• 9.370.487 stemmen

Geregisseerd door: Bobcat Goldthwait

Met onder meer: Melinda Page Hamilton, Bryce Johnson en Geoff Pierson

Plot Stay

"Everyone has a secret"

Amy wordt achtervolgd daar haar ex-vriend, net nu ze bezig is met de plannen voor haar huwelijk. Haar verloofde stelt voor dat ze eerlijk met elkaar moeten zijn en elkaar alles moeten vertellen over hun liefdesleven. Wanneer Amy dan de waarheid spreekt, aangemoedigd door haar moeder en collega, en haar geheim(en) verklapt loopt alles mis.

avatar van balosa

balosa

een flauwe comedy, met geen bijzondere grappen, het verhaal bereikt nergens echt een hoogtepunt, als je de film meer als drama ziet dan als comedy dan zal hij waarschijnlijk minder tegenvallen

avatar van samtari

samtari

Echt een bizarre film en een beeld wat te lang blyft hangen . Komisch was het al zeker helemaal niet maar toch heb ik hem helemaal afgekeken en geef ik hem nog 3 sterren ook .

avatar van AlexanderB

AlexanderB

Inderdaad, dat ene beeld blijft hangen, en verpest de rest van de film. Ik heb de film dan ook niet afgekeken.

avatar van stinissen

Deze film was beste de moeite waard , het is ook meer een speelfilm en ik ga voor een dikke zeven.

avatar van Hot-Target

Hot-Target

Wat een belachelijke film,

avatar van Nieke

Nieke

Van komedie op drama, en weer heen en weer. Film voor de minder commerciële kijker die deze prent zeker weet te waarderen.

avatar van VierkanteOogjes

VierkanteOogjes

Grootste minpunt dat deze inderdaad te veel hopt van komedie naar drama. Eerste helft komedie, de tweede echt drama.

Moest bij het begin echt lachen om die broer van haar, maar daarna begon hij zelfs te serieus te acteren.

2,5 * voor die...euh....tja....wel erg aparte ervaring. Korreltje(s) zout dus!

avatar van Safri

Safri

Erg knap om zo van comedy naar drama te springen. Mij heeft deze film op meerdere manieren (aangenaam) verrast.

avatar van Safri

Safri

Iemand enig idee trouwens wat dat voor een keyboard is die dat broertje gebruikt?

avatar van Woutrr

Woutrr

Vrij goed, alleen spijtig dat ze in het begin al laten zien wat het geheim is en het verhaal word naar het einde toe nogal eentonig... het gaat constant over datzelfde, voor de rest gebeurd er niets

avatar van td1991

td1991

haha.. oke, grappig geheim heeft ze zeg... je zou het maar eens te horen krijgen!

avatar van Dk2008

Dk2008

Gebeurt nog al vaak dat er in moderne films oude liedjes te horen zijn. Deze film begint en eindigt met Boum van de Franse zanger Charles Trenet (met andere liedjes te horen in French Kiss en Bean's Holiday en in nog veel meer films).

Bij deze film ben ik uitgegaan van een (romantische) komedie en dan ga je al vrij snel de mist in. Je kan beter naar zo'n film kijken met een houding dat het een drama is. Behoorlijk houterig spel tegen het irritante aan en het onderwerp vind ik nou ook niet echt om als basis te dienen voor een hele film. Valt gewoon niets te lachen. 1.0