Waar Is het Paard van Sinterklaas? (2007)
Genre: Familie
Alternatieve titel: Where Is Winky's Horse?
Nederland / België
Geregisseerd door: Mischa Kamp
Met onder meer: Ebbie Tam, Jan Decleir en Betty Schuurman
6,5 (502)
Gesproken taal: Nederlands
Releasedatum: 10 oktober 2007
Plot Waar Is het Paard van Sinterklaas?
Winky heeft de taak gekregen een jaar lang voor het paard van de Sint te zorgen. Wanneer het dier echter kwijt raakt, moet Winky alles op alles zetten om haar terug te vinden voordat de Goedheiligman weer in het land arriveert.
Vervolg op Het Paard van Sinterklaas.
Officiële site: http://www.waarishetpaardvansinterklaas.nl
Ik kijk hier wel naar uit. Ik vond Het Paard van Sinterklaas erg leuk.
Ik hoop dat het verhaal geen slap aftreksel is van het eerste deel. Ben ik wel een beetje bang voor.
esmee-otterloo
Ik ga dr direct met mn kleine broertje heen!!
Als ie net zo leuk is als 'het paard van sinterklaas' dan vermaak ik me wel
De verhalen die ik hoor zijn barslecht. Veel te kinderlijk en veel te weinig Decleir.
BlueJudaskiss (moderator films)
- 11913 berichten
Wederom een schitterende film, een uitstekend vervolg op het toch net iets betere deel 1. Wat kan ik zeggen? Prachtige acteurs, een zeer spannend verhaal en mooi in beeld gebracht. 4*
De eerste was leuker, maar dit is niet zo slecht als ik eerder hoorde. Inderdaad wel te weinig Decleir (die elke scéne waar hij in zit naar zich toe trekt), nogal kinderlijk t.o.v. de eerste (alhoewel er toch wel wat zware thema's inzitten) en het geheel is weinig verrassend en vooral vernieuwend t.o.v. de 1e.
Jullie zijn wel erg bezig met de buzz rond een film he.
Quido
Jullie zijn wel erg bezig met de buzz rond een film he.
FisherKing
Da's toch wel logisch zeg. Iig niet Frank van Pamelen en Mathijs van Nieuwkerk.
Ja flauw van mij misschien. Lees hier en daar van Neerlands Filmdoek mensen opmerkingen over de buzz rond een film. Prima, maar hoop alleen dat het niet te veel eigen recensies zal beinvloeden.
FisherKing
Mag Alex De Discussie over openbare kunst in Tilburg was een stuk heftiger.
Mag Alex De Discussie over openbare kunst in Tilburg was een stuk heftiger.
Ik volg je niet.
Hoorde toevallig van een klasgenoot (die hem al in de perspremiere had gezien) dat ie niet zo goed was. Niet echt een buzz toch?
Quentin
Stephan
Wat is toch dat Nederlands Filmdoek waar men het hier over heeft?
Quido
Leuke film, met een uitstekende Ebbie Tam en een vermakelijk verhaaltje. Jammer dat Decleir dit keer niet zo op dreef is als Sinterklaas en dat de ontknoping ietwat flauw is. De laatste shots zijn dan wel weer hartverwarmend. Burny Bos was overigens na afloop zeer stellig: er komt geen derde deel.
Mochizuki Rokuro
Zoals Jan Pieter Ekker al aangaf tijdens de uitreiking van de Cinema.nl Affiche Prijs 2007 zijn de poster van deze film (was genomineerd) en de titel een beetje met elkaar in tegenspraak, want als je de poster goed bekijkt dacht hij dat iedereen het antwoord kon bedenken. Gulle lach in de zaal!
Mochizuki Rokuro
Vind het eerder flauw.
Je moet het in perspectief zien. Het was laat op de avond, iedereen was aan het drinken. Vincent Bijlo en Martin van Waardenberg waren net geweest, de stemming zat er in. Matthijs van Nieuwkerk had er zin in.
Maar ja, flauw is-ie ook wel een beetje.
Quentin
Op vervolgfilms rust meestal een grote vloek. Eerste delen zijn erg succesvol, maar hun vervolgfilms zijn meestal maar slappe aftreksels van de eerste; enkele uitzonderingen daargelaten uiteraard. Op Waar is het Paard van Sinterklaas? rust deze vloek helaas ook. Slechts bij vlagen wordt het niveau van het eerste deel gehaald
Real_Movie
Deze films woorden bedoeld voor kinderen.
Ik zie hier alleen maar negatieve verhaaltjes over deze films.
BlueJudaskiss (moderator films)
- 11913 berichten
Schitterend geschreven recensie, touché!
Ik hou er een iets andere mening op na: Mijn RECENSIE
mitjuhh
Ik heb deze film nog niet gezien maar wil hem heel graag zien want het lijkt me een hele leuke film. Ik heb de vorige film(s) ook niet gezien dus ik weet niet wat ik moet verwachten.

Nederlandse serie 'Rampvlucht' is een kijktip op NPO Start Plus

Netflix neemt binnenkort afscheid van de horrorfilm 'The Watchers'