Genre: Thriller / Horror
Alternatieve titels: Black Ops / Nazi Dawn
Geregisseerd door: Roel Reiné
Met onder meer: Lance Henriksen, James Russo en Gary Stretch
Plot Deadwater
Een oorlogsschip uit de Tweede Wereldoorlog wordt in de Perzische Golf geplaatst, maar na een tijdje hoort men niets meer van dit schip. Een Marine elite korps, samen met een NCIS onderzoeker en twee wetenschappers worden erop uitgestuurd om ervoor te zorgen dat het schip weer in goede handen valt.
Captain John
Commander Combs
Colin Willets
Traci Leonard
Larry Grubman
Ensign Buford
Meer teaser kan bijna niet...
Quentin
Eerder die dag was me dat, ondanks het oprechte voornemen wakker te blijven,niet gelukt tijdens de screening van Deadwater, de eerste Amerikaanse productie van 'onze' Roel Reiné -die volgens de aankondiging bij de bioscoop tegenwoordig schuil gaat achter het pseudoniem 'Rien Roek'.
Ik koester grote sympathie voor de manier waarop de Nederlandse regisseur in Hollywood zijn droom najaagt: hij wist voor het warrige verhaal over een oud oorlogsschip waar onzichtbare nazizombies rondspoken zelfs voormalig Millennium-ster Lance Henriksen te strikken. Maar zijn grote, alomvattende meesterwerk heeft Reiné met Deadwater nog niet gemaakt.
Robbert Blokland's dagboek uit Cannes
"[hij wist] zelfs voormalig Millennium-ster Lance Henriksen te strikken",
zelfs . . . Henriksen zit anders voornamelijk in goedkope B-films
raymon
het ziet er allemaal erg low-budget uit, jammer ik hoop dat ''Maker'' met Steven Siegal wat beter word en ook misschien een grote doorbraak word voor Roel Riene.
Op IMDB wordt nu een andere regisseur vermeld. De rebelfilm site geeft Reine zelf nog wel aan als regisseur. Iemand die hier iets meer over weet?
De site geeft inmiddels ook Rebel Wan aan. Waarom niet gewoon zijn eigen naam, vraag ik me dan af. Zou ie nu al niet met deze film geassocieerd willen worden?
Volgens imdb zou deze film in september in de USA uitkomen. Iemand die weet hoe het zit?
Quentin
Is nu juni 2008 geworden onder de titel BlackOps
raymon
Is nu juni 2008 geworden onder de titel BlackOps
Ik heb alleen het gevoel dat Deadwater niet zulke reacties zal krijgen als Pistol Whipped.
feanaro surion
Roel Reine wil zelf niet geassocieerd worden met deze film nadat hij is "verknipt" na het draaien. Gewoon onder zijn pseudoniem Rebel Wan ("Rebel Without A Name") plaatsen?
ralfsjam
tjonge jonge, wie wil er wel geassocieerd worden met deze film? 90 minuten kijken naar gewapende soldaten op een marineschip. opzoek naar een ss-er geest uit 1945? of was het toch anders...
gapens keek ik deze film. een 2
wolfsheim
aan de stemmen te zien 4* zal deze ""de"" film van 2008 worden ?
nee een vergezocht verhaal
Vreemd, al die 5 sterren plots. Allemaal stemmers met zeer vergelijkbaar stemgedrag ook.
Ben benieuwd waar je hem gezien hebt ralfsjam. Bij mijn weten is ie nog nergens te zien geweest. Of zwerft er al ergens een digitale versie op het web rond?
Mar10e
Ja, er is een digitale versie te vinden ... zelfs al met subs
Zit me alleen af te vragen of ik hem ga kijken ...
JanHLieben
Zonde van de tijd om hiernaar te kijken, ben een liefhebber van oorlogs horror maar deze film, wat een verspilling van talent.
Waardering 0,5
Wie heeft deze film zo hoog gewaardeerd, de acteurs en/of de regisseur ?????????
Dit doet geen goed aan de geloofwaardigheid van moviemeter.
jstinissen
duurt te lang op een gegeven moment wordt het saai ik ben een echte horror-thriller fan maar vondt deze totaal niet eng of eght spannend
Genre moet zijn Thriller/Sciene fiction.
Downloadgerelateerde berichten verwijderd.
Defective
Het eerste uur is vreselijk slaapverwekkend, het laatste half uur gewoon slaapverwekkend! 1* voor Lance Henriksen.
Een aantal leden hebben idd een vreemd stemgedrag
grandpa
Ja, er is een digitale versie te vinden ... zelfs al met subs
Zit me alleen af te vragen of ik hem ga kijken ...
niet doen dus...bagger

Videoland verhoogt per 3 maart 2026 opnieuw de abonnementskosten