• 8.898.395 stemmen

Oorsprong: Canada

Geregisseerd door: John Kalangis

Met onder meer: Billy Zane, Maggie Castle en Jordan Madley

Plot The Mad

Een dokter en diens nieuwe vriendin zijn op weg naar hun vakantiebestemming. Zijn tienerdochter en haar vriendje vergezellen hen op deze trip. Wanneer ze even stoppen om wat te gaan eten worden ze in het restaurant plots aangevallen door enkele hongerige zombies. Het viertal probeert nog te ontsnappen, maar al snel blijkt dat ze omsingeld zijn.

logo tmdbimagelogo tmdbimage

avatar van Rocco1984

Rocco1984

Ben benieuwd of deze film wel ranzig is, met uitgetrokken darmen en exploderende hersens enzo... ga hem strax huren nl!

avatar van Rocco1984

Rocco1984

Ongelovelijk, ik dacht dat ik niet nog depressiever kon worden, maar het is de makers van deze film gelukt. Alles gaat verkeerd, boehoehoe.

avatar van macdanger

macdanger

dankje dankje die 1 min 33 was lang genoeg voor mij.

die hoef ik dus niet meer te zien.

jij hebt me anderhalf uur doffe ellende bespaard

avatar van Boeikens

Boeikens

Tja,

Een film die wat weg wil hebben van Shaun Of The Dead en Dead & Deader maar uiteraard bijlange niet in hun buurt komt als eindproduct.

Op gebied van Blood & Gore was ik best tevreden, en dat is voor mij toch al belangrijk, de humor was soms niet slecht maar veelal TE' maar dat gedoe met die aanvallende hamburgers dat was er toch wel teveel aan!

avatar van behangdelul

behangdelul

Nog niet zo slecht als lelijk broertje Rise of the dead, maar toch ook echt baggerslecht! 0,5 en ik zie er toch ook wel de humorpoging in, maar dat lukt gewoon bij lange na niet....0.5

avatar van Badie

Badie

haha wat een bagger film, had liever wat anders gedaan in die tijd dan deze film kijken >< heb um wel afgekeken haha!

avatar van Techro

Techro

Deze film?......Niet kijken, gaat nergens over...over het acteerwerk nog niet te spreken.

avatar van Reticulated

Reticulated

Ik vind het een hele slechte film, had hem na een kwartier kijken verder gespoeld en daarna werd het niet veel beter.

avatar van jarnoke

jarnoke

Tja,waar te beginnen he,is meer een komedie/horror en de horror nie te al serieus nemen,het is nie zo als je de tekst leest op de hoes dat je moet denken,dit wordt het,gewoon een leuke prent waar je best mee kan lachen,maar niet laat schudderen,beven,schrik aanjagen,verre van.Billy Zane zit hier wel een leuke gestalte neer.

avatar van movielife

movielife

alleen voor het slecht acteren en grappige momenten moet je het huren , wat een baggerfilm maar ik heb mij een breuk gelachen , dat zo iets nog gemaakt word anno 2008 blijf mij toch verbazen.

avatar van Spirit_Catcher

Spirit_Catcher

ik volg de meeste hun mening met..... slecht !

Billy Zane vond ik nog grappig op sommige momenten maar hilarisch is anders. misschien als je stoned bent

heb ik hier ook al gelezen.... => verwacht niet teveel. vond de cover en trailer goed maar daarmee heb je het meeste al gezien.

avatar van Baldur

Baldur

Dit is natuurlijk een verdomd slechte film, maar de humor is heerlijk op momenten. Die overgang naar horror - zeg maar - in dat restaurant, briljant... Verder duurde het allemaal wat te lang.

avatar van danny61

danny61

Wat was dan dat één van de slechtste films die ik ooit zag.

Waar ze dat verkocht krijgen,die regiseur John Kalangis moey toch nog heel veel leren.

Die acteurs dan waar hebben ze die gevonden ergens langs de straat of op het ocmw,ik denk dat ik nog beter acteer.

Dan die horror fragmenten man man man,willen ze er ook nog wat humor insteken wat helemaal niet lukt.

