The Hard Corps (2006)
Geregisseerd door: Sheldon Lettich
Met onder meer: Jean-Claude Van Damme, Vivica A. Fox en Razaaq Adoti
Gesproken taal: Spaans en Engels
Plot The Hard Corps
Phillip Sauvage is een harde jongen die de laatste drie jaar gevochten heeft in Afghanistan en Irak en die nu is ingehuurd als bodyguard van een wereldkampioen zwaargewicht bokser. De bokser heeft ruzie gehad met een gevaarlijke bekende rapper en daarom is bescherming noodzakelijk voor hem. Sauvage krijgt de opdracht een team samen te stellen, "The Hard Corps", om de bokser en zijn familie te beschermen. Maar persoonlijke problemen ontstaan wanneer de bokser er achter komt dat zijn zus verliefd is op zijn nieuwe bodyguard.
Phillippe Sauvage
Casey Bledsoe
Simcoe
Kim
100%VANDAMME
Deze film lijkt me echt super worden, de foto's die ik ervan zie, echt helemaal geweldig, deze komt ook naar alle waarschijnlijkheid in de bioscoop, ik kan echt niet meer wachten!!!
titia
wie heeft die oude helden toch nieuw leven ingeblazen?? blijf maar nieuwe projecten tegen komen van steven segal j-c van Damme. het meest erge is nog dat ik ze vroeger (toen ik nog niet echt kritisch was) al niks vond, misschien dat ik me er daarom zo aan erger... ach, hebben ze ook een pensioentje...
DiDa
Deze film lijkt me ook heel gaaf! Ik hoop voor Van Damme dat deze in de bioscoop komt. Hij heeft er veel voor gedaan om een comeback te maken. Dan verdien je het ook....
romy
Regisseur Sheldon Lettich zei laatts in zijn mail dat hij de film samen met Van Damme en de hoge film bazen en de Producers heeft gezien en dat er vrijwel geen commentaar was op de film alleen dat er hier en daar wat kleine stukjes uitkonden enzo...dus het ziet er goed uit, want deze mensen bepalen of de film een Bioscooprelease krijgt en ze waren tevreden dus het ziet ernaar uit dat het een biosrelease wordt!!! Eindelijk ik hoop het zo voor Jean Claude hij heeft het echt wel verdient!!!! De film lijkt mij SUPER !!! en ja dat zal wel moeten want als ik films goed vind van Van Damme die de Producers niet goed vinden en daarom gelijk DTV uitbrengen, maar deze wel goed vinden dan moeten wij hem zeker helemaal TOP vinden!!!
DiDa
Hier de eerste review van de screening die heeft plaatsgevonden voor het testpubliek:
Ik denk slecht nieuws:
The Hard Corps heeft een R-rating (18 jaar) gekregen. Dit is heel mooi, maar deze rating is afgegeven door Sony Pictures Home Entertainment. En SP Home entertainment distribueert alleen maar DTV-films. Het ziet er naar uit dat Sony Pictures ervoor gekozen heeft om The Hard Corps niet in de bioscopen uit te laten komen.
Niets is natuurlijk zeker, maar voor 80% denk ik toch wel.
Hier de link, vul maar in "Hard Corps" en kijk zelf....
DiDa
Regisseur Sheldon Lettich was niet zo blij met deze cover. Net zoals Van Damme zelf en de fans. Zonder te overleggen heeft Sony Pictures deze cover gemaakt en op internet gezet, aldus Lettich op van www.dammefan.com.....
Vandaag gaat Lettich met Sony Pictures rond de tafel zitten om dit te bespreken. Lettich beloofde dat hij ervoor gaat zorgen dat Sony volgende week met een nieuwe, betere cover komt. Ben benieuwd.....(hij heeft wel gelijk wat betreft de cover)
DiDa
Zag dat de cover van The Hard Corps op moviemeter is gezet. Hier is alweer de nieuwe cover, die de regisseur heeft geeist van Sony. Oordeel zelf...
Ik vind ze allebei niet echt super, maar hoop dat de film top gaat worden!
donnie B.
Op die nieuwe ziet van damme er iig beter uit hoor!!! prima cover, die andere is zo'n computerfoto met een NIET-atletische van damme...
LaRusso
komt deze nog in de bioscoop in NL laat het weten als je het weet
en gatverdikkeme weer zo'n non-martial arts film met van Damme
en dan nog met een zooi RnB/hip hop namen in de cast
Ben een groot van van JVcD, maar zijn laatste films passen gewoon niet bij hem
van Damme's komende films:
Til Death - weer zo'n non-martial arts
Sinav - een Turkse comedy, WTF
Asterix -
Kumite -
en het vreemde is dat JCvD de ene na de andere "thriller/war" movie uitpoept, maar een film die de fans willen zien (Kumite/Bloodsport 2) telkens uitstelt
