• 9.176.131 stemmen

Genre: Drama / Thriller

Geregisseerd door: Noel Nosseck

Met onder meer: Candace Cameron Bure, Fred Savage en Gregory Alan Williams

Plot No One Would Tell

"Jealousy is Dangerous. Obsession is Deadly."

De 16-jarige Stacy wordt uitgevraagd door de knapste jongen van de school, Bobby, en snel worden ze verliefd. Maar Bobby is zeer labiel en begint geweld te gebruiken wanneer Stacy iets doet wat hem niet aanstaat. Als snel controleert hij haar in alles wat ze doet, met wie ze omgaat, en welke kleding ze draagt. De liefde tussen de twee verandert in een regelrechte ramp.

logo tmdbimage

avatar van donnie darko

donnie darko

Verschrikkelijke Film. Ik heb hem met godsdienst gezien, en vond er echt niks aan. Het is echt zo'n zaterdagavondfilm. Niemand staat goed te acteren, en het einde zie je natuurlijk mijlenver aankomen. Ook het thema boeit me voor geen meter.

avatar van matthijs_013

matthijs_013

Hoewel we haar af en toe onder de douche krijgen te zien, blijft Candace Cameron het brave meisje spelen. Een van de weinige voormalige kindsterren die bij het bereiken van volwassendom niet compleet de slet is gaan uithangen. De film is typisch RTL8-materiaal en het moraal ligt er dik bovenop. Wel een heerlijke 1990s sfeer!

avatar van emma87

emma87

Deze film lijkt op het eerste zicht mss een wel een gewoon tv filmpje, maar het is toch wel een film met een realistisch thema en hij heeft mij op de ene of andere manier toch wel kunnen raken

avatar van mikey

mikey

Savage, bekend van the wonder years, speelt een populaire en sportieve schoolknul (?) die zijn handjes niet thuis kan houden. Blijkbaar een geliefd thema in de ugly j90 want veel van die tv flicks hebben dit thema. Ze zijn saai maar het zgn waargebeurde aspect of gevoel geeft deze films net dat foute vleugje wansmaak. Het verplichte stuk rechtbank drama is ook hier weer inhoudloos en overbodig. Politie tast alweer eens in het duister bij een bak pleur. Moeder kan niet meer communiceren met dochter. Vriendinnen staan erbij en kijken ernaar... Checklist compleet

Pluspunt: savage deed het goed en de soubdtrack is okay.