• 8.712.995 stemmen

Gesproken taal: Engels en Italiaans

• Claim tot 100 euro bonus bij Jacks.nl

• Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

Plot Cold Heaven

"Somewhere between life and death."

Een surrealistische soap-horror naar de schokkende roman van Brian Moore. Alex Davenport (Harmon) lijkt bij een ongeluk om het leven gekomen, maar zijn lichaam is verdwenen. Zijn ontrouwe vrouw (Russell) had het jaar daarvoor een religieuze droom die wellicht antwoorden biedt...

logo tmdbimagelogo tmdbimage

Tom Farrelly

Dr. DeMencos

avatar van 1976Ben

1976Ben

In mijn herinnering een best bizarre film met een vervreemdende sfeer. Bij het einde liepen de rillingen over m'n rug, maar als geheel had er wel wat meer ingezeten.

avatar van Theunissen

Best wel een mysterieuze en vage film die van begin tot het einde weet te boeien. Echt geweldig is het allemaal niet maar omdat het allemaal zo mysterieus en vaag is ben je wel benieuwd naar een verklaring welke je ook min of meer krijgt op het einde (uiteraard te maken met het geloof). Of je er blij mee moet zijn is natuurlijk de vraag. De cast is niet geweldig maar het was prettig om naar Theresa Russell te kijken.

Fuck Me, fuck Me, fuck Me

avatar van nightbreed