• 9.374.560 stemmen

Oorsprong: Canada

Geregisseerd door: John Kalangis

Met onder meer: Billy Zane, Maggie Castle en Jordan Madley

Plot The Mad

Een dokter en diens nieuwe vriendin zijn op weg naar hun vakantiebestemming. Zijn tienerdochter en haar vriendje vergezellen hen op deze trip. Wanneer ze even stoppen om wat te gaan eten worden ze in het restaurant plots aangevallen door enkele hongerige zombies. Het viertal probeert nog te ontsnappen, maar al snel blijkt dat ze omsingeld zijn.

logo tmdbFilm stilllogo tmdbFilm still

avatar van Thorak

Thorak

Bily Zane lijkt erg afwezig in deze film, volgens mij denk hij bij elk woord dat uitspreekt "wat doe ik hier, wie heeft mij hiertoe overgehaald?"

Deze film is echt te slecht voor woorden. Zonde van mijn 2,50!

Toen ik deze zag liggen dacht ik 'dit is of een hele goeie film (zoals Feast) of het word helemaal niets.

Na 5 minuten had ik het idee 'ok dit word niets'.

Na 10 minuten had is het idee 'dit is nog erger dan niets!'.

Na 11 minten 'Dit is de slechtste film ooit!!!'

Na 13 minuten kreeg ik zelfmoordneigingen.

Bij 15 minuten heb ik 'm uit gezet.

Helaas is lager stemmen dan 0,5* niet mogelijk.

0,5* is deze film echt niet waard, maarja het moet maar omdat deze film echt de laagste rating ooit moet krijgen!

avatar van Near_Dark

Near_Dark

Plot: Creekside Farm, een runderboerderij in een klein Amerikaans dorpje, kampte in't verleden met de gevreesde gekke koeienziekte.

Bijna had het zijn deuren moeten sluiten na een vernietigend rapport van de vleeswareninspectie. Na drastische maatregelen werd de gekke koeienziekte een halt toegeroepen.

Boer Arlen Sutter voegt nu massaal een antibioticum toe aan het drinkwater van de koeien nl. het: "Genrem Antibiotic Growth Hormon", een gifgroen goedje waar de beesten agressief van worden.

Hij levert zijn zelfgemaakt rundergehakt aan de plaatselijke restaurants die er heerlijke hamburgers van bereiden, ideaal om als specialiteit aan te bieden tijdens de jaarlijkse Oogstfeesten.

Een familie arriveert in het dorpje, ze zijn onderweg naar hun buitenverblijf maar besluiten om de locale sfeer op te snuiven. Ze moeten nog een heel eind rijden en dit dorpje is een welkome halte om even te bekomen van hun lange, afmattende autorit.

Het is een compleet geschift allegaartje.

De vader, weduwnaar en oud New-Wave fan die nog in een Post-Punk Goth-Electronic bandje speelde, heeft een nieuwe relatie met een kreng van een wijf die zijn tienerdochter niet kan uitstaan, die twee vrouwen liggen constant met elkaar in de clinch.

Dan is er nog het vriendje van de tienerdochter, een echte mossel die er alles aan doet om op een goed blaadje te staan bij de vader van zijn vriendin.

Ze besluiten om een hamburger te gaan eten in het plaatselijke Hillbilly restaurant. De andere gasten zijn zich reeds lekker aan't volproppen met deze sappig bereide hamburgers met vlees afkomstig van Creekside Farm.

Plots slaat bij een koppel in't restaurant de stoppen door en beginnen ze de andere klanten aan te vallen. Voor je't weet krijgt de stiefmoeder een mes in haar hoofd geplant en moet de rest van de familie op de vlucht voor een stelletje moordlustige zombies....

Wat begint als een hilarische zombiefilm ontaard vrij snel in een debiele komedie.

Er valt best wat af te lachen in deze film maar regelmatig valt hij volledig stil om af en toe nog even op te flakkeren, maar na't beloftevolle eerste half uur kan niets deze film nog redden.

Er wordt erbarmelijk slecht geacteerd, dat kan ik nog door de vingers zien, maar dat deze film écht nergens meer op slaat na dat goeie begin was er voor mij te veel aan.

4/10.

Een debiele en slecht gemaakte Horror-Komedie die na een beloftevolle start kompleet de mist in gaat.

Geef mij dan maar een film zoals "Braindead (1992)", die is in hetzelfde genre maar dan wél goed gedaan.

Website van de regisseur: johnnykalangis.com

avatar van movie acteurs

movie acteurs

Voorspelbaar b-horror filmpje. Sfeerloos, niet spannend of eng. Wel voorspelbaar en slecht geacteerd behalve door Billy Zane die enigszins goed acteerwerk afleverde. 1,5.

avatar van rep_robert

Aardig gegeven voor een idiote b-film. Helaas pakt het niet allemaal even goed uit, wat vooral komt door het gebrek aan gore. Iets wat ik wel belangrijk vindt in dit genre.

Ook de cast is behoorlijk dramatisch, op een paar geinige one-liners van Billy Zane en Maggie Castle na die toch nog voor een paar glimlachjes zorgen.
Voor de rest is het echt te onnozel voor woorden, aanvallende/levende hamburger patties, yeah right

avatar van Elineloves

Elineloves

'' I'm not a fucking cupcake. ''

Jeetje wat een !@#$% film zeg. Ik had 'm maar weer eens uit mijn kast geplukt omdat ik geen idee meer had waar ie over ging. Ik checkte mijn score hier, een 2.0*, dus niet heel goed.

Blijkt dat even veel te hoog.. Waarom heb ik dit gedrocht ooit een 2.0* gegeven? Was ik dronken? Nee, ik drink niet. Een vlaag van verstandsverbijstering zullen we het maar noemen.

Zuchten, steunen en kreunen was deze film. De afstandsbediening wegleggen omdat je anders continu gaat fast-forwarden. Na een minuut of 20 had ik het zo gehad, dat ik maar de was erbij heb gepakt. Was vouwen dan maar, betere bezigheidstherapie dan vrijwillig deze film kijken. En ik moet toegeven, het werkte. Ik hoefde niet mijn volledige aandacht bij de film te houden maar kon wel af en toe met een scheef ook kijken en luisteren naar wat er gebeurde.

Soms heb je van die films waar je werkelijk elk personage godsgruwelijk irritant vind. Zo ook bij deze. Billy Zane, seriously? Dude, wat dacht je?

Veel meer woorden kan ik beter niet aan deze film vuilmaken. Al genoeg gedaan.