De horror fanaat moet hem zeker kijken om de trietige bedoenning te zien.

Ik geef 0 op 10

avatar van Steve-a

Steve-a

Billy Zane in een horror komedie. Dit wil ik zeker nog een keer zien.

avatar van stoffel75

stoffel75

Gewoon een slechte film; als komedie komt dit niet uit de verf, en als horror al zeker niet. Vraag me af wat hier de bedoeling van was. Normaal moet dit soort film zo 'over the top' of belachelijk zijn dat hij juist weer leuk wordt, maar dit sloeg werkelijk nergens op. Maar toegegeven, je moet het zien om het te geloven.

avatar van Starmaster501

Starmaster501

ik vond hem best wel grappig en zo slecht nog niet...

avatar van clockwork72

clockwork72

Beetje een standaard zombie film wat je de laatse tijd wel vaker ziet. Ze kunnen nog zo veel leuke zombiefilms maken maar geen een overtreft The Dawn of the Dead uit 1978

avatar van horrorfreak23

horrorfreak23

Waardeloos. De komedie verpest de horror. Hadden ze hier gewoon een standaard horrorfilm zonder komische trekken en wat meer drama van gemaakt dan was deze al veel beter uitgevallen.

avatar van Thorak

Thorak

Bily Zane lijkt erg afwezig in deze film, volgens mij denk hij bij elk woord dat uitspreekt "wat doe ik hier, wie heeft mij hiertoe overgehaald?"

Deze film is echt te slecht voor woorden. Zonde van mijn 2,50!

Toen ik deze zag liggen dacht ik 'dit is of een hele goeie film (zoals Feast) of het word helemaal niets.

Na 5 minuten had ik het idee 'ok dit word niets'.

Na 10 minuten had is het idee 'dit is nog erger dan niets!'.

Na 11 minten 'Dit is de slechtste film ooit!!!'

Na 13 minuten kreeg ik zelfmoordneigingen.

Bij 15 minuten heb ik 'm uit gezet.

Helaas is lager stemmen dan 0,5* niet mogelijk.

0,5* is deze film echt niet waard, maarja het moet maar omdat deze film echt de laagste rating ooit moet krijgen!

avatar van Thorak

Thorak

Hoe kan het nou zijn dat er gewoon 3 mensen zijn die deze film een 5* rating geven???

Ok, smaken verschillen maar hier kan toch echt niemand iets aan vinden?

Dit kan zelfs Uwe Boll beter!!

avatar van Near_Dark

Near_Dark

Plot: Creekside Farm, een runderboerderij in een klein Amerikaans dorpje, kampte in't verleden met de gevreesde gekke koeienziekte.

Bijna had het zijn deuren moeten sluiten na een vernietigend rapport van de vleeswareninspectie. Na drastische maatregelen werd de gekke koeienziekte een halt toegeroepen.

Boer Arlen Sutter voegt nu massaal een antibioticum toe aan het drinkwater van de koeien nl. het: "Genrem Antibiotic Growth Hormon", een gifgroen goedje waar de beesten agressief van worden.

Hij levert zijn zelfgemaakt rundergehakt aan de plaatselijke restaurants die er heerlijke hamburgers van bereiden, ideaal om als specialiteit aan te bieden tijdens de jaarlijkse Oogstfeesten.

Een familie arriveert in het dorpje, ze zijn onderweg naar hun buitenverblijf maar besluiten om de locale sfeer op te snuiven. Ze moeten nog een heel eind rijden en dit dorpje is een welkome halte om even te bekomen van hun lange, afmattende autorit.

Het is een compleet geschift allegaartje.

De vader, weduwnaar en oud New-Wave fan die nog in een Post-Punk Goth-Electronic bandje speelde, heeft een nieuwe relatie met een kreng van een wijf die zijn tienerdochter niet kan uitstaan, die twee vrouwen liggen constant met elkaar in de clinch.

Dan is er nog het vriendje van de tienerdochter, een echte mossel die er alles aan doet om op een goed blaadje te staan bij de vader van zijn vriendin.

Ze besluiten om een hamburger te gaan eten in het plaatselijke Hillbilly restaurant. De andere gasten zijn zich reeds lekker aan't volproppen met deze sappig bereide hamburgers met vlees afkomstig van Creekside Farm.

Plots slaat bij een koppel in't restaurant de stoppen door en beginnen ze de andere klanten aan te vallen. Voor je't weet krijgt de stiefmoeder een mes in haar hoofd geplant en moet de rest van de familie op de vlucht voor een stelletje moordlustige zombies....

Wat begint als een hilarische zombiefilm ontaard vrij snel in een debiele komedie.

Er valt best wat af te lachen in deze film maar regelmatig valt hij volledig stil om af en toe nog even op te flakkeren, maar na't beloftevolle eerste half uur kan niets deze film nog redden.

Er wordt erbarmelijk slecht geacteerd, dat kan ik nog door de vingers zien, maar dat deze film écht nergens meer op slaat na dat goeie begin was er voor mij te veel aan.

4/10.

Een debiele en slecht gemaakte Horror-Komedie die na een beloftevolle start kompleet de mist in gaat.

Geef mij dan maar een film zoals "Braindead (1992)", die is in hetzelfde genre maar dan wél goed gedaan.

Website van de regisseur: johnnykalangis.com

avatar van Tanjaaa0309

Tanjaaa0309

Billy Zane vind ik wel goed. Dus was benieuwd

Ik en mijn zusje kijken veel films, maar dit was toch wel de film waar we echt lang om hebben gelachen. Voor dit soort films moeten ze echt een aparte genre maken...

Het begin was wel goed maar naar mate de film echt begon, was het echt slechter en slechter.

Ik vind het zo'n film net zoals Infected.

Ach ja, al met al 1 ster voor Billy Zane

avatar van movie acteurs

movie acteurs

Voorspelbaar b-horror filmpje. Sfeerloos, niet spannend of eng. Wel voorspelbaar en slecht geacteerd behalve door Billy Zane die enigszins goed acteerwerk afleverde. 1,5.

avatar van rep_robert

Aardig gegeven voor een idiote b-film. Helaas pakt het niet allemaal even goed uit, wat vooral komt door het gebrek aan gore. Iets wat ik wel belangrijk vindt in dit genre.

Ook de cast is behoorlijk dramatisch, op een paar geinige one-liners van Billy Zane en Maggie Castle na die toch nog voor een paar glimlachjes zorgen.
Voor de rest is het echt te onnozel voor woorden, aanvallende/levende hamburger patties, yeah right

avatar van kirk douglas

kirk douglas

En weer een waardeloze Titel uit de ''Films from Hell'' reeks.

Ook al kosten die tegenwoordig slechts 1 euro het is verspild geld.

avatar van Corcicus

Corcicus

Valt zeer goed mee.

Ik had er bijster weinig van verwacht aangezien de Films from Hell reeks niet bepaald garant staat voor hoogstaand filmplezier. Wat deze nog acceptabel maakt is de humor die nooit afzwakt en steeds latent blijft. Ze hadden wat dat betreft nog een stuk verder mogen gaan, maar het blijft uiteraard een lowbudget prent. Voor de rest was de beeldkwaliteit en montage/regie niet slecht - alweer te bekijken vanuit dat b-film gegeven natuurlijk.

Het personage van die dochter stoorde mij aanvankelijk met haar grote bek, maar naarmate de film vordert, wordt ze een stuk plezanter. Het gebrek aan gore is wel wat minder.

Ik geef hem een 3.5 wat vanzelfsprekend veel te veel is als je hem bekijkt als film en hem vergelijkt met het hele repertoire aan horror. Maar je kan een film me dunkt niet beoordelen al naargelang het budget dat hem werd toegekend. Deze film hoeft niet te boeten omdat ze weinig subsidie kreeg. Als b-film is dit helemaal niet slecht.

avatar van Phantasm

Phantasm

Niet echt slecht, maar ook niet echt goed, aardig tussendoortje.

avatar van Elineloves

Elineloves

'' I'm not a fucking cupcake. ''

Jeetje wat een !@#$% film zeg. Ik had 'm maar weer eens uit mijn kast geplukt omdat ik geen idee meer had waar ie over ging. Ik checkte mijn score hier, een 2.0*, dus niet heel goed.

Blijkt dat even veel te hoog.. Waarom heb ik dit gedrocht ooit een 2.0* gegeven? Was ik dronken? Nee, ik drink niet. Een vlaag van verstandsverbijstering zullen we het maar noemen.

Zuchten, steunen en kreunen was deze film. De afstandsbediening wegleggen omdat je anders continu gaat fast-forwarden. Na een minuut of 20 had ik het zo gehad, dat ik maar de was erbij heb gepakt. Was vouwen dan maar, betere bezigheidstherapie dan vrijwillig deze film kijken. En ik moet toegeven, het werkte. Ik hoefde niet mijn volledige aandacht bij de film te houden maar kon wel af en toe met een scheef ook kijken en luisteren naar wat er gebeurde.

Soms heb je van die films waar je werkelijk elk personage godsgruwelijk irritant vind. Zo ook bij deze. Billy Zane, seriously? Dude, wat dacht je?

Veel meer woorden kan ik beter niet aan deze film vuilmaken. Al genoeg gedaan.

avatar van rep_robert

Elineloves schreef:

'' I'm not a fucking cupcake. ''

Om hem vervolgens maar liefst een halve ster minder te geven!

avatar van Elineloves

Elineloves

Ik heb een milde bui. En nu heb ik hetzelfde cijfer als jij, je weet toch.

avatar van RuudC

RuudC

Af en toe probeer ik mensen wel eens duidelijk te maken dat er verschil is tussen een slechte zombiefilms en vermakelijk slechte zombiefilms. Slecht acteerwerk, gore en plot kan natuurlijk ook een positieve uitwerking hebben. Vol goede moed kan ik dan ook beginnen aan een film als The Mad, want qua resultaat kan dit alle kanten op. Nota bene nog Billy Zane in de hoofdrol. Of die gozer heeft zo goed geboerd van Titanic, dat hij het zich kan veroorloven te doen wat hij echt graag wil, of hij is compleet afgezakt. Eerlijk is eerlijk, een slecht acteur vind ik hem zeker niet.

The Mad daarentegen is toch te belachelijk voor woorden. Het begint allemaal traag, om vervolgens toch maar eens over te gaan op een erg matig zombie overlevingsavontuur. De humor faalt in werkelijk ieder opzicht en dat is voor een groot deel te wijten aan een cast die duidelijk geen zin hadden om van deze film iets te maken. Ik kan ze geen ongelijk geven, want het script oogt vanaf de bank vrij waardeloos. De kwaadaardige hamburgers zijn een leuke vondst, maar verder niet meer een druppel op een gloeiende plaat. Eerlijk gezegd heb ik geen idee hoe deze film eindigde. Ik had er totaal geen aandacht meer voor.

avatar van misterdhdh

misterdhdh

Natuurlijk is dit geen topfilmpje maar het heeft wel nog iets. Door de korte duur vond ik het allemaal wel nog vermakelijk. Film moet je natuurlijk niet al te serieus nemen, en deze film moet het ook niet hebben van spanning of schrikmomentjes. Eng is deze film nooit maar dat lijkt ook niet de bedoeling van de makers. Als je een spannend filmpje verwacht ben je waarschijnlijk teleurgesteld. De humor daarentegen is wel nog leuk. Vaak leuke sarcastische opmerkingen xd. Het verhaal is natuurlijk ook te zot voor woorden met die hamburgers, ook topacteerwerk vind je niet terug in deze film maar hieraan stoorde ik me niet, het past allemaal in de sfeer van de film. Leuk tussendoortje al verdiend de film natuurlijk niet een al te hoge score. Zo moeilijk lijkt het me ook niet om deze film te maken en er lijkt ook niet zo veel werk en moeite te zijn ingestoken. lelijke poster trouwens. Al bij al heb ik me nog vermaakt met dit kort filmpje, maar geef mij toch maar pure horror met veel spanning en schrikmomentjes

2/5