• 9.371.687 stemmen

Cardboard Boxer (2016)

Geregisseerd door: Knate Lee

Met onder meer: Thomas Haden Church, Terrence Howard en Boyd Holbrook

Plot Cardboard Boxer

Willy is een dakloze man met een hart van goud. Hij leeft in de straten van het Skid Row district in het centrum van Los Angeles. Willy's goede intenties worden uitgebuit door een rijke scholier, die de daklozen met geld lokt in ruil voor straatgevechten. Willy krijgt de naam 'Cardboard Boxer' maar als hij weigert het op te nemen tegen een weerloze oudere man wordt hetgeen wat hem het meest lief is vernietigd.

avatar van numb nuts

numb nuts

Thomas Haden Church,speelt verassend deze film heeft mij verrast,ondanks het dunne film verhaal hoewel,dakloos zijn is niet makkelijk.indruk gemaakt.

avatar van macrobody

macrobody

Geen idee in hoeverre dit de werkelijkheid benadert maar de film geeft een beeld van de dakloze cultuur in de grote steden in Amerika. Dan denk ik doe daar dan eens wat aan ipv andere landen te bombarderen, maar dat even off topic. De rode draad in het verhaal over een dagboekje dat hij vind is nogal onwaarschijnlijk, maar goed het lijmt de film aan elkaar anders was er niet veel over gebleven om naar te kijken. Even een tripje naar de onderkant van de samenleving.

avatar van scorsese

Aardige film over een dakloze man in Los Angeles. Van een verhaal is niet echt sprake, alhoewel er zeker wel wat plotelementen voorbij komen (het vechten en het dagboek). Sentiment wordt redelijk goed vermeden en de film is ondanks het onderwerp ook niet te zwaar. Thomas Haden Church doet het goed in de titelrol. Enigzins vergelijkbaar met Time Out of Mind (2014).