• 9.374.963 stemmen

Geregisseerd door: Joe Nussbaum

Met onder meer: Amanda Bynes, Matt Long en Sara Paxton

• Netflix Vanaf 1 maart op Netflix

Plot Sydney White

"Freshman year is no fairytale"

Een moderne versie van Sneeuwwitje. De film speelt zich af tussen studenten in hun eerste jaar op college. Rachel is de leidster van de Kappa Phi sociëteit en de nr. 1 op de 'hottie' ranglijst van de universiteitswebsite. Haar status wordt echter bedreigd door nieuwelinge Sydney White, een vriendelijke brunette die bovendien bij Rachels vriendje Blaine in de smaak valt.

logo tmdbFilm stilllogo tmdbFilm stilllogo tmdbFilm still

Sydney White

Rachel Witchburn

Tyler Prince

Terrence Lubinecki

Demetria Rosemead 'Dinky' Hotchkiss

avatar van stan

stan

Trailer ziet er wel oke uit maar neit echt super vet ofzo

avatar van Stanlytookie

Stanlytookie

Lijkt me wel een leuke film. Wanneer komt hij in de bios??

avatar van stan

stan

Leuke film, je moet er alleen niet te veel van verwachten want de film is toch best wel standaard en alles maar alsnog wel grappig

avatar van kari84

kari84

lijkt mij ook wel leuk, hou wel van een simpele film op z'n tijd.

alleen heb ik geen idee hoe ik hem kan bekijken. enig idee wanneer ie op dvd komt?

avatar van wwelover

wwelover

Leuke film. Leuk meisje. Leuke grappen, vooral die nerds zijn hilarisch. Voor tussendoor zeker leuk.

avatar van anthony68

anthony68

leuke film sprookje en teencom combi erg leuk 3,5*

avatar van UrbanDjampa

UrbanDjampa

Vrij standaard filmpje met een typische amanda bynes rol. Standaard kan ook leuk zijn.

"I am a Dork!!"

avatar van Bartw1991

Bartw1991

Toen ik het verhaal las moest ik gelijk aan 'A Cinderella Story' denken, waar ze een puberversie maakte van Assepoester. Maar na hem gekeken te hebben bleek de film toch een hele andere kant op te zijn gegaan. In tegenstelling tot 'A Cinderella Story' laat deze film het precieze verhaal van het sprookje een beetje varen.

De film is wel een beetje cliché, met de dode moeder en de barbiedoll leader en de dorks, maar je kijkt deze film ook niet vanwege het diepgaande verhaal.

Erg simpel, maar zeker leuke Romedie (samenvoeg-genres toegestaan?)

avatar van HorrorFilms4Life

HorrorFilms4Life

Geinig filmpje. Beetje flauwe humor, maar kijkt wel lekker weg. Maar een film van dit genre is wel weer genoeg voor een maandje. Laatste 10 minuten zijn heeeel erg voorspelbaar.

avatar van Micromaniac

Micromaniac

Ik weet dat het5 een vrij nieuwe film is, maar weet iemand mischien waar (of wanneer) deze op DVD te koop is? M'n vriendin vind hem geweldig..l

avatar van The Oceanic Six

Oke, oke de film was uiterts voorspelbaar want iedereen weet hoe een highschoolverhaal als deze afloopt. Eerst gaat het fout en uiteindelijk komt alles goed. Maar ik vind dit soort feel good movie gewoon leuk. Daarbij is Amanda Bynes echt een plaatje (zie foto hieronder) en zat er soms best geinige humor in. De bijpersonen maken of breken vaak zon film en in dit geval maken ze hem. Sydney komt bij 7 grote nerds in het huis maar zij zijn best grappig. Zeker de gozer die via een praatpop op zijn hand communiceert met anderen haha.
De film is best een aanradertje om eens te kijken. Geen top maar wel vermakelijk.

avatar van Spyn

Spyn

Normaal reageer ik nooit, maar aangezien deze film staat nog vrij hoog staat deze "waarschuwing". Voor mensen tussen de 12 en 18 kan deze nog gemiddeld leuk zijn(nouja). Voor mensen boven de 18 zou ik deze echt niet aanraden. Tenzij je misschien van cliche-humor houdt, maar zelfs dan is deze nog echt slecht!