waar zijn de tijden dat ie films maakte als Karate Tiger, Bloodsport, Kickboxer, Double Impact
jex
Eindelijk een ander soort poster, film zal waarschijnlijk niks worden.
DiDa
De eerste review van The Hard Corps is online!
De review is redelijk positief. Goede actiescenes, Van Damme speelt zijn rol goed en de film duurt bijna 2 uur!!
Hier de link:
DiDa
De trailer van The Hard Corps is online!! Hij is alleen een beetje kort. Sony had hier beter gekund.....
Modar
Heb hem vanmiddag gekeken, de film is geen technisch hoogstandje ofzo, maar leuk om gewoon keer gekeken te hebben. De acteer prestaties zijn ook niet geweldig maar dat weet je bij Jean Claude van Damme. Je kijkt voor de vechtscene's, deze zitten hier eigenlijk amper in. De vechtscene die DiDa gaf is eigenlijk de enige.... Dat is wel jammer maar goed leuk voor een uur en 40 minuten vermaak met verstand op 0 zullen we maar zeggen.
3,5 sterren voor deze film omdat ie toch wel vermakelijk was.
fritsy
Van damme zit in de afgedankte rijtje net als seagal en snipes, ze hebben hebben weer is een topper nodig om uit dat rijtje te klimmen. een kans zeg maar laten we nu eerlijk wezen de budget van een acteur van een top film is 3 malen hoger dan wat een hele film kost laatste tijd van deze 3 heren, Dat geld zie je altijd terug in de films.
Maar toch is deze film beter dan die buitenlandse troep van de laatste tijd.
Maar een ouwe wetse van damme is het nu ook weer niet.
Op een vervelende zondag middag is ie best te doen.
100%VANDAMME
Net gekeken, ik vind de muziek wel heel erg mooi, en de film is echt wel stoer met al die pimp auto's, dat ziet er allemaal heel mooi uit, en het verhaal vind ik ook goed, jammer dat hij niet in de bios is geweest.
Acteerwerk vond ik goed, ik vind dat alleen Chuck Norris niet kan acteren en die Steven Seagal, die vind ik ook niks, de rest vind ik allemaal wel goed, maar Van Damme natuurlijk de beste, ben zelf heel benieuwd nu naar Til Death, deze ook weer 5* Toppertje
PascaL
The Hard Corps
Is een een aardige Urban/ Actie Film
Met goede cast, goed verhaal en een frisse look
Geen martial arts dit keer en door het budget van 15 mil laat het wat steekjes vallen... maar toch weer een vooruitgaan van JCVD
Til death belooft ook leuk te worden heb de trailer geplaatst
YuLaw16
Van Damme zijn films worden steeds persoonlijker als je het mij vraagt. De films wake of the death, In Hell en The Hard Corps gaan alle 3 over een man die getraumatiseerd is (of nog moet worden), wel ergens een verslaving heeft en dmv een gebeurtenis er weer bovenop gaat komen. De film Til Death, beloofd ookal zoiets te worden. Net zoals de film Kumite. Het is duidelijk dat Van Damme zijn moeilijke verleden, nu tot uiting komt in zijn films. Waar kunnen wij als Van Damme fans dan op rekenen? Beter acteerwerk
. Van Damme heeft sinds John Woo, zoveel kansen gehad zichzelf echt omhoog te werken. Maar weinig acteurs hebben het geluk, om met Hong Kongs beste actie regisseurs films te maken. Helaas heeft alleen Ringo Lam mij weten te overtuigen, echter niemand die hem in het westen erkent (voor zijn van damme films). Ik denk dat Van Damme, met de Kumite, weer een rij martial arts films moet gaan maken. Tenminste als hij het nog kan. Hij moet ook niet alsmaar de hoofdrol willen spelen. Een bijrol kan ook goed zijn voor jouw carriere. Kijkend, naar zijn films, kunnen we concluderen dat het best goed gaat met Van Damme. Maar voor een come back is hij veel te oud. Helaas.
Nixon17
Maar toch is deze film beter dan die buitenlandse troep van de laatste tijd.
Maar een ouwe wetse van damme is het nu ook weer niet.
Op een vervelende zondag middag is ie best te doen.
Helemaal mee eens. Ik vond deze ook nog wel gaan maar toch 2,5*
hoogland
weet iemand wanneer de relaese datum is voor deze film in nederland?
Mescaline
Best redelijke film jammer dat er weinig actie in zit maar voor de rest zit deze film best goed in elkaar en kijkt lekker weg 3,5

Netflix neemt binnenkort afscheid van de horrorfilm 'The Watchers'

JCVD
Komedie / Misdaad, 2008

Assassination Games
Actie / Thriller, 2011
vechtsportenshowdownbodyguardspecial car businessmanrapperone man armygeweldvechtenone against manyaction hero