maar het blijft wel interessant genoeg.
Goed vind ik Wes Bentley die een vriendelijke psycho speelt, maakt het wat moeilijker te voorspellen wat zijn acties gaan zijn.
Rachel Nichols mag er ook wel zijn.
In het begin hoopte ik dat Angela gewoon met hem meevierde, mee at en er een goed nagerecht volgde.
Maar deze versie was ook goed.
3 op 5
ralfsjam
Wes Bentley speeld ook in "the ungodly" !! nog niet op moviemeter, maar deze moet je wel in de gaten houden!!!
marisje1980
Waar heb je deze film gezien?
Ik wil hem ook graag zien.
Oscarwinnaar
Gewoon een lekkere thriller met hier en daar vrij harde scenes.
De film werd af en toe een beetje langdradig, maar al met al toch een aanrader wat mij betreft.

Netflix voegt in maart 'The Invisible Man' toe: waar kijk je de horrorfilm nu?

WOII-klassieker 'A Bridge Too Far' over slag bij Arnhem zondag op televisie

Level 16
Sciencefiction / Thriller, 2018

The Stepfather
Thriller / Misdaad, 2009
ontvoeringparking garagebasement garage psychopaatsecurity guardexecutivekerstmis