• 8.902.250 stemmen

Met onder meer: Michelle Meadows, Daniella Kimber en Tom Huntington

Gesproken taal: Engels, Frans en Spaans

Plot Stinger

"Terror has surfaced."

De USS Newark, een duikboot die een uiterst geheime militaire vracht bevat, is al 2 maanden vermist op zee. Wanneer de duikboot uiteindelijk ontdekt wordt is de regering gretig om de verloren vracht te recuperen. Ze sturen er een reddingsteam op af onder leiding van Dr. Carly Ryan en haar assistent.

avatar van jordidj1

jordidj1

mm.. ik zal proberen de film te bekijken.

De kaft ziet er verleidelijk uit

avatar van Woland

Woland

Ik hoef hier verder weinig woorden aan vuil te maken. Een soort van low-budget Asylum variant, maar dan serieuzer en saaier. Het verhaal is iets met gemuteerde schorpioenen op een nucleaire onderzeeër, en om mij een beetje onduidelijke redenen was er ook binnen de crew mot. Ik kon me er niet helemaal toe zetten om er echt over na te denken, maar er was wat technobabble over een of andere uitvinding of experiment. En uiteraard is er zoals in al dit soort films een stel of een ex-stel die op dezelfde expeditie terecht komen. Er is nog wat gratuit naakt en we zien wat gemutileerde lichamen, maar het is allemaal goedkoop en duidelijk zo veel mogelijk buiten beeld. Acteerwerk is misschien net iets minder abominabel dan Asylum, maar alsnog, ik zou geen moeite doen om Stinger op te zoeken.