0,5 sterren, ondanks dat ik deze genre nog weleens kan waarderen.

avatar van chris_koek

chris_koek

Top film weer met amanda het is gewoon een leuke dame voor leuke humor. Heb genoten van het begin tot het eind.

avatar van _Daan_

_Daan_

Ik heb mij super vermaakt met deze film hij pakte mij gewoon was erg fijn om te kijken. En de lengte van de film was ook oke! hij verveelde niet! kijken dus!

avatar van _Daan_

_Daan_

Spyn schreef:

0,5 sterren, ondanks dat ik deze genre nog weleens kan waarderen.

Dat zeg jij ik vond de film super en ik ben al boven de 18! dit is een goede Film en valt door iedereen te kijken!

avatar van The Oceanic Six

Ik vind een 4,5 voor een standaard film waar alle cliche's uit de kast zijn getrokken anders ook wel bizar hoog hoor...

Zon film is niet meer dan een 7 (3,5*) waard....

Toppers waardeer je met 4,5 of hoger...

avatar van BEFGOD

BEFGOD

Leuke film:D

Ben zelf 18* (20) en waarom zou ik deze film dan niet leuk vinden..?

Er zijn genoeg 40+ die naar harry potter kijken hoor

avatar van JohnnyO

JohnnyO

Dit is echt een leuke grappige comedy.

Natuurlijk zijn er zat van dit soort films, maar Amanda speelt toch weer een leuke aparte rol hier.

Dit is zeker een film om even je lachspieren te testen.

avatar van Ché Cliché

Ché Cliché

Amanda Bynes en onderliggende boodschappen die zo cliché overdreven gebracht gaan worden.. 1 miserabel sterretje voor één miserabel filmpje...

avatar van GGG

GGG

Wat een heerlijke film! We hebben met het hele gezin zitten lachen, gieren en genieten van de film en vooral de 7 Dorks! Echt een aanrader voor mensen met Humor!!!

avatar van Spyn

Spyn

GGG schreef:

Jij ligt vast ook in een deuk om de voice-over bij de america's funniest home video?

avatar van roy7477

roy7477

Leuke film, goed verhaal.

avatar van GGG

GGG

Spyn schreef:

Nee!

avatar van kanjertje

kanjertje

Leuke meidenkomedie.

Bij momenten wat flauw en zwakjes.

Gelukkig naar het einde tot weer sterker zodat ik toch ben blijven kijken.

2,5

avatar van MissyNador

MissyNador

Leuke meidenfilm! Die nerd waren wel grappig hahaha. Een 4.0*.

avatar van mell

mell

leuk....een chick-flick\

I am a NERD:D

avatar van Dunny

Dunny

het gebruikelijke standaard verhaal met een bitch die de leukste jongen van de school wil , maar die op zijn beurt weer het nieuwe lieve onschuldige meisje leuk vindt. Film dus redelijk voorspelbaar, desalniettemin toch erg vermakelijk om naar te kijken ! Al was het alleen maar omdat Amanda zo mooi is

avatar van Angrod_Pallanén

Angrod_Pallanén

Vreselijke film die veel te lang duurt en waardeloze personages heeft. Geen enkele grap is grappig en geen enkele wending is goed. Het enige pluspunt van de film is de leuke bewerking van het klassieke verhaal. Maar that's it. Verder compleet onuitstaanbaar.

1.5

avatar van alec

alec

Grappige comedy met een good old fashion American morality. Bynes krijgt niet 1 maar liefst 3 hindernissen mee om uiteindelijk toch alles tot een goed eind te laten verlopen.

Een *3.0

avatar van Wouser

Wouser

Erg leuke film, kijkt lekker weg heb er erg van genoten.