• 9.380.004 stemmen

Genre: Thriller / Sciencefiction

Geregisseerd door: Tibor Takács

Met onder meer: Kristy Swanson, Judd Nelson en David Selby

Plot The Black Hole

"No force from this world can stop it!"

Het Nationaal Laboratorium in St. Louis. Een experiment met de deeltjesversneller gaat gruwelijk mis en leidt tot de formatie van een zwart gat hier op aarde. Natuurkundige Eric Bryce (Judd Nelson) wordt door zijn collega en ex-vriendin Shannon Muir (Kristy Swanson) erbij gehaald om de situatie op te lossen. Wat ze niet weten is dat er ook een wezen door het gat is gekomen, dat al uit het laboratorium is ontsnapt en nu door de stad zwerft en zich voedt met de elektriciteit op het eiland. De enige manier om de stad (en de rest van de wereld) te redden is om het wezen terug in het zwarte gat te dwingen en ze op die manier dan samen naar een ander deel van het heelal te sturen.

avatar van baspls

baspls

Mister_Movie schreef:

Laten liggen is mijn raad.

Bedankt voor de tip.

avatar van Left4Dead

Left4Dead

Na 15 minuten het voor gezien gehouden, een regelrechte amateuristische ramp.

Ik zie hierboven dat een bepaalde gast 5** voor dit gedrocht heeft gegeven, ik bel morgenochtend meteen een advocaat om de gast aan te klagen. Dit kan gewoon echt niet!

Niet aankomen, ver links laten liggen en hard weghollen als je dit product tegenkomt. Laat het geen minuut van je leven afsnoepen, ik ben er al 15 aan verloren.

avatar van LikeMovies

LikeMovies

er is al veel over gezegd, maar ook in 2017 is het nog steeds zoooo slecht....

Leuk om 'm maar één keer te zien en daarna nooit meer. Lijkt zelfs voor The Asylum een slap aftreksel. Afijn, next.

avatar van Phantasm

Phantasm

Leuke film om naar te kijken, heb me er prima mee vermaakt.