Genre: Komedie / Familie
Met onder meer: Leslie Nielsen, Kelly Lynch en Matt Keeslar
Releasedatum: 11 juni 1998
Bekijk via Videoland
Plot Mr. Magoo
"You won't believe your eyes."
Magoo, gebaseerd op het stripfiguurtje is een excentrieke bijziende miljonair. Doordat magoo weigert een bril te dragen raakt hij verwart in de meest vreemde situaties. Zo krijgt Magoo bij een bezoekje aan een museum een bijzonder waardevolle diamant in zijn bezit. Terwijl Magoo op zoek gaat naar de eigenlijke daders van de roof is de politie weer op zoek naar Magoo.
Mr. Quincy Magoo
Ortega Peru
Schmitt
Ralfke
- 2075 stemmen
Nielsen is fantastisch in de Naked Guncyclus, maar dit is echt te slaapverwekkend voor woorden.
Wer-Al Zwowe
Deze film is natuurlijk minder leuk dan de Naked Gun serie, maar ik heb er wel van genoten.
movie-freak
Niet zo overdrijven jongens! Als je 5 was had je hem geweldig gevonden. Vond hem best wel leuk hoor!
Thraex
Loop een beetje door de flop 100 heen. Vond Mr. Magoo ook slaapverwekkend vergeleken met The naked gun-reeks.
Ernest maakt betere films. *1/2
BoordAppel
Deze film is ook goed met de The Naked Gun reeks te vergelijken ja.
herman78
nou, de naked gun films zijn imo toch echt wel ff een stukje beter, grappiger, etc.
dit is gewoon meuk.
Moviestar
verlaagd naar 0,5 sterren want deze film is zo verschrikkelijk stom! Ik ben al helemaal niet weg van Leslie Nielsen maar dit is gewoon té erg.
The One Ring
Er zit hier en daar wel een geslaagd grapje tussen, maar het grotendeel is niks.
Purmerend
De twee enige originele dingen waren de aubergine mobiel en de kogelvrije vesten met geld.
Cijfer 1*
TommyDDD
ik vindt dat deze film gaat ik vindt het grappig genoeg
chinchi
Ik vond het best een leuke film maar dat kwam voornamelijk omdat leslie nielsen gewoon grappig is
DeCol
Ik vond deze film ook best grappig! Ik zie Leslie Nielsen graag spelen, vooral in zulke films! 2,5*
Timey
ik vindt dat deze film gaat ik vindt het grappig genoeg
ik vind dat niet, ik vind het wel.
Bert1
Hiep hiep hoera voor de Aubergine-Mobiel!
Zeker geen flop 100 materiaal. 3*
newG
wanneer hem zijn kip klaar maakt met hulp van die tv show, en dan wordt er steeds van veranderd en zit hij te kijken naar schrijnwerkershow enz... vond ik wel goeie joke, maar de film in z'n geheel is wat slapjes inderdaad...
The Lexx
zelfs de tekenfilms van mr magoo zijn beter en zelfs die vind ik al niet echt grappig.
0.5* voor misbaksel nummer zoveel uit hollywood.
Yuma Q.
Leslie Nilsen kan veel beter. 2,5*
Maar hij kan ook veel slechter, daarom sluit ik me aan bij 2,5*
rensiboy
leslie nielsen is zoooo niet grappig. in geen enkele film.
Theatertje
leslie nielsen is zoooo niet grappig. in geen enkele film.
Dat is nou ook weer overdreven. Ik ben dol op Nielsen. Enkel hierin, 2001: A SPACE TRAVESTY en WRONGFULLY ACCUSED is hij niet goed bezig.
thomasjuh
Wrongfully Accused is juist 1 van z`n beste films vind ik. Hij speelt een goede hoofdrol met een echt Nielsen komedie verhaal.
En de humor uit 2001: A space travesty is dan misschien niet de allerbeste, maar het is zeker geen slechte humor!
Ik heb nog geen enkele film gezien waarin Nielsen slecht speelde. Ook al heb ik er niet heel veel gezien
Theatertje
Mja, dan moet je wat meer films van hem zien om te kunnen realiseren welke zijn slechtste zijn...
Leland Palmer
Die Leslie Nielsen kan ik soms nog wel om lachen, maar dit is echt weer een erg slechte film! Acteerwerk is bar en het verhaal slaat natuurlijk ook nergens op! Hij verdient toch 2 sterren omdat ik soms nog wel even kon lachen (dankzij Leslie Nielsen dan).....
* *
tommykonijn
Ik kan Leslie Nielsen in zijn meeste Films niet uitstaan, En ook hier is het weer eens lekker raak, Bagger geacteerd en een Slecht Verhaal vormen samen een grote Slechte Film die je gewoon over het hoofd moet zien in de videotheek wat mij betreft.
Silvio Dante
Inderdaad een betreurend slecht filmpje, buiten de Naked Gun-reeks heeft Nielsen eigenlijk vrijwel niets interessants gedaan...
Btw tommykonijn: laat je shift-toest eens nakijken!

Travis Scott duikt op in 'The Odyssey' van Christopher Nolan: 'Waarom?'

Joe's Apartment
Komedie, 1996

Wrongfully Accused
Komedie / Actie, 1998
liggenbluff based on cartoonmiljonairluckshort sighted