• 9.372.024 stemmen

Trailer Park Boys: The Movie (2006)

Komedie | 95 minuten

Genre: Komedie

Oorsprong: Canada

Geregisseerd door: Mike Clattenburg

Met onder meer: Robb Wells, John Paul Tremblay en Mike Smith

Plot Trailer Park Boys: The Movie

"You'll never guess who just got out of jail..."

Ricky, Julian en Bubbles worden gearresteerd als ze een pinautomaat overvallen en ze belanden voor 18 maanden in de cel. Als ze daaruit komen besluiten ze om een groot aantal munten te stelen die niet te traceren zijn.

logo tmdbFilm stilllogo tmdbFilm stilllogo tmdbFilm stilllogo tmdbFilm still

avatar van Jordy

Jordy

Ik kende de serie alleen van naam, maar ik vond dit toch wel een vermakelijk anderhalf uurtje lekker droog, prima tussendoortje

avatar van Near_Dark

Near_Dark

Man, man, man...hoe heeft deze onzin weeral door mijn fijnmazige film selectienet weten te glippen...? De TV-Serie waarop hij is gebaseerd ken ik niet, maar omdat ik er veel lovende kritiek over had gelezen was mijn besluit snel genomen: opnemen die handel !

Maar dit was écht mijn ding niet !

Het gegeven van enkele domme low-lifes die hun dagen slijten met onbenullige diefstallen van klein geld is best goed, maar de uitwerking er van laat te wensen over.

Meer dan een flauwe glimlach kon er bij mij niet af, en ik kan je verzekeren dat ik al in een deuk heb gelegen bij gelijkaardige onzin films omdat die wél goed werden gemaakt.

Hij heeft zo zijn momenten maar die wegen niet op tegen alle andere rotzooi.

4/10.

Voor de fans van de serie zal dit een geweldige film zijn maar ik kon er niet inkomen.

Deze overschreed mijn bullshit-meter in het kwadraad !

Laat hem gerust liggen in de stoffige rekken van je plaatselijke videotheek, download hem ook niet gratis op één of andere illegale filmsite,

hij is je kostbare tijd niet waard

Filmsite: http://www.trailerparkboys....