• 9.375.349 stemmen

Waar Is het Paard van Sinterklaas? (2007)

Familie | 90 minuten

Genre: Familie

Alternatieve titel: Where Is Winky's Horse?

Oorsprong: Nederland / België

Geregisseerd door: Mischa Kamp

Met onder meer: Ebbie Tam, Jan Decleir en Betty Schuurman

Gesproken taal: Nederlands

Releasedatum: 10 oktober 2007

• meJane Bekijk via meJane

Plot Waar Is het Paard van Sinterklaas?

Winky heeft de taak gekregen een jaar lang voor het paard van de Sint te zorgen. Wanneer het dier echter kwijt raakt, moet Winky alles op alles zetten om haar terug te vinden voordat de Goedheiligman weer in het land arriveert.

Vervolg op Het Paard van Sinterklaas.

Officiële site: http://www.waarishetpaardvansinterklaas.nl

Ik kijk hier wel naar uit. Ik vond Het Paard van Sinterklaas erg leuk.

Ik hoop dat het verhaal geen slap aftreksel is van het eerste deel. Ben ik wel een beetje bang voor.

avatar van Jessu123

Jessu123

daar heb je ook een boek van volgensmij

avatar van gotti

Wereld première op het Nederlands Filmfestival.

avatar van esmee-otterloo

esmee-otterloo

Ik ga dr direct met mn kleine broertje heen!!

Als ie net zo leuk is als 'het paard van sinterklaas' dan vermaak ik me wel

Quentin

Weinig Sinterklaas sfeer in de trailer.

avatar van gotti

De verhalen die ik hoor zijn barslecht. Veel te kinderlijk en veel te weinig Decleir.

• 11913 berichten

Wederom een schitterende film, een uitstekend vervolg op het toch net iets betere deel 1. Wat kan ik zeggen? Prachtige acteurs, een zeer spannend verhaal en mooi in beeld gebracht. 4*

avatar van gotti

De eerste was leuker, maar dit is niet zo slecht als ik eerder hoorde. Inderdaad wel te weinig Decleir (die elke scéne waar hij in zit naar zich toe trekt), nogal kinderlijk t.o.v. de eerste (alhoewel er toch wel wat zware thema's inzitten) en het geheel is weinig verrassend en vooral vernieuwend t.o.v. de 1e.

Jullie zijn wel erg bezig met de buzz rond een film he.

avatar van Wouter

Waar niet zelden geen bal van klopt.

kappeuter schreef:

Jullie zijn wel erg bezig met de buzz rond een film he.

Wie is 'jullie'?

avatar van FisherKing

FisherKing

Da's toch wel logisch zeg. Iig niet Frank van Pamelen en Mathijs van Nieuwkerk.

Ja flauw van mij misschien. Lees hier en daar van Neerlands Filmdoek mensen opmerkingen over de buzz rond een film. Prima, maar hoop alleen dat het niet te veel eigen recensies zal beinvloeden.

avatar van FisherKing

FisherKing

Mag Alex De Discussie over openbare kunst in Tilburg was een stuk heftiger.

FisherKing schreef:

Mag Alex De Discussie over openbare kunst in Tilburg was een stuk heftiger.

Ik volg je niet.

kappeuter schreef:

Hoorde toevallig van een klasgenoot (die hem al in de perspremiere had gezien) dat ie niet zo goed was. Niet echt een buzz toch?

kappeuter schreef:

Het mag toch ondertussen duidelijk zijn dat NeerlandsFilmdoek een film maakt of breekt.

lol

avatar van Stephan

Stephan

Wat is toch dat Nederlands Filmdoek waar men het hier over heeft?

Een of andere website?

Quido

Leuke film, met een uitstekende Ebbie Tam en een vermakelijk verhaaltje. Jammer dat Decleir dit keer niet zo op dreef is als Sinterklaas en dat de ontknoping ietwat flauw is. De laatste shots zijn dan wel weer hartverwarmend. Burny Bos was overigens na afloop zeer stellig: er komt geen derde deel.

avatar van Mochizuki Rokuro

Mochizuki Rokuro

Zoals Jan Pieter Ekker al aangaf tijdens de uitreiking van de Cinema.nl Affiche Prijs 2007 zijn de poster van deze film (was genomineerd) en de titel een beetje met elkaar in tegenspraak, want als je de poster goed bekijkt dacht hij dat iedereen het antwoord kon bedenken. Gulle lach in de zaal!

Vind het eerder flauw.

avatar van Mochizuki Rokuro

Mochizuki Rokuro

Quido schreef:

Vind het eerder flauw.

Je moet het in perspectief zien. Het was laat op de avond, iedereen was aan het drinken. Vincent Bijlo en Martin van Waardenberg waren net geweest, de stemming zat er in. Matthijs van Nieuwkerk had er zin in.

Maar ja, flauw is-ie ook wel een beetje.

Quentin

Op vervolgfilms rust meestal een grote vloek. Eerste delen zijn erg succesvol, maar hun vervolgfilms zijn meestal maar slappe aftreksels van de eerste; enkele uitzonderingen daargelaten uiteraard. Op Waar is het Paard van Sinterklaas? rust deze vloek helaas ook. Slechts bij vlagen wordt het niveau van het eerste deel gehaald

Recensie

avatar van Real_Movie

Real_Movie

Deze films woorden bedoeld voor kinderen.

Ik zie hier alleen maar negatieve verhaaltjes over deze films.

Quentin schreef:

Recensie

Schitterend geschreven recensie, touché! Ik hou er een iets andere mening op na: Mijn RECENSIE

avatar van mitjuhh

mitjuhh

Ik heb deze film nog niet gezien maar wil hem heel graag zien want het lijkt me een hele leuke film. Ik heb de vorige film(s) ook niet gezien dus ik weet niet wat ik moet verwachten.