• 9.370.976 stemmen

Genre: Sciencefiction / Thriller

Geregisseerd door: Neill Fearnley

Met onder meer: Jeff Fahey, Tahnee Welch en Michael Ironside

Plot Johnny 2.0

"They can clone his body... but can they clone his soul?"

Het is het jaar 2013 en de wereld wordt geleid door machtige ondernemingen in plaats van regeringen. Johnny Dalton is de leider van een onderzoek naar klonen van de firma Azimuth Corporation. Door een aanval op deze firma van een groep militaire milieuactivisten raakt Johnny in coma en ontwaakt vervolgens na vijftien jaar als Johnny 2.0. Hij is namelijk tijdens zijn coma gekloond, vanwege ontbrekende gegevens in het kloonexperiment.

avatar van sinterklaas

sinterklaas

In een woord WAAR-DE-LOOS.

Wat een misbaksel echt....

Zeer slecht gemaakt en geacteerd. Michael Ironside speeld hierin ongelofelijk slecht(wat is er met hem gebeurd???), en die Jaff Fahey speelt ook erg beroerd in deze film.

En het decor lijkt wel van kartonnen dozen te zijn gemaakt en dan die actiescenes nog, het lijkt net alsof ze speelgoedwapens gebruiken. Het einde is al helemaal om te huilen en er klopt ook geen moer van. Het lijkt ook net alsof die film in 30 minuten is afgelopen en wat dan nog....

0,5(Het is maar dat ik niet lager kan geven)

avatar van djelle

djelle

Jeff Fahey: Ik kan hem sowieso niet zien, hier maken ze er nog eens een kloon van. Ze hadden beter eens zijn acteerskills bijgewerkt.

Erg eens met sint, behalve dan dat ik de decors en het verhaaltje op zich wel iets vond hebben... Typisch filmpje dat alleen kon gered worden door ofwel een fors actiespectakel, ofwel iets diegaands, maar nu gewoon op geen enkel vlak iets speciaals weet te brengen. Het kijkt allemaal wel vrij makkelijk weg, dat wel. Met de kanttekening dat de irritaties en saaie (overbodige) scenes iets teveel overheersen om het naar een voldoende te kunnen slepen. En ja, het einde... Mijn tenen staan er nog krom van.

2.0

avatar van sinterklaas

sinterklaas

Mmh, toch maar de stem verhogen naar 2* Sommige decors waren best wel te doen. Maar het was het einde gewoon die de hele film verpeste.

avatar van moviemafketel

moviemafketel

• 19752 berichten

Gister op de Duitse zender gezien. Heerlijke film om uiteindelijk bij de aftiteling in slaap te vallen.

Best leuke actie hoor, waardoor ik ook niet tijdens de film in slaap wou vallen. Acteerwerk niks bijzonders, maar ook niet ergerlijk slecht. Beetje een vergaarbak van allerlei onderwerpen uit andere films. Klonen, Hologrammen, Opstandelingen, leuke snufjes op gebied van de technologie. Iedereen rent een beetje door elkaar heen, zit weinig samenhang in en schiet van hot naar her. Fahey vind ik overigens een prima B-acteur hoor, niks mis mee. Einde was wel te belachelijk voor woorden idd. Hele circus was opgetrommeld om aan tafel te zitten haha. Het was opeens klaar en alles werd klakkeloos voor de waarheid aangenomen. Geen kritische vraag of wat. Ach ja, wat maakt het soms ook uit. Best aardig om eens gezien te hebben en nogmaals je slaapt erna als een blok.