• 9.375.049 stemmen

Here Come the Waves (1944)

Komedie / Muziek | 99 minuten

Genre: Komedie / Muziek

Geregisseerd door: Mark Sandrich

Met onder meer: Bing Crosby, Betty Hutton en Sonny Tufts

Plot Here Come the Waves

"Paramount's Nautical Musical!"

Tweelingzusjes Rosemary en Susan Allison hebben succesvolle optredens in nachtclubs. Maar dan dreigt één en ander in het honderd te lopen, wanneer de serieuzere Rosemary aankondigt in het leger te willen gaan. De lichtzinnige Susan besluit daarom ook maar bij te tekenen, vooral nadat ze vernomen heeft dat zanger Johnny Cabot eveneens in militaire dienst is gegaan.

Johnny Cabot

Susan / Rosemary Allison

Windy 'Pinetop' Windhurst

Lt. Townsend

Bandleader (onvermeld)

Ens. Kirk (onvermeld)

avatar van Dk2008

Dk2008

Die Crosby...., het was zeker rond die tijd een goede zanger, zijn stem was wat zwaarder geworden, ook legde hij bij het zingen meer gevoel in. Naarmate hij ouder werd, klonk hij steeds beter. Tenminste zo denk ik erover, als muziekliefhebber.

De liedjes die hij zingt in de film zijn maar saai danwel vervelend. En dat acteren van hem, ja het was ook geen acteur maar gewoon een zanger. Ik vermoedde al het ergste,.... dan ook nog met die Hutton.

Patriottische film, nou ja, 1944..... alleen wel een verschrikkelijk gedrocht hoewel hij wel goed van start gaat.

Nummers zijn geschreven door Johnny Mercer, bekende liedjesschrijver en zanger in die tijd. Ac-cen-tchu-ate the positive zong hij zelf veel beter, ander bekend nummer That old black magic. 2.0