Genre: Komedie / Horror
Alternatieve titel: Kill Zombie!
Nederland
Geregisseerd door: Martijn Smits en Erwin van den Eshof
Met onder meer: Gigi Ravelli, Yahya Gaier en Mimoun Ouled Radi
Gesproken taal: Nederlands
Releasedatum: 16 februari 2012
Plot Zombibi
Amsterdam West wordt na het neerstorten van een meteoriet ontruimd. Iedereen lijkt op de hoogte te zijn van de epidemie… op twee bendes na. De twee groepen zijn geboren vijanden van elkaar, maar zien zich genoodzaakt hun krachten te bundelen als ze aangevallen worden door hun vroegere bekenden. Deze blijken veranderd te zijn in zombies…
Jeffrey
Nolan
Joris
Jamal Barachi
Prudh
Heb me wonderwel kostelijk vermaakt. Een Nederlandse zombiekomedie met Marokkanen en Surinamers in de hoofdrol zonder dat het te multiculti, flauw of moralistisch wordt. Viel me alleen daarom al mee, al mag er wel bij gezegd worden dat de duidelijke profilering van de meeste castleden toch zonde is. Nu een keer tijd voor een Nederlandse zombiekomedie zonder mocro's of New Kids, maar gewoon met... mensen. Of gewoon een echte Nederlandse zombiehorror, minus de komedie dus. Zombibi is verder wat gemakkelijk en gehaast af en toe, de zombies zijn niet eng en niet alle grappen zijn even leuk, maar gezien het budget en de mogelijkheden is hier behoorlijk veel uitgehaald. Het gros van de grappen komt bovendien gewoon wel aan. Het had verder wel viezer gemogen, maar dan had geen hond het gefinancierd of uitgebracht. En toch is het ook merkbaar dat de regisseurs beide zombie- en horrorfan zijn. Ten slotte sterft er iemand in Zombibi zoals ik nog nooit iemand zag sterven in film, gaat de lachers op de hand krijgen. De film zal vanwege de doelgroepmarketing door velen vast neergesabeld worden (ergens wel begrijpelijk), maar ik ben benieuwd hoeveel mensen Zombibi oprecht slecht gaan beoordelen.
d0lf
Eerst wil ik even mijn vraagtekens zetten bij de mensen die na het zien van een trailer of plot een beoordeling plaatsen. Zeer matig gedrag.
Door naar de film, deze heb ik gisteren ook bekeken. Goed bericht hier boven trouwens van Prudh, sluit ik me volledig bij aan.
Persoonlijk was ik erg verrast tijdens het zien van de film. Leuke humor, actie en zombies niet te eng of smerig. "die groene verf" paste op de een of andere manier goed bij de comedy. Sommige scenes waren gewaagd, maar sloegen in de zaal goed aan en waren juist erg vermakelijk. Er werd veel gelachen en ik hoop dat u er ook van zult genieten. Ik raad m in ieder geval aan als u een avondje wilt lachen, niet wilt griezelen.
John Lee Hooker
Na de trailer gezien te hebben bij een andere bioscoopfilm en het aantreffen van de afschuwelijke poster had ik geen al te hoge verwachtingen maar het is een heerlijke zombische - en apocalyptische toestand geworden met leuke en verassende kills. Het groene slijm vond ik lichtelijk cheap overkomen en niet alle effecten verdienden een schoonheidsprijs maar ik kan het wel waarderen dat Nederland zo'n dergelijk nonsens-verhaal naar voren schuift.
De cast voldeet aan de eisen om voldoende geloofwaardigheid te creeëren en dat opzich is al best suprising als ik kijk naar andere kaas-etende regisseurs. Fatsoenlijk script en naar behoren uitgevoerd door de acteurs (al zullen er wel een paar geforceerde en onlogische dialogen tussen ziten).
De health-balkjes links en rechts in beeld inclusief de teksten met bijbehorende freezes zijn misschien niet op-en-top origineel en zullen grafisch niet uitmuntend benoemd kunnen worden maar ik vond het wel gaaf en het kwam prima over. Omdat het een komedie betreft vond ik het trouwens ook wel fijn dat er eens niet sprake was van gigantische overbelichting.
Het idee om de hoofdrolspelers als laatste over te houden nadat ze alle gevaren hebben moeten trotseren is natuurlijk een welbekend gegeven maar als ze na tien minuten al besmet zouden zijn wordt het moeilijk om er nog iets van spanning in te kunnen brengen. Ik heb me absoluut niet geërgerd aan zulke zaken en dat kun je ook beter niet doen na het vernemen van de titel en het thema. De speelduur is lekker kort gehouden zodat je deze infectie tot de laatste minuut de volle aandacht kan schenken.
Shinobi
Gisteren in de bios gezien, ik was er eigenlijk wel benieuwd naar geworden na alle positieve reacties gelezen te hebben op MovieMeter. Maar ik was aan de andere kant ook wel een beetje huiverig na het lichtelijk negatieve review op Nu.nl gelezen te hebben.
Gelukkig was dit allemaal nergens voor nodig. Zombibi is met recht een zeer vermakelijke en onderhoudende film die mij inclusief de gehele zaal bijna non-stop heeft laten lachen.
Opmerkelijk dat er voor een soort van groene-slijm werd gekozen in plaats van bloed, maar het kwam op zich wel goed over. Ook aardige special effects en zeer goede make-up.
Het had wel iets viezer gemogen, maar aangezien dit ook een comedy is en de makers een groot publiek willen aanspreken is ze dat makkelijk te vergeven.
Wel jammer van een paar kleine plotgaten, bijvoorbeeld: Ben Saunders die niet gebeten wordt door een zombie, maar alleen neergeschoten wordt door een pijl en opeens in een zombie transformeert. Oh, ja en Gigi had best wel een paar extra knoopjes mogen losmaken.
Kleine 3,5 sterren.
N23
Ik ben met lage verwachtingen naar deze film gegaan. Maar eerlijk is eerlijk hoewel de figuranten en bepaalde scenes bijzonder slecht eruit zagen, vond ik het wel grappig. Als zombie film probeert het met 'Shaun of the Dead' mee te liften. En ook qua humor probeert het daar veel van te lenen.
Een geslaagde Nederlandse Zombiefilm? Nee.
Maar de grappen compenseren dat ruimschoots.
Number23
Slecht, maar de toekomstige cultstatus kan deze film wellicht gaan redden. Droge humor of slechte humor, kon er meestal niet om lachen. Mimoun doet zijn gewonelijke ding, voor de rest alleen beetje om Boszhardkunnen lachen. Allemaal leuk en aardig dat de Nederlandse filmmaatschappij dit soort films probeert te maken, jammer dat het zo overduidelijk nep is. Ik weet, ik moet dit allemaal niet zo serieus nemen en dat doe ik ook niet, want anders blijft er maar weinig van de film over.
tukkerstein
Nederlandse zombiefilm, klinkt leuk, maar uitwerking is minder. Niet eens dat het zombie-aspect slecht is uitgewerkt, computereffecten zijn matig maar andere scenes met zombies + overdaad aan wapengerei zijn best leuk, lekker over-the-top. Helaas werken veel personages niet, redelijke grappen worden slecht gebracht (puur als voorbeeld: grapje over Scarface - Tony Montana maken is leuk maar niet zo langgerekt als in deze film). En dat "Gekke Mocro"-gedoe dat we in wel meer films zien wordt echt flauw (gelukkig niet zo erg als in "De President" van een tijdje terug).
Wel kijkbaar. 2*
Keane1983
Een hylarische zombie film van Nederlandse bodem.
Verhaal is standaard (maar geef toe, welke variant van uitbraak hebben we nog niet gezien??) maar wel erg leuk en onderhouden. De kleine twist vond ik wel erg grappig dat die meid iedereen heeft lopen afbellen om haar te redden
Het is een beetje te vergelijken met Shaun of the Dead.
Humor is leuk gedoseerd en in mijn ogen niet te overdreven en het kon natuurlijk niet uitgesloten blijven dat de multi-culti grappen volop aanwezig zijn, maar daarbij niet te grof of de nadruk op ligt . De gast-rollen zijn ook erg grappig. Maar ook de main-karakters zijn leuk gecast en bij een aantal personages lekker over the top.
Gore is er volop, alleen hierbij is jammer dat er de CGI er erg dik bovenop ligt.
Wat ook een min-puntje is, is dat er niet met bloed is gewerkt maar met groen slijm...hierdoor wordt het geheel al een stuk minder eng, maar past wel in het "comedy" gehalte.
Schrik-effecten zitten er nauwelijks in, ik ben volgens mij maar 1 keertje geschrokken.
Echt spannend wordt het allemaal niet, maar houd niet weg dat het lekker wegkijkt.
Subsidie of niet, ik heb me kostelijk vermaakt en met grote regelmaat hard moeten lachen met deze film, op naar de vampieren.
Van mij een 4,0*
Niet hoogstaand, wel redelijk vermakelijk.
Een Zombie film van eigen bodem, op papier een leuk idee. De uitwerking is ook niet onaardig, al werkt de humor lang niet altijd.
Het is allemaal lekker overdreven en de film neemt zichzelf gelukkig geen seconde serieus. De special effects zijn nogal wisselend, vaak druipt de nepheid er vanaf. Wel zit er veel vaart en behoorlijk wat actie in en ook de nodige gore ontbreekt niet.
De acteurs zijn nogal wisselend. Zo'n Mimoun Ouled Radi is vaker niet dan wel grappig, maar die dikke met zijn bowlingballen is wel een geinig personage. De manier waarop hij doodgaat is origineel en misschien wel de leukste scene van de gehele film.
Soms leuk, soms niet, maar het idee mag in ieder geval worden toegejuicht.
ibendb
Geen horror, maar ik heb wel aan aantal keer goed gelachen.
Zombibi is niet origineel of leuk. Het enige waar de film het van moet hebben zijn de vele zombies en de (soms flauwe) humor. Het acteerwerk is ook niet al te best en het einde slaat al helemaal nergens op. 2,5*
blurp194
Grappige film die zichzelf gelukkig niet serieus neemt. Wel met plezier gemaakt, en dat straalt er van af. Dat de continuïteit af en toe niet klopt, er niet heel wetenschappelijk geacteerd wordt en het verhaal nergens op slaat vind ik dan wat minder erg. Groene gore in overvloed, dat maakt ook weer een hoop foutjes goed.
Tonypulp
''Scarface quoten?! Weet je niet hoe afgezaagd dat is!?'' Ironisch toch...
Complete bagger die de redelijke aankleding en sexy Gigi niet waardig is. Doet het wat dat betreft gelukkig nog een stukje beter dan de Britse lading aan zombie films van de laatste jaren, waarvoor mijn complimenten....en daar stopt het.
Elineloves
Niet goed, niet slecht. Gigi was inderdaad leuk om te zien, die luidruchtige vent van die 'Mamaaaa, ik bel alleen nog maar met jou.' reclame was ook prima te doen, maar verder.. Beetje mwoah-mwoah. Dat hele broedergebeuren vond ik eerder irritant dan grappig (De ene broer is ontiegelijk saai, en de andere is echt een cliché foute allochtoon), net als de hele reddingsactie. De dialogen zijn traag en nietszeggend, dus de film moet het vooral hebben van het gore gehalte en de grappige quotes hier en daar.
Quentin
Gedrocht van een film. Vier vreselijk slechte leads en de film rammelt aan alle kanten. Nergens geestig bovenal. Ik ben de eerste die een aardige genre- of B-film vermakelijk vind, mits het met wat visie of lef gemaakt is. Naar naast het feit dat beiden geheel ontbraken, voelt Zombibi aan als een onaffe film. Leek wel of de helft van de draaidagen geschrapt werden ...
SaNDuTjE
Teleurstellende poging om een vermakelijke zombiefilm te maken van eigen bodem. De cast mag er dan wel zin in hebben maar bakken er niet veel van. Zeer matige acteerprestaties en vooral een groot gebrek aan leuke humor maken dit geen pretje om naar te kijken. De intro beloofde nog wel wat maar al snel vervalt de film in te flauwe grappen en saai uitgewerkte cliches. Doe daar nog een paar irritante acteurs bij en de tegenvaller is compleet. Moet zeggen dat bij vlagen de CGI best oke was en er zeker wat aardige scenes tussen zaten, maar gewoon veels te weinig om de film interessant te maken. Daarvoor was het allemaal te braaf en flauw.
Halfbakken poging om een soort nederlandse Shaun Of The Dead te maken. Helaas is het script bijzonder vlak en de humor meestal erg flauw. Toegegeven, ik moest af en toe best lachen om bepaalde dialogen en situaties, maar het houdt niet echt over. Visueel zit de film ook nogal karig in elkaar. Make up, visuele effecten, camerawerk... dunnetjes. Het dik aangezette akteerwerk kan er net mee door. Het is in ieder geval geen straf om naar hoofdrolspeelster Gigi Ravelli te kijken. Het vlotte tempo en de lol die van de film afstraalt zijn aanstekelijk tot op zekere hoogte, maar meer dan een krappe voldoende zit er niet in.
Alweer een beschamend slechte inhoudsloze Nederlandse flut film. Het verhaal was nog wel leuk gevonden maar de uitvoering is gewoon zeer beroerd en ook vaak beschamend om naar te kijken. De film staat dan wel betiteld als een Komedie / Horror (wat het ook in feite is) maar te lachen (humor was zo flauw en kinderachtig als maar wat) valt er eigenlijk niets en het horror gedeelte stelt weinig voor (sommige goor stukjes waren nog redelijk). Zelden zo'n achterlijke zombies gezien met hun groene smurrie. Visueel en qua effecten viel het sowieso allemaal zwaar tegen. Het meest waardeloze aan deze film is eigenlijk nog de cast die werkelijk schandalig slecht is, met als dieptepunt Sergio Hasselbaink en Uriah Arnhem die beiden er ook nog eens belachelijk uitzagen. Ook de mini rolletjes van de over het paard getilde flut zangers Ben Saunders en Yes-R waren totaal niet geslaagd. Gigi Ravelli mag er qua uiterlijk best wezen maar acteren kan ze helaas niet. Ze kan beter in de Playboy poseren want dan zou ik haar meer waarderen. Nee deze bagger was niet aan mij besteedt.
Matige Nederlandse variant op de komische zombiefilm. Vermakelijk, ook al wordt het nergens echt grappig. Verre van goed ook, en soms zelfs wat knullig. Maar de film neemt zichzelf gelukkig niet serieus en de cast heeft ook zichtbaar plezier.
Aapje81
Vooraf had ik geen hoge verwachtingen. Over het algemeen kan ik niets met de Nederlandse films van de laatste jaren maar hier heb ik me toch kostelijk mee vermaakt.
Zombibi is met plezier gemaakt een stuk minder grof en vervelend dan die New Kids rommel. Ontzettend flauwe stukjes wisselen elkaar af met icidenteel hilarische momenten. Carlo Boszhard als nieuwslezer vond ik werkelijk geweldig en zelfs om de nogal drukke helden heb ik af en toe kunnen lachen.
Absoluut de beste vonst van deze film was de heerlijke Gigi Ravelli. Zij acteerde niet geweldig maar ze heeft voldoende zelfspot en is daardoor komisch en sexy tegelijk. Zulke dingen moet ze vaker doen.
Alles bij elkaar was het niet goed maar wel leuk.
Redelijk.
sinterklaas
Ook Nederland lijkt zich aan te sluiten aan de hedendaagse Zombie Hype. En Zombibi is toch weer een uberfoute Nederlandse komedie waarin de domme grappen en de waanzinnigheid weer gerant staat. Tja, we krijgen te maken met 2 Marokkaans afkomstige broers Mo en Aziz. Aziz is maar een zakenburgerlulletje en Mo brengt met zijn fratsen hemzelf en zijn broer telkens weer in de problemen, waardoor ze uiteindelijk met hun Surinaams afkomstige rivalen in de gevangenis belanden, maar de volgende dag zijn ze hard nodig bij het politievrouwtje Kim, wat een parodie-achtige bad bitch rol was dat zeg.
Want het schijnt dat er een Russisch ruimtestation in Amsterdam is neergestort en wel toevallig op het gebouw waar Aziz zijn potentiele ware droom zich bevind, plus nog het feit dat er een giftige gas is vrij gekomen, wat vrijwel iedereen in Amsterdam West heeft veranderd in zombies.
En zo moeten de twee soorten rivalen en een opstandig politievrouwtje het opnemen tegen de horde zombies. Alleen zijn ze niet echt bepaald slim, wat voor een hoop maffe en heerlijk idiote momenten bezorgt. Eerst zoeken ze de meest onlogische obstakels om de zombies te lijf te gaan en even later mag er dan geknald worden.
Voor mij nog best wel een geslaagd Nederlands werkje in de categorie hersenloos, lomp vermaak. De zombies zagen er erg tof uit, het acteerwerk was ook te doen en ook de bijfiguranten (bv die journalist
) waren prima. Alleen komen wel de nep-gangstertjes even langs (Yes R) en blijft Ben Saunders ook niet bespaard.
Het einde is ook weer lekker typisch.
Zeker wel om te lachen.
schram101
Foute prent van Nederlandse bodem die eigenlijk precies doet wat je er van mag verwachten. Van het dramatische acteerwerk tot aan de foute moraal die door de film heen loopt. Hier en daar een paar vieze kills en natuurlijk een komische cameo (bijvoorbeeld Ben Saunders en Remy Bonjasky). Het is allemaal aanwezig. De multiculti clan die de Nederlandse komedies de laatste pakweg 10 jaar inneemt hebben natuurlijk weer leading characters al heeft Gigi gelukkig ook veel screentime. Het had wat pikanter gemogen inderdaad, maar toch.
Alexander1900
Redelijk vermakelijk voor een Nederlandse film. Ik vind Zombibi overigens eerder komedie dan horror/komedie omdat het nergens spannend werd... wat wel jammer is. Dat komt mede doordat het bloed groen is en niet rood zoals je normaal in films ziet. Dat had zeker een stuk gescheeld! Daarnaast heeft de film echt een komedie gehalte.
De acteurs kon ik lang niet altijd verstaan maar dit heb ik altijd met Nederlandse films.
En nu de pluspunten: voor Nederlands maatstaven zag het er visueel goed uit, veel actie, nergens saai, het acteren was prima en de zombies zagen er over het algemeen goed uit.
Kortom, geen verkeerde film! Cijfer: 3/5
Donkerwoud
Ik vond het leuker dan zijn beruchte status doet vermoeden. Het straalt een zeker plezier voor trash-cinema uit dat aanstekelijk werkt. Cast is leuk op elkaar ingespeeld en de sets zien er nog best indrukwekkend uit. Zombibi kijken is als een feestje waarvan je geniet zolang als het duurt, maar waarbij je vooral niet vroegtijdig nuchter moet worden. Dan zie je namelijk wat een kinderachtige treurigheid het eigenlijk is.
Mug
Als zombie-komedie is Zombibi wel een geslaagd genre-product. Het probleem van Zombibi is echter de hoofdcast en enkele cameo's van Hollandse sterren (Boszhard mag weer TV-kantinetje spelen). God god, wat een drama. Dieptepunt is overigens de aanwezigheid van die irritante mocro Mimoun huppeldepup die blijkbaar 'grappig' is...?
Jammer hoor, de commerciële omroepen saus is duidelijk aanwezig, waardoor de jeugdigheid en bevlogenheid overrompeld worden. De bijrolletjes van a-acteurs Frans van Deursen en Edo Brunner zijn niet voor niets de hoogtepunten van de film. Die Gigi had dat ook kunnen zijn natuurlijk, maar helaas blijft het bij genre-onwaardige braafheid.
Antinous
Vermakelijk filmpje. hier heb ik dus wel om gelachen. waar ik om sharknado die ervoor kwam helemaal niet kon lachen,
ik vond het vooral lachen met Ben Sounders in die limo, en toen the Brothers en vooral die zigeuner uit de kofferbak kwam en erop ging slaan haha. K.O, Jawbreaker enz. en met die Rus op het laatst. Nothing wrong with leg haha. ik vond ook gaandeweg de film steeds beter worden. ook leuk dat de film Nederlands was,
Baggerman
Na Sharknado 3 hierin blijven hangen. Na Sharknado 3 valt dit ook niet echt tegen, maar grappig vond ik het nergens. Zombies zijn sowieso niet mijn ding, tenzij ze snel en afschrikwekkend zijn als in World War Z. Hier zagen ze er vrij hopeloos uit. Hopeloos was ook het acteren van die Gigi Ravelli. Ander dieptepunt: Carlo Boszhard.
Had ik dit maar bewaard voor de Horror-challenge! Grr!
Shadowed
Herzien.
Viel toch wel iets meer tegen dan ik had gehoopt, maar in 2018 keek ik dan ook wat minder streng naar films. Nu ik iets serieuzer naar films ben gaan kijken is het cijfer dan ook iets gedaald, maar de opzet is toch wel leuk en dit is bovendien ook de enige echt grote Nederlandse zombiefilm die ik ken.
De komedie is niet voor iedereen en dat zal na enkel 2 minuten trailer kijken al duidelijk moeten worden. Een beetje warrige komedie met snel uitgesproken dialogen van acteurs die heel goed weten wat ze doen en hier veel inzet voor lijken te tonen. Het zijn alleen de beelden zelf die vaak grappiger zijn dan de cast.
Zombibi is redelijk versierd, maar ik las ergens dat filmen enkel 18 dagen heeft geduurd om te filmen. Als dat echt zo is dan is dat ook regelmatig een beetje te merken. Enkele buitensets zijn wat haastig gedecoreerd door bijvoorbeeld gewoon een stapeltje kleding over de straten te gooien. De wat grotere sets zijn dan wel weer een stuk beter.
Zombiegeweld heeft de meest komische momenten maar het wil niet echt een kick geven of iets dergelijks. De montage is ook wat mak en het camerawerk niet bepaald on-point. Als het dan ook niet echt spannend of grappig wil worden loop je als film een beetje klem. Een echt goede balans tussen horror en komedie is er ook niet.
Het is dat de film voor een Nederlandse film behoorlijk groots is opgezet en dat het 1 van de weinige is in zijn soort maar verder heeft het niet al te veel om het lijf. Ik mis wat inspanning zoals practical effects en sterke regie. Nu is het vooral een lolprojectje, maar dan kan je dus ook slechte reviews verwachten.
Lovelyboy
Zolang Jan er is, is er hoop.
Meer dan leuke komedie temidden van een zombieuitbraak in hartje Amsterdam die op zich te vergelijken is met het concept van Shaun Of The Dead maar niet van dat niveau. Vervelend is Zombibi allerminst.
De film gaat nog behoorlijk flauw van start met de nodige stereotypering en druk gedoe, maar wanneer de stront aan de knikker is, de zombies als een stortvloed komen en de leider van de groep de kick ass en appetijtelijke agent Kim betreft, heeft de film de belangrijkste kern waarom deze draait wel gevonden. Zoals ieder zombie film draait het op een gegeven om actie, vindingrijke wapens, groepsdynamiek en smerige of creatieve kills. Niet te vergeten domme keuzes die tot penibele situaties leiden. En dat zijn er nog al wat.
Slechte punten? Mwoah...niet zo heel veel als je het niet te serieus neemt. Mimoun Ouled Radi is zoals wel meer vaststellen inderdaad bloedirritant, Hasselbaink en Arnhem zitten soms niet ver van dat niveau af maar zorgen met hun strapatsen ook voor de nodige humor. Maar daar is dan ook wel het meeste mee gezegd in deze prent wat slechte punten aan gaat. Is het verder orgineel? Allicht niet maar wtf, wat nog wel?
Gaier is prima als sobere leading man, het uitzicht met Ravelli en Poeschmann uitstekend zelfs, is de Bozhard immitatie van De Hoop natuurlijk humor, zijn kleine rolletjes van Peters, Boot, Romeijn, Van Deursen en Brunner leek maar ook Bonjasky en Saunders erg leuk en op het einde na met de ontploffing ziet alles er prima uit. Ik kan ook niet anders zeggen dan dat ik me prima vermaakt heb en genoeg gelachen heb. Lekker!
mrklm
Aziz [Yahya Gaier] is een brave werknemer die de hielen van zijn arrogante baas [Kees Boot] likt in de hoop op promotie, maar zijn baan verliest omdat zijn broer Mo [Mimoun Ouled Radi] hem constant belt op kantoor. Toch zijn de broers vooral op elkaar aangewezen wanneer Amsterdam overrompeld wordt door een buitenaardse invasie waardoor iedereen in zombies verandert. Samen met Mo’s vrienden Jeffrey [Seregio Hassenbaink] en Nolah [Uriah Arnhem] weten ze te overleven in deze in alle opzichten hopeloos amateuristische en tamelijk seksistische zombiekomedie met Gigi Ravelli als de agente die zich bij de groep aansluit. Carlo Boszhard doet een verdienstelijke imitatie van Jan de Hoop, maar hem ben je na een paar minuten ook wel beu.

'Outlander'-serie 'Blood of My Blood' snel te streamen op HBO Max

Mysteryklassieker 'The Da Vinci Code' met Tom Hanks vrijdagavond op televisie