• 8.759.226 stemmen

Gesproken taal: Engels en Frans

• Claim tot 100 euro bonus bij Jacks.nl

• Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

Plot One Way Out

"In Every Cop There is a Crime"

Harry Woltz is een rechercheur maar hij heeft een klein probleempje. Door zijn verslaving aan drank, gokken en mooie vrouwen heeft hij een flinke schuld bij de gebroeders Russel. Hun partner Evans Farrow, een bloedmooie nymphomane, weet Harry te verleiden. De Russels eisen van Harry dat hij zijn schuld betaalt, door de moord op Evans voor te bereiden. Haar echtgenoot zal deze gruweldaad echter moeten uitvoeren. Als de partner van Harry op deze moordzaak wordt gezet, blijkt opeens dat 'de gerespecteerde rechercheur moordzaken' zelf van moord verdacht wordt.

logo tmdbimage

Harry Woltz

John Farrow

Carlos La Barra

Commander Patrick Bratton (as Jack Daniel Wells)

Mickey Russell

Ben Russell

avatar van Diesel

Diesel

Niet al te bijzondere maar wel redelijk onderhoudende politiethriller met een aardige rol van James Belushi als keiharde rechercheur. 2,5*

avatar van Leno

Leno

Aardige film met goede vertolkingen. Vooral James Belushi speelt een goede rol en Angela Featherstone vult hem prima aan.

Het verhaal is niet echt orgineel maar wel pakkend, vooral het laatste half uur is sterk en de climax is redelijk verrassend. Een flitsende actiefilm moet je overigens niet verwachten.

avatar van Waku

Waku

Ben persoonlijk wel een fan van Belushi.

Opnieuw een rol op zijn lijf geschreven.

Doorleefd,problematisch en alcoholverslaafd.

Goed onderhoudend en een hard eind...

Laat indruk achter.

avatar van centurion81

centurion81

• 2023 berichten

Niet superbijzonder ofzo maar wel aardige misdaadfilm....

Komt ie 'n keer op TV en heb je niks te doen dan is dit een prima besteding van je tijd..

avatar van jeronimus72

jeronimus72

nee, film overtuigde mij niet..

avatar van wavanbuuren

wavanbuuren

Behoorlijk onderhoudende thriller, met een ijzersterke Belushi. Het tempo zit er lekker in en het geheel blijft boeiend van begin tot een minuut voor tijd. Een film met dergelijk veel wendingen loopt het risico door te draven, maar hier slikte ik een en ander voor zoete koek. Jammer van het over the top opvangen van de kogel en het feit dat er zoals bij zoveel films teveel uitleg wordt verschaft. Een bezwaar wat het genre toch wel vaak met zich mee neemt.

Toch een krappe ***1/2

avatar van Phantasm

Phantasm

Niet echt goed en niet echt slecht, leuk om een keer gezien te hebben.

avatar van frans123

frans123

Een film waarvan het verhaal aan alle kanten duizelingwekkend rammelt, maar volledig gedragen wordt door Belushi.

Hij is ook de enige acteur die Harry Woltz geloofwaardig maakt. Hij IS Harry Woltz.

Belushi ademt nonchalance uit, gevaarlijke onverschilligheid , gevoelig voor corruptie , en ook naïviteit. Dat doet hij vooral met gezichtsuitdrukking en lichaamstaal. Een geweldig acteur die nooit de echte top heeft bereikt. , voor zover ik weet..Hij blaast iedereen van de screen , de rest zijn figuranten, en maakt van dit B verhaal een uitstekende A film, die elke seconde boeit. De onlogica vliegt om je oren ,maar toch...

Belushi, (die ik ken als James )...wat een acteur.