• 9.375.132 stemmen

Geregisseerd door: Simon Fellows

Met onder meer: Jean-Claude Van Damme, Julie Cox en William Tapley

Gesproken taal: Engels en Italiaans

Plot Second in Command

Sam Keenan is een beambte die uitgekozen is als 2de bevelhebber voor de ambassadeur van de V.S. bij een Amerikaanse ambassade in een kleine, turbulente Oost-Europese natie. Wanneer plaatselijke organisaties een staatsgreep proberen te plegen, neemt het hoofd van de natie toevlucht in de ambassade. Vervolgens wordt de ambassade door de goed bewapende organisaties aangevallen. Door deze aanval wordt de ambassadeur van de V.S. vermoord. Nu is het aan Keenan en het kleine leger van de ambassade, bestaande uit mariniers van de V.S., om de aanvallers te weren.

logo tmdbFilm stilllogo tmdbFilm still

Cmdr. Samuel 'Sam' Keenan

Cpl. Will Butler

President Yuri Amirev

avatar van damon

damon

Dit is een direct-to-DVD film,

met als Amerikaanse releasedatum: 2 mei 2006

Helaas zal dit weer zo'n schiet-en-explosie film zijn, en heb liever toch een karate film met van Damme erin...

100%VANDAMME

In België gaat hij wel de bioscopen in, ik verheug me wel op deze film, heeft toch weer tijdje geduurd eer van damme weer komt met een nieuwe film, ik verheug me meer op zijn komende 2 films: The Hard Corps en Bloodsport: New Beginning die beiden een bioscoop release krijgen.

DiDa

Hier is de trailer van Second In Command, vandaag ge-released door Sony Pictures:

avatar van hoogland

hoogland

Ik Hoop dat ie snel in nederlad op dvd komt weet iemand waneer?

DiDa

In Amerika komt hij uit op 2 mei.

Op de site vandammefan.com wordt gezegd dat SIC 15 maart al uitkomt in Belgie. Ik moet het nog zien....

Maar als het zo is, dan komt hij in Nederland ook uit toch?De BeNeLux hebben toch dezelfde relaesedata? Maar eerst zien dan geloven want er is in Belgie en Nederland nog helemaal geen promotie of aankondiging over SIC.

DiDa

Het is bevestigd dat Second In Command niet op 15 maart uitkomt in Belgie. We weten alleen dat de film in Amerika op 2 mei uitkomt. Een Nederlandse releasedate volgt. Ik hou jullie op de hoogte...

avatar van romy

romy

Ik vond de trailer goed!! Ik ben heel erg benieuwd naar deze film.

avatar van jex

jex

Poster ziet er vrij B-achtig uit. Echt iets die ze meestal voor Dolph Lungren maken maar mischien ligt het aan mij. Ik hoop op een goede Van Damme film met meer gevechten.

De eerste review van Second In Command:

DiDa

De eerste reviews van de fans die de dvdscreener gezien hebben zijn niet echt positief te noemen...

Zie www.vandammefan.com

100%VANDAMME

De reacties zijn inderdaad niet positief, terwijl ik op imdb.com lees dat het een van zijn beste films in jaren is.

Ik had al zo een verwachting dat hij kwa beeld op 7 Seconds zou gaan lijken, ik heb ook mijn twijfels aan regisseur Simon Fellows.

Ook als je den nieuwsbrief leest van Van Damme krijg je ook de indruk dat Jean-Claude en de rest van zijn medewerkers niet veel aandacht aan deze film geven, een soort tussendoor film.

De meeste aandacht wordt besteed aan The Hard Corps, over deze film wordt ook een stuk positiever gesproken.

Ik verheug me ook meer op The Hard Corps omdat deze film waarschijnlijk een bioscoop release krijgt.

Er zijn ook geruchten dat Van Damme weer met Simon Fellows in zee gaat voor de film Till Death, het verhaal van de film klinkt goed, maar Nu Image als studio en Simon Fellows als regisseur gaat deze film misschien erg veel op Second in Command en 7 Seconds lijken.

Ik denk dat het gewoon effe afwachten is, wie weet, misschien is Second In Command wel heel goed....

avatar van bosman_701

bosman_701

echt een mooie film voor de van damme fans.zit weer van alles in(schieten en vechten),met best een aardig verhaal.wel een beetje ongeloofwaardig met een paar man tegen een kompleet staatsgreep leger maar toch.

avatar van xbestx

xbestx

Wat een prachtige film heb hem via via geckocht

echt een mooie film VAN DAMME STRIKE'S BACK !

