• 9.369.475 stemmen

Geregisseerd door: Jeff Stanzler

Met onder meer: Robin Wright

Gesproken taal: Arabisch, Engels en Frans

Plot Sorry, Haters

"The dust has finally settled... for most of us"

Ashade is een taxichauffeur in New York, wiens broer gevangen zit in Guantanamo Bay. Hij probeert zoveel mogelijk geld bij elkaar te krijgen voor een advocaat om zijn broer bij te staan. Op een avond pikt hij Phoebe op als klant: een rijke, instabiele tv-producente die furieus is over 9/11 en als gevolg hiervan racistische trekjes vertoont. De twee raken in gesprek en na deze avond worden ze vrienden. Maar niet alles blijkt zo te zijn als ze beiden zeggen.

avatar van Brooklyn

Brooklyn

Trailer is hier te vinden:

ziet er best interessant uit, en de digitale camera werkt vrij aardig zo lijkt het.

avatar van Ritt~15

Ritt~15

Het lijkt me wel een mooie film, de trailer vond ik er ook goed uit zien en het onderwerp spreekt me wel aan... heeft iemand hem al gezien en kan hij/zij me deze film aanraden?

avatar van A.S.E.

A.S.E.

Ziet er goed uit, alleen jammer van de digitale camera, hoop dat het geen mode wordt .

avatar van TheRisingSun

TheRisingSun

Zéér interessante trailer! Ben hier zeker wel benieuwd naar.

avatar van TheRisingSun

TheRisingSun

Al ruim twee jaar geen bericht bij deze film! Iemand die nog nieuws heeft?! DVD release?!

avatar van scorsese

Goeie film waarin een toevallige ontmoeting tussen een taxi-chauffeur en zijn passagier vergaande gevolgen heeft. De verloop van de film laat zich moeilijk voorspellen en dat is zeker een pluspunt. Een film die zich afspeelt in de nasleep van 9/11 met een boeiend hoofdpersonage dat sterk wordt neergezet door Robin Wright.

avatar van Decec

Decec

Een redelijk drama/thriller film...

Redelijk verhaal...

Prima acteerwerk...

Redelijk kwaliteit breedbeeld

(geen HD aanwezig)...

Prima achtergrond geluid/muziek

(geen Dolby Digital aanwezig)...

avatar van Movsin

Movsin

Film over haat en wraak na 9/11, wat zich vooral uit in het al bij al toch verrasend en onbehaaglijk slot.

Sterk begin maar gaandeweg sluipt er enige onduidelijkheid in de manier van verhalen en zijn de wijzigingen in de wederzijdse affectie van de twee hoofdpersonages niet altijd echt verklaarbaar.

Een wat ongewoon aspect van de nasleep van 9/11 en alzo best origineel.