Drunk Parents (2019)
Genre: Komedie
Geregisseerd door: Fred Wolf
Met onder meer: Alec Baldwin, Salma Hayek en Joe Manganiello
IMDb beoordeling: 4,0 (7.908)
Gesproken taal: Spaans en Engels
- Niet beschikbaar op Amazon Prime
- Niet beschikbaar op Disney+
- Niet beschikbaar op Google Play
Plot Drunk Parents
"Hung over and tapped out."
Frank en Nancy Teagarden zijn een lage upper-class familie met een glanzende, zwarte Range Rover en een smaakvolle Tudor-stijl woning. Met knikkende knieën zetten ze hun dochter af voor haar eerste dag op de universiteit. De twee ouders konden niet trotser zijn. Echter wanneer kort daarna de deurwaarder op de stoep staat lijkt hun rijkdom minder veilig dan gedacht. In een poging hun dochter op de universiteit te kunnen houden besluiten ze een vrijmarkt te organiseren gevolgd door een nacht met veel drank. De volgende ochtend blijken ze een aantal betreurenswaardige beslissingen genomen te hebben.
- Trailer (YouTube)
Carl Mancini
Heidi Bianchi
Tyler Rector
Shope
Vermoeiende trend, al die soort comedies over volwassenen die 'nog 1 keer' het beest uit moeten hangen. Bijna nooit leuk. En ze blijven maar komen.
Vanaf 4 mei in de bioscoop (Dutch FilmWorks)
EDIT 2: release opnieuw uitgesteld, nu verplaatst naar 5 april 2018
Laatste UPDATE: bioscooprelease is definitief komen te vervallen.
jarno1975 (moderator series)
Vanaf 4 mei in de bioscoop (Dutch FilmWorks)
Volgens mij uitgesteld naar 7 september.
Klopt. Ons automatisch scriptje had deze wijziging gemist. Bedankt voor de tip!
schumacher
Wat was dit slecht.
Dat het tot en met onrealistisch is dat kan me nog zo niet schelen maar dat men zo slecht acteerde en dan heb ik het vooral over Salma Hayek, wat was dat een ramp zeg, rete irritant dat die was in deze film, schrijnend, ze haalde de film helemaal naar beneden en is al helemaal niet grappig.
Ook was er weinig komedie aan, een paar keer heel effe haha maar meer ook niet.
Het verhaal is ook maar niks.
Dat Alec Baldwin daaraan mee doet snap ik niet, dat is echt wel een heel goeie acteur, die kan eender wie of wat spelen maar doe aub niet mee in films die erbarmelijk zijn.
Wat is dat toch met al die acteurs die in de ene flutfilm na de andere mee spelen?
Op wat uitzonderingen na (daarmee bedoel ik bv John Wick 3) : Keanu Reeves, Nicolas Cage, Bruce Willis, Al Pacino....... die doen allemaal mee in strontfilms, zijn die dan opeens allemaal blut ofzo?
Soit: deze film hier is helaas niet goed en die 3.6/10 op imdb liegen er deze keer niet om.
Toch een 1.5 voor de poster.
Noodless
och...viel nog wel mee...het verhaal is één chaotisch verloop en uitwerking, maar het heeft nog wel iets. Het is gelukkig weer niet de zoveelste komische puberfilm vol met seks en poepgrappen of een komedie waar de volwassenen zogezegd nog één keer het beest moeten uithangen. Neen, het verhaal heeft best een originele insteek, maar de uitwerking is zonder meer chaotisch. Echt grappig wilt de film nooit worden, maar er zitten wel een paar leuke scènes en gevatte dialogen in de film. Alec Baldwin en Salma Hayek vond ik niet storend en proberen hun rollen naar het script toe degelijk in te vullen. Maar uiteindelijk biedt de film wel te weinig om van een leuke komedie te spreken. 5/10
MisterD 1985
Geen idee waar ik naar heb gekeken. Helaas was het dan ook nog niet grappig. Kortom, slecht...
blurp194
Trieste boel.
Baldwin en Hayek hadden kennelijk serieuze achterstand op hun hypotheek en de afbetaling van een heleboel credit cards. Waarom zouden ze zich anders tenslotte laten misbruiken voor dit prul, dit kansloze broddelwerk. Zelfs voor Netflix is dit toch echt serieus beneden peil - en dat zegt al wat, want waar de series meestal wel redelijk zijn, de films, sorry - prut. En dat stereotyp wordt maar weer eens genadeloos hard bevestigd.
En als een film zo slecht is, dan zoek ik vaak nog wel naar iets dat dan nog wel een beetje ok is, een reden om een half puntje te geven boven de absoluut minimale 0.5 ster. Maar ik kan het in dit geval gewoon echt nergens vinden.
deridder
Mensen zeggen altijd over art-house films dat ze geen plot hebben. Maar holy cow, dit heeft echt geen plot.
italklaas
Verschrikkelijk die acteurs in hun eeuwige penopauze's. Gewoon stoppen en rentenieren, hier wordt niemand blij van.
Black Math
Na drie kwartier besloten af te zetten, iets wat ik niet gauw doe. Deze film is gewoon veel te flauw, er is geen plot en de acteurs, met name Hayek, zijn verschrikkelijk aan het overacteren. 0,5*.
mrklm
Nadat Frank [Alec Baldwin] en Nancy Teagarten [Salma Hayet] afscheid hebben genomen van hun dochter Rachel [Michelle Vientimilla], die verhuist naar een campus, komt hun leven al gauw op de kop te staan. Financiële problemen leiden ertoe dat ze hun auto, hun huis en hun bezittingen dreigen kwijt te raken. Terwijl ze problemen hun problemen op te lossen openen ze een paar flessen wijn uit de kelder van buurman Nigel [Assif Mandvi] op wiens huis zij zouden moeten letten. Van een verhaal is nauwelijks sprake. In feite is dit een serie sketches die losjes met elkaar zijn verbonden, gespeeld door een getalenteerde cast. Helaas wil het maar niet leuk worden, al doen Baldwin en Hayek hun best om er in ieder geval nog iets van te maken. Een rommeltje.
Welke films worden vanavond uitgezonden op televisie?
Deze Disney+-series worden op dit moment het meest bekeken op de dienst
Arts geeft toe overleden Matthew Perry illegaal ketamine te hebben verkocht
Ook horrorkaskraker 'Paranormal Activity' is deze maand nog te zien op Netflix: 'Uitermate creepy'
Apollo 11
Documentaire / Historisch, 2019