5 sterren Echt een verbetering

avatar van jex

jex

Onlangs de dvd screnner gezien. Het ziet er weer niet best uit voor de muscles from brussels. Hij vecht in deze film niet, ok, bijna niet. Echt een film voor Seagal bedoelt. Ik geef de film een 4/10. De tijden van Hard Target of Timecop komen niet meer terug, vooral niet als hij zulke slechte films maakt.

avatar van Ganjaman

Ganjaman

PURE PROPAGANDA ofzoiets ....nou nou amerika laat weer eens zien dat er niet valt te spotten met ze !!

maar ja, als je van anderhalf uur aktie houdt - ik wel op zijn tijd - dan is het wel een leuke film heb me vermaakt, ja en van damme ik geef hem geen ongelijk hij doet niet echt veel in meer in de filmbusiness dus pikt met deze film weer mooi graantje bij ...geen bios waarde dan moet van damme met iets beters komen dan dit ...

uhhh film is categorie rambo maar dan van deze tijd

100%VANDAMME

Heb de film net gekeken.

Het is duidelijk te zien dat de regisseur Simon Fellows is, 7 Seconds is op dezelfde manier gefilmd, helemaal niet slcecht, het camerawerk is eigenlijk best goed, ik denk dat Simon best een goede regisseur is, als hij ooit een big budget film zal gaan regisseren weet ik zeker dat dit een echte goede film zal worden, hij maakt er een goede film van.

Ook Van Damme laat weer zien dat hij dus wel kan acteren, dit is echt een hele goede film 5*.

Nu maar hopen dat The Hard Corps de bioscopen haalt, ik denk dat The Hard Corps nog beter wordt dan deze, Van Damme, ga zo door!!!

avatar van Goodfella_90

Goodfella_90

Waarom geef je elke Van Damme film bij voorbaat een 5.0?

avatar van Turkeyloverz

Turkeyloverz

Omdat van Damme er in speelt?

avatar van Quentin

Quentin

Erg matig. Verhaaltje is een leuke opzet voor een actiefilm, maar de film heeft te weinig gevechten, verschrikkelijke CGI (onnodig) en een slechte regisseur met vervelend camerawerk. 1,5*

avatar van finalman

finalman

Goodfella_90 schreef:

Waarom geef je elke Van Damme film bij voorbaat een 5.0?

Groot gelijk

DiDa

Vanaf 6 juni 2006 is deze te huur in Nederland!

avatar van Captain Pervert

Captain Pervert

Ik ben wel benieuwd, ik vind de acteercarrière van JCvD erg interessant sinds Replicant, In Hell en Wake of Death. De man lijkt zowaar wat acteerlessen gevolgd te hebben, erg leuk om te zien.

avatar van Quentin

Quentin

Deze film haalt nergens het niveau van Replicant of Wake of Death. Ook veel minder vermakelijk en meer standaard dan die twee toch wel leuke Van Damme filmpjes.

avatar van mrjem

mrjem

Nou toen in vannacht niet kon slapen heb ik hem maar eens opgezet , en na 15 min weer uit.

het komt mij als een B of C film over. slecht camerawerk wazig verhaal. en zo gemaakt en voorspelbaar ... jammet dat JCvD zicht hier voor leende. ik zal hem ooit nog eens helemaal kijken, maar heb toch andere die ik eerst wil zien.

avatar van Polat Alemdar

Polat Alemdar

ik vond deze film wel OK. Ik denk dat de volgende film ''The Hard Corps'' beter is. en film daarna heet ''TIL DEATH''

avatar van lordhumangus

lordhumangus

fruttenboli film opgenomen in roemenie waar ook zijn collega steven seagal de laatste tijd actief is. rechtstreekse videotheek voer.

avatar van DarkDuuvel

DarkDuuvel

mrjem schreef:

Lol,

je moet nooit uitgaan van de eerste 15 minuten...........

Dit is een hele goede film.!.... ik heb hem nl. 'Hellemaal' Gezien..

avatar van Captain Pervert

Captain Pervert

Beetje standaard maar wel aardig. Stukje Amerikaanse suprematie erin, beetje flashy camerawerk, veel schieten en nog veel meer lijken en de nodige flaters die het onvermijdelijk toch een B-film maken: uitgaande van de reistijd van het leger is het in 4 uur tijd achtereenvolgens middag, avond, nacht en vroege ochtend als je naar het licht kijkt. Desondanks is het best een spannende film.

Al met al niet slecht, een aardige DVD om eens te huren.

avatar van thugster

thugster

• 1977 stemmen

redelijke film voor een b-film,best ongeloofwaardig,en weinig van damme aktie maar leuk om op een vrijdag nacht wanneer je lekker kapot bent te zien

avatar van mos18

mos18