Genre: Misdaad / Thriller
Geregisseerd door: Vondie Curtis-Hall
Met onder meer: Tyrese Gibson, Meagan Good en Larenz Tate
Plot Waist Deep
"His son. His life. His freedom. He's taking them all back."
In deze film volgen we de ex-gevangene O2 (Gibson) die plotseling weer in zijn oude milieu moet terugkeren, nadat zijn auto is gestolen door een oude bekende bende van vroeger. De auto maakt hem op zich niet zoveel zorgen, maar wel zijn zoon die in de auto zat nadat deze gestolen was...
Coco
Fencing House Lady
Guard
Banger
KickinAzz
Vrij clichematige film over een ex-con die z'n leven weer op de rails probeert te krijgen maar die ongelukkig in contact komt met een oude 'vriend' die nog een rekening met hem te vereffenen heeft. Geen bijzondere verhaallijn en middelmatige acteerprestaties. In de bankscenes had naar mijn mening veel meer ingezeten. Ik kreeg nu een beetje het gevoel dat die zijn afgeraffeld. De actiescenes zijn wel aardig. Niet goed niet slecht, maar nergens imponerend.
Dankzij een lekker soundtrack en 'hottie' Meagan Good is deze film ondanks alles toch wel goed te verteren, en staat in ieder geval garant voor anderhalf uur ontspanning.
2,5 *
dvdvalley
dit is een film waarbij je je verstand op 0 moet zetten, en gewoon onderuitgezakt op de bank moet gaan kijken.
vrij standaard film, maar daarom niet slecht.
lekkere aktie en the game deed het best goed als badguy.
tyrese deed het ook best leuk.
3 *en
voor deze vrij standaard maar toch vermakelijke film
Gwendoline
Echt 1 van de slechtste films ooit. Een soort Assepoester voor foute ghetto personen. Als je je bad attitude en je 9mm maar hebt komt alles goed? Whahahaha..... 0,5
ThaNick
Gewoon goeie film die inderdaad zorgt voor top-vermaak. Niet zoveel nadenken en genieten.
Maar hoe zit het nou met het einde.... Coco en dat zoontje wonen daar al een tijdje, dat zie je.. want ze zijn al gedeetelijk geintregeerd en hun haar is gegroeid..
Hoe kan O2 dan zomaar terugkomen? Met die poppen? Wel heel leuk allemaal, maar hoe?
El*Mariachi
Onverwachts best spannend wegkijk filmpje, The Game deed 't best goed als Big Meat. Alleen het einde was een beetje sprookjes achtig, maar ja.
samsun_55
Tyresse Gibson als de held o2, The game als de Badguy Big Meat
Had er eerlijk gezegd minder van verwacht, maar het bleek echter een enorm stoere actie film te zijn..
Waarin actie geen einde heeft...
De moderne Bonnie & Clyde noem ik dit..
Krijgt zo wel van mij een dikke 4*
aerogp1
Wat een flutfilm. Het acteren ging eigenlijk nog wel maar het de cameramoves waren echt te erