• 8.844.385 stemmen

History Is Made at Night (1999)

Romantiek | 95 minuten

Genre: Romantiek

Alternatieve titel: Spy Games

Oorsprong: Verenigd Koninkrijk / Frankrijk / Duitsland / Finland

Geregisseerd door: Ilkka Järvi-Laturi

Met onder meer: Bill Pullman, Irène Jacob en Bruno Kirby

Gesproken taal: Engels, Fins en Portugees

Plot History Is Made at Night

Harry is een Amerikaanse spion en Natasja is een Rusische geheim agente. Beide weten dat ze in deze nieuwe eeuw veel minder belangrijk zijn, hoewel hun superieuren de spionnenbusiness nog wel serieus nemen. Maar dan wordt er een pornoband met een gecodeerde boodschap voor de Russen onderschept door de CIA.

logo tmdbimage

Dave Preston

avatar van Fransman

Fransman

• 2086 stemmen

Hoe maak ik een totaal onbegrijpelijke film, die iets met spionage en een pornoband te maken schijnt te hebben en giet ik er ook nog een soort comedy sausje over heen. Nou, dat is goed gelukt. Geen wonder dat niemand er over schrijft hier. Valt geen touw aan vast te knopen. Ondanks al die productielanden is het gewoon Amerikaanse pulp. Met een vreselijke score van ene Courtney Pine, wie dat ook zijn mag.