• 9.370.299 stemmen

Alternatieve titels: The Story without a Name / Without Warning

Geregisseerd door: Arnold Laven

Met onder meer: Adam Williams, Meg Randall en Harlan Warde

Plot Without Warning!

"All Blonde... All Beautiful... All Bait!"

Carl Martin (Adam Williams), een rustige, teruggetrokken inwoner van Los Angeles, is niet wat hij lijkt. Hij neemt blondines mee die op zijn echtgenote lijken en vermoordt hen dan met een heggeschaar. Omdat zijn vrouw hem namelijk bedriegt wil hij wraak nemen op alle blonde meisje die hij tegenkomt.

logo tmdbFilm stilllogo tmdbFilm still

Carl Martin

Police Chemist Charlie Wilkins

Wilson, Motel Manager

avatar van stephan73

stephan73

Erg leuke film-noir. Een soort kruising tussen CSI en een serial killer film.. Goed geacteerd, spannend en geloofwaardig!

***1/2

avatar van Mac Hammer Fan

Mac Hammer Fan

Uit op regio 1 door Dark Shy Films met Engelse ondertitels.

DVD

avatar van 606

Erg goed, met zeer sterk verhaal en realistisch.

Het onderzoek in het lab was mooi, en de acteurs waren prima.

avatar van Movsin

Movsin

Keurig opgebouwde, ongecompliceerde film noir, eigenlijk een ode aan het politiewerk.

Weliswaar voorspelbaar einde, maar toch met de nodig suspens.

Typisch voor dergelijke films uit die periode is dat de politieman vaak geen eigen gelaat heeft, geen karaktertekening dus, geen privéleven dat ingepast wordt. Doet echter niets af, m.i. aan de beleving van dergelijke werken waarvan deze "Without Warning" een voorbeeld is.

avatar van clubsport

clubsport

Het oudste ( min of meer) serial killer verhaal dat ik tot nog toe heb gezien en zeker niet slecht .

Het verhaal een man vermoord jonge blondines uit wraak wegens zijn ex , helaas krijgt die backstory net wat te weinig uitleg en verdieping .

het verhaal is verder prima opgebouwd met een aantal spannende achtervolgingsscenes .

Een voice over geeft af en toe wat uitleg , ik weet niet of dat voor die tijd gebruikelijk was .