Genre: Romantiek / Komedie
Releasedatum: 4 september 2008
Bekijk via Videoland
Bekijk via Prime Video
Plot The Accidental Husband
"Forget Mr. Right, start looking for Mr. Wrong."
Emma Lloyd is presentatrice van een radioshow met een wel heel apart publiek. Behalve gewone luisteraars vermaakt Emma vooral mensen met liefdesverdriet en lost ook zo nu en dan eens hun problemen op. Maar een onvoorzichtige opmerking komt Emma duur te staan en haar leven kon nog wel eens heel ingewikkeld worden.
Emma
Sofia
Marcy
Deep
Legan
Je komt het niet vaak tegen, maar deze film deed mij gewoon helemaal niets. Niet dat het echt slecht is of zo, maar het deed mij gewoon niets. Ik kwam, ik zag, the end. Verder is het een typische romcom, maar het mist flair, sfeer, verhaal, leuke personages, romantiek, chemie tussen de hoofdrolspelers, etc...
4,0 uit 10 (2,0*)
hwwtje
Ben wel nieuwsgierig naar deze film. Volgens mij komt ie pas 28 augustus uit in de bios, denk dat ie ook nog neit te downloaden is. Maakt de stem van Legan niet echt geloofwaardig.
sage
Heb deze film vorige week in de sneak preview gezien, en ik was aangenaam verrast. Al vier jaar lang probeert mijn vriendin me mee te slepen naar een romatische komedie, maar het is nooit echt mijn genre geweest. Deze film heb ik echter als zeer vermakelijk ervaren, en mag dan ook met recht een aanrader voor de romantische filmfanaat worden genoemd.
Het plot verschilt niet veel van de overige films in dit genre, en is dan ook vanaf de openingsscene zeer voorspelbaar, maar weet door enkele leuke wendingen toch te boeien.
Zet je gewoon lekker je verstand op nul en verwacht je geen hoogstaand verhaal, dan kun je deze film best als zeer vermakelijk ervaren.
Bubblez
- 2060 berichten
Sneak preview:
De film viel me tegen. Ik moet zeggen dat de makers niet slim zijn geweest. De trailer is namelijk de samenvatting van de film. Bij het zien daarvan heb je de synopsis van de film gezien. Erg jammer. Mijd dus de trailer als je de film nog wilt zien!
Ik vind Uma Thurman bijna nooit leuk om naar te kijken, daar kan het mee te maken hebben. Jeffrey Dean Morgan doet het wel erg goed als "nieuwe" romantische filmheld. Die gaan we vaker in dit soort hoofdrollen zien, maar dat is wel een heugelijk feit. De film is niet erg grappig, enigszins vermakelijk en helaas voorspelbaar. Wel erg veel en mooie plaatjes van Manhattan. De film is nergens écht origineel en dat plaatst de film tussen een heleboel andere standaard romantische komedies. Jammer.
Yugnav
gezien in de sneak, maar vond er weinig aan, zo zijn er al zoveel...
hoe kan je na zo'n comment dan nog 5* toekennen???
SuperSideSwipe
Standaard romantisch werkje.
De cast was wel goed gecast, en ze deden hun ding naar behoren.
Maar dit blijft een volkomen middenmoot in de romcom genre waar we er al vele 100'en van langs hebben zien komen.
Het is heel simpel, hou je van dit soort films dan moet je hem zeker gaan zien.. en zo niet, dan niet
queenie
gisteren gezien in de Ladies Night en het was een erg leuke film. Onverwacht verhaal wat leuk was uitgewerkt. Jeffrey speelt zijn rol erg mooi. 4*
carlak
Ook gezien bij Ladies Night; vond hem leuk en de rest van de uitverkochte zaal ook ! Echte feelgoodmovie; leuk gespeeld en aardige opnamen van volgens mij New York.
ArcovandenBroek
Uma Thurman en Jeffrey Dean Morgan hadden er zin in, wat een leuke rol hadden ze allebei. Een heerlijk feelgood komedie, heb er van genoten.
soom
Niets nieuws onder de zon, maar wel een lekker romantische film, en Jeffrey Dean en Uma hebben zeer zeker wel chemistry, en ook Colin is natuurlijk leuk genoeg, al is hij dan hier minder 'spontaneous' dan in Mamma Mia.
Karlinos
Gewoon leuke romantische komedie om een keer te zien. Als je van het genre houdt, vind je deze film vast ook leuk!
blokkedoos
Leuker dan verwacht! Zet gewoon je verstand op 0 en kijken maar..
MissyNador
Erg leuke film! vandaag in de bios gezien.. heeerlijk hier hou ik nou van
Sylk
Na een half uur gestopt met kijken.
Een 2 omdat ik de hoofdrolspelers leuk vond.
RickZ
Komisch romantisch drama zeer voorspelbaar maar veels te vrouwelijk
Yftie
Een GIGANTISCH aantal micro's en zelf 1x geluidsman zien passeren... zeer slordig!
el padrino
mijn nichtje vondt hem helemaal het einde.
dus van haar 5 sterren
Alleen stemmen als je de film zelf gezien hebt en stemmen wat je er zelf van vindt.
Ik heb je stem verwijderd.
wessiejj91
Ik heb deze film in september in Frankrijk gezien. Ik vond het op zich wel een leuke film alleen het is weer zo'n typische roman met een erg voorspelbaar einde. 3*
hannes64
- 1926 berichten
Dat is `t comment wat ik dus verwachtte.
Een lekkere feelgood.
Katharina
Aardige Romcom. Wat is Uma Thurman toch een goede actrice en wat is Colin Firth toch een schatje!
dulcinea
Té veel cliché's om echt te blijven boeien, het verhaal kon je al binnen de 10 minuten voorspellen. Uma Thurman vond ik ook niet geschikt om dit soort film te dragen, haar personage was gewoon vervelend. Al een geluk dat er Jeffrey Dean Morgan was of ik had deze niet uitgekeken.
eppy
leuke film voor op een zondagmiddag, maar het heeft niets nieuws onder de zon.......
NXter
Leuk begin, de rest wordt voorspelbaar. Heb toch wel genoten vooral toen ze taart gingen proeven
Erg vermakelijk 4*

A Good Year
Komedie / Drama, 2006

Dirty Dancing: Havana Nights
Romantiek / Muziek, 2004
fictitious marriageblondewraakbeautiful womanromantische komediesecretarisbruiloftradio host