• 9.369.601 stemmen

All We Had (2016)

Geregisseerd door: Katie Holmes

Met onder meer: Stefania LaVie Owen, Katie Holmes en Luke Wilson

Plot All We Had

Het verhaal volgt een tiener, Ruthie genaamd, en haar alleenstaande moeder. Ruthie probeert ondanks alle pech die haar moeder heeft er het beste van te maken. Wanneer ze een poging doen een nieuw leven op te bouwen in een nieuwe stad en dit dreigt te mislukken, heeft zelfs Ruthie het zwaar zich staande te houden.

logo tmdbFilm stilllogo tmdbFilm still

avatar van missl

missl

Het meisje van Dawsons Creek wordt groot! (en ik word oud, blijkbaar)

Geregisseerd door Katie Holmes, ik ben benieuwd. Al vind ik haar als actrice niet zo bijzonder, ik vind het wel interessant als mensen deze overstap maken.

avatar van scorsese

Matige film over een alleenstaande moeder die er samen met haar dochter het beste van probeert te maken. Een niet bepaald origineel verhaal en vaak ook al beter gezien. Vervelend wordt de film niet echt, en de relatie tussen moeder en dochter is wel aardig neergezet (ook al zijn de personages clichématig). Net geen 3.0 sterren voor dit regiedebuut van Katie Holmes.

avatar van missl

missl

missl schreef:

Het meisje van Dawsons Creek wordt groot! (en ik word oud, blijkbaar)

Inmiddels gezien, het is een matig drama maar Holmes heeft niet teleurgesteld als regisseur.

avatar van Pazmaster

Pazmaster

Een simpel drama over een moeder en haar dochter die proberen een nieuw leven op te bouwen. Het verhaal is niet al te bijzonder maar dankzij de goed spelende cast blijft de film toch overeind. Holmes speelt uitstekend maar ook de regie doet ze goed, het sfeertje rondom de hopeloosheid van een moeder met geldzorgen is goed voelbaar. Wel een voldoende waard.

avatar van mjk87

mjk87 (moderator films)

Best aardig met een redelijk sfeertje, fijne plaatjes en behoorlijk spel (vooral de jonge Owen) maar ook een enorme draak van een film eigenlijk, war je merkt dat er een grote verhaal in zat maar om dat binnen de twee uur te houden, men heel veel heeft moeten schrappen. Een clichématige tear jerker wordt het zo, die best makkelijk wegkijkt, maar veel beter had kunnen zijn. Nu is het net niet dramatisch genoeg maar ook net niet komisch genoeg en daarmee net niets van alles. 2,5*.

avatar van IH88

IH88

“My mom was better at loving men than choosing them. With every new town came a new boyfriend.”

Aardig regiedebuut van Katie Holmes. All We Had is een voorspelbare film over een moeder en haar dochter die de eindjes aan elkaar proberen te knopen, en vanuit hun auto leven. Iedere keer als het iets beter met beide lijkt te gaan verprutst moeder Rita het weer. Dat dochter Ruthie zoveel geduld heeft met haar moeder is bewonderenswaardig, en hun gezamenlijke scenes zorgen dan ook voor de sterkste momenten. Vooral door het sterke acteerspel van Holmes en Stefania Owen. Holmes komt alleen niet met iets nieuws of origineels, en All We Had gaat een beetje als een nachtkaars uit.

Ik heb altijd een zwak gehad voor Katie Holmes. Dit is een mooie film over een jonge moeder en een dochter die worstelen om de eindjes aan elkaar te knopen en aanvankelijk volledig op elkaar zijn aangewezen.
Dit is gewoon een heel fijne filmhuisfilm die ondanks het armoede thema, niet te zwaar is, hoewel ze heel wat te verduren krijgen.
Het gaat over nieuwe kansen en ongewone vriendschappen.
Ik had verwacht dat het een soort Alice Doesn't Live Here Anymore film zou zijn, met veel verhuizingen en verbroken relaties, maar dat is niet het geval. Ze zijn wel degelijk van plan iets van hun leven te maken en hoewel weg vluchten altijd een optie is, geven ze daar meestal niet aan toe.
Fijn feelgood einde.

avatar van DjFrankie

DjFrankie

Sterke meelevende film, sterk geacteerd.

En vooral geen te overdreven drama, daar heb ik weinig mee.

avatar van teigertje

teigertje

• 2075 stemmen

Een film, die mij aangenaam verrast heeft.

Waarin mooi gespeeld wordt door Katie Holmes en ook Stefania LaVie Owen een film met een prima spelende cast.

De film heeft een verhaal,zoals het leven kan gaan.

Wanneer Rita veel verliest in haar leven, en ook haar huis.

Moet zij met haar tiener dochter zien te overleven.

Waarin zij hulp uit onverwachte hoek krijgen.

Maar ook de nodige uitdagingen in hun leven.

Een mooie drama film.

Die zeer de moeite waard is.