• 9.374.478 stemmen

Geregisseerd door: Giulio Base

Met onder meer: Daniele Liotti, Dolph Lundgren en F. Murray Abraham

Gesproken taal: Engels en Italiaans

Plot L'Inchiesta

"One truth could destroy an Empire."

Drie jaar na de kruisiging van Jezus van Nazareth, duiken de geruchten op dat hij een profeet zou zijn die opstond uit de dood. Deze geruchten doen de bevolking opstaan tegen de Romeinse overheersing. De Romeinse keizer Tiberius stuurt Taurus, een loyale officier naar Judea om Jezus of zijn vermiste lichaam te vinden en het verhaal te ontkrachten.

avatar van Turkeyloverz

Turkeyloverz

Ben gek op zulke films.

catweasel

Ik ook, daarom heb ik hem ook toegevoegd.

Alleen met een ander plaatje. Ik ben benieuwd waar ze deze still vandaan hebben.

catweasel

Wat een topcast heeft deze film.

Ben Kingsley, F. Murray Abraham, Franco Nero, Max von Sydow, Enrico Lo Verso en Ornella Muti.

Dolphfan

Deze still hebben ze van dolph-ultimate. Lijkt me echt een meesterlijke film. Zit er al lang op te wachten.

avatar van 100%VANDAMME

100%VANDAMME

Ben benieuwd, ik houd niet zo van dit soort films, alhoewel ik The passion of the christ toch heel goed vond, wilde hem eerst niet kijken, goed dat ik het toch gedaan heb, deze is dan wel heel anders, maar toch over dezelfde persoon

happie

Dolph schijnt een rol te spelen met heel veel gevoel... dat zou heel goed wezen.. zo'n rol is op mr. lundgren op zijn lijf geschreven

avatar van sinterklaas

sinterklaas

Lijkt me niks. Zo ken ik Lundgren niet en ik hou niet van jezus-films.

sinterklaas schreef:

Lijkt me niks. Zo ken ik Lundgren niet en ik hou niet van jezus-films.

Waarom zou dit geen film van Dolph wezen. Hij speelt een lompe barbaar.. die hoogstwaarschijnlijk alles kapot maakt en het IQ heeft van een walnootje. Dat is toch een alledaagse rol van hem.

100%VANDAMME schreef:

Ik denk wel dat deze beter wordt dan The Passion of the Christ. Het budget is misschien iets lager, maar dit wordt gecompenseerd door het acteerwerk van dhr. Lundgren. Dit is zeker een one 2 watch!

avatar van as

as

catweasel schreef:

Wat een topcast heeft deze film.

En Dolph

happie

Dat is misschien nog wel de beste keus.

happie schreef:

Dat is misschien nog wel de beste keus.

sure

happie

Tuurlijk da's de beste acteur van het stelletje. Dolph verdient een lifetime achievement award.

happie schreef:

Tuurlijk das de beste acteur van het stelletje. Dolph verdient een lifetime achievement award.

Is dit een grapje, of ben je serieus?

happie

Waarom zou ik niet serieus wezen. Dit is niet echt een site om grapjes te vertellen zo is het toch

happie schreef:

Nou, ik hoopte dat het een grapje was. Als je 'Dolph' de beste acteur vind van het rijtje, dan ben je een van de weinige. Ikzelf zie ook niets in Dolph, meestal speelt hij een hersenloze gespierde held die de wereld moet redden. Dat is nu nog niet echt het genre waar ik voor ga zitten.

De andere uit het rijtje:

-Max von Sydow is een befaamd Zweeds acteur

-F. Murray Abraham is een Oscarwinnaar voor de beste hoofdrol in Amadeus

-Ben Kingsley is een alom geprezen acteur, die vooral bekend is om zijn geweldige prestaties in Gandhi en Schindler's List.

-Enrico Lo Verso is bekend uit diverse tv-films en miniseries maar speelt een van de fantastische hoofdrollen in Farinelli

-Ornella Muti is naast buitengewoon knap, ook geweldig in Le Comte de Monte Cristo(1998)

-Franco Nero is een Italiaans acteur die vanwege zijn krachtige expressie aardig bekend is geworden.

Laat Dolph maar komen!

oke dat kan.

Ben benieuwd iig het is voor hem iig een nieuwe genre. Waar hij ongetwijfeld tussen deze mensen zich goed staande kan houden.

avatar van Goodfella_90

Goodfella_90

Dolph Lundgren past best goed in zijn genre, maar zeggen dat hij acteren kan gaat me wat ver.

Goodfella_90 schreef:

Juist, dat vind ik ook. Ben daarom vooral bang omdat hij de hoofdrol speelt.

happie

Dolph kan dat met gemak aan. Ik wacht deze film met smart af.

Geef ook allemaal jullie mening op het Dolph lundgren film

Goodfella_90 schreef:

Natuurlijk past Dolph Lundgren goed in "zijn genre". Lijkt me nogal logisch als je 2 meter bent, superbreed en diverse vechtsporten hebt beoefend dat je geknipt bent voor het actie genre. Hopelijk zal Dolph jullie positief verrassen met deze film.

avatar van Goodfella_90

Goodfella_90

1,93 m

Maar daarmee bedoel ik dus dat hij niet in een ander genre thuishoort.

Dolphfan

Oke, maar waarom zou Dolph niet in een ander genre passen? Heb je Dolph ooit in een avonturenfilm zien acteren? Je moet de film eerst kijken en dan pas oordelen. Misschien vind je het wel een superfilm. You never know.

happie

Is er eigenlijk al een release datum bekend. Misschien komt deze film wel eerst in de bioscoop.

happie

hier kun je enkele foto's vinden van deze film via Gallery en dan moviestills 2.

happie

Als het goed is komt deze film deze herfst uit.

avatar van Wouter

avatar van Wouter

"There's a little bit more on this announcement at FilmChat. Peter, who I believe has actually seen the film, says that he has been told that "the film has been re-cut" and speculates that it's most likely "the Dolph Lundgren fight scenes" which have faced the chop"

avatar van stinissen

Redelijke film waar Lundgren een keer positief over kwam , (als was zijn rol beperkt).

De ster van de film is de mooie Daniele Liotti ( ja een mooie man...) die ik nog niet vaak ben tegen gekomen in de film wereld.