• 9.373.557 stemmen

Alternatieve titel: Soda Cracker

Geregisseerd door: Fred Williamson

Met onder meer: Fred Williamson, Maud Adams en Bo Svenson

Plot The Kill Reflex

Soda Cracker (Fred Williamson), een politieagent uit Chicago wiens partner op mysterieuze wijze werd vermoord, gaat ondanks de bedreigingen van de maffia én de waarschuwingen van zijn politiedepartement op zoek naar de dader. Wanneer ook zijn nieuwe partner vermoord wordt, moet hij het alleen tegen de onbekende vijand opnemen.

Soda Cracker

Crystal Tarver

Ivan Moss

Phil Gillespe

Nancy Gillespe

avatar van zombie

zombie

Fred Williamson aka the Hammer is toch wel één van mijn favoriete B-film actiehelden. Ondanks dat zijn formule niet erg spannend is (hij wint ieder gevecht & hij krijgt altijd de vrouw in bed), blijven zijn films erg vermakelijk.

Soda Cracker is helaas geen hoogvlieger, maar wat wil je met een cast van gemiddeld vijftig jaar oud. Bo Svenson doet nog redelijk zijn best, maar Williamson lijkt in deze film wat minder over de top te gaan (wat eigenlijk wel spijtig is). De finale biedt nog wel aardig wat vuurwerk.

Gelukkig heeft Williamson een behoorlijk oeuvre opgebouwd, dus ik kan nog wel even vooruit