Genre: Mystery / Thriller
Met onder meer: Laura Harring, Pete Postlethwaite en John Hannah
4,4 (870)
Gesproken taal: Engels en Russisch
Plot Ghost Son
Stacey is pas getrouwd met Mark en zielsgelukkig. Ze laat alles achter en gaat op de Zuid-Afrikaanse boerderij van Mark wonen. Hun geluk blijkt echter van korte duur wanneer Mark bij een zwaar verkeersongeluk om het leven komt. Na de begrafenis besluit Stacey op de boerderij te blijven, waar ze de herinneringen aan Mark tracht levend te houden. Een tijdje later gebeurt echter het onmogelijke: Stacey blijkt zwanger te zijn...
Stacey
Leleti
Gynecologist
Bongani
donnie darko
Ik vind Laura Harring een goede actrice, en daarom hoop ik ook dat dit een goede film wordt, al betwijfel ik dat wel met het nogal stompzinnige plot.
the Ketz
Ik heb de film nog niet gezien dus ik kan hier nog geen oordeel over geven.Maar wat mij wel op valt is dat deze film erg veel weg heeft van Nicole's Kidman "Birth" http://www.moviemeter.nl/film/17397
Raffael77
Dit is een goed film met inderdaad een veel donkerde sfeer dan ik had verwacht en hij blijft boeien tot het eind.
De spanning is goed verdeeld.
Summerr
Ik heb de film gisteren gezien en versprak me er veel van, het was in mijn ogen een verkwisting van geld om deze film op te nemen. Zo'n slechte film zag ik zelden.
Een verhaal dat kant nog wal raakte.
Ik was dan ook erg teleurgesteld.
Eduard37
Aparte film. Beetje van hak op de tak....:-) Zeer vaag. Alles speelt zich af in een huis in Afrika. Als deze film ons wil vertellen dat er geesten bestaan of dat er leven na de dood is hadden ze het iets geloofwaardiger mogen vertellen van mij. Dit verhaal slaat helemaal nergens op en verkracht de mysterieuze kant van het echte leven. Bovendien was het langdradig en hebben ze er een heel simpel eind van gemaakt.
2 sterren en dan ben ik echt gul!
1.5 ster en alleen al voor het prachtige lichaam van Laura Harring
christophel
een beetje verwarrende film, ben het verders helemaal met eduart eens...**2
_Daan_
Een 3,0 voor de film en een 5,0 voor Laura Harring best wel een mooie vrouw..
%%%%%%
Een 0,5 voor het eerste schrik moment jammer dat de film dat niet kan volhouden.Verder is het een genre van ja ja wat maken we er van.En het einde Van hoe die slechte geest word verslagen maak ik maar ervan Is zeer slecht.En nog een 0,5 voor Als ze weer terug gaat naar haar oude huisDat is wel weer aardig.En zoo mooi is Laura Harring ook weer niet na een paar reacties te hebben gelezen
dus 1 ster
scorpie-oentje
"Maar dan verdwijnt Mark plotseling. Diezelfde nacht nog droomt ze van een nacht met Mark, een nacht waar ze de liefde in bedrijven." ?????
Mark verdween niet, hij ging dood en die andere scene leek mij toch niet een gevalletje "liefde bedrijven" maar ach, wie ben ik?? Film was al met al best redelijk in zijn genre, einde een beetje te simpel en er werd naar mijn smaak iets teveel geswitched zodat je soms even de draad echt kwijt was.
nightbreed
Weinig bijzonder werkje zonder spanning.
Het verhaal sleept zich voort naar het einde.
Het einde is nogal afgeraffelt en script rammelt daar nogal.
Eigenlijk een zeer slecht idee om een geestenverhaal in Afrika te gaan maken, dat mist gewoon de sfeer die zo'n film nodig heeft.
Een groot oud landhuis in het regenachtige kille Engeland (ja ik weet, cliche...maar toch) is dan een veel betere lokatie.
De acteerprestaties zijn niet irritant slecht maar ik vond het erg matig en ongeinspireerd overkomen.
maurice74
Zou verboden moeten worden dat ze op de hoes zetten dat het een film in de trant van die en die is. In dit geval: Rosemary's Baby en The Haunting. Nou had ik er bijna 2 euro aan uitgegeven.
vincent1980
mysterieuze spannende film die niet echt slecht is, voor een lage budged film hebben ze er toch iets leuks van gemaakt,
alex____94
Begrijp alle slechte kritiek hier niet.
Vond dat er aardig (zeg maar veel) schrikmomenten in zaten + ik vond het verhaal zeer goed gevonden.
Het had, naar mijn mening, dan ook meer weg van een A-film dan van een lowbudgetfilm!
toch 4*!
Najade
Ik vind de beschrijving op moviemeter én op de dvdhoesje niet kloppen. Ten eerste: haar man verdwijnt helemaal niet. Ze weet precies waar hij is en wat er is gebeurd. Ten tweede: ze wordt niet onmogelijk zwanger, er wordt helemaal geen ophef in de film daarover gemaakt en het is ook heel kort na Martin's ongeluk. Ten derde: niks duivels aan het kind, het wordt alleen een beetje door zn dooie vader gebruikt.
Ik vond het geen goede film. Heel vaag allemaal en rare acties/reacties van de personages in de film.
Het enigste positieve aan deze film, vond ik dat je de warme zwoele nachten kon voelen!
Zwakke film die niet genoeg spanning heeft en acteren was ook niet best.
Nee het wist me niet te boeien.
kaztor
Zeer flauwe mash-up van Repulsion, Rosemary's Baby en It's Alive.
En dat einde is om te janken. De gevleugelde uitspraak 'avoid at all costs' is hier meer dan ooit van toepassing.
mcdaktari
Ja stel je voor zeg, je zou toch eens 2 euro uitgeven he. Een op en top hollander. Hou ze maar veilig in je zakken jij.
Boeikens

Nicholas
Alleen al voor het heerlijke lichaam van mevrouw Harring mag je die 2 euro neer tellen. Jezus Christus wat ziet dat er smakelijk uit.
wendyvortex
Regisseur Lamberto Bava is de zoon van de Italiaanse horrormeister Mario Bava en debuteerde zelf ooit met de genre-klassieker Macabro.
Dus even kijken wat ie er tegenwoordig van brouwt: een horrorfilm over een baby...baby pitbullt zich in moeders borsten, bepotelt moeder, laat moeder van de trap struikelen met z'n badeendje, kotst moeder onder in Exorcist-stijl en vermoordt de babysitter.....nee 't is geen It's Alive en ook geen Troma-film.
De bedoeling is dat we dit allemaal als serieuze horror zien....dat gaat hier dus niet lukken meneer Bava en verder te veel saaie stukken om kandidaat te zijn voor het so-bad-it's-good-genre.
Meneer Bungel
Het stelt verder inderdaad weinig voor: het acteerwerk niet (Postlethwaite en Hannah voegen niets toe, Harring is vooral eye candy) , het verhaal niet, de sfeer niet, slechts vanaf de geboorte van het kind (na zo'n drie kwartier) wordt het af en toe iets leuker en de gequote horrors zijn dus best de moeite.
2,0* à 2,5*.
stephan73
Deze film laat maar weer eens duidelijk blijken dat de gloriejaren van de Italiaanse genrefilm definitief voorbij zijn. Net zoals meesterfilmer Dario Argento lijkt Lamberto Bava zich geen raad met het publiek waarvoor deze film gemaakt wordt. Sfeerloos, slechte effecten en uiteindelijk gewoon enorm saai, dat zijn dingen die een film geen goed doen.
Ik heb de hoop op een goede Italiaanse horrorfilm al sinds Opera opgegeven. De hoogtijdagen zijn voorbij en laten we vooral genieten van de oude films van deze regisseurs!
Phantasm
Niet echt goed en niet echt slecht, leuk om een keer gezien te hebben, ik vond de film wel wat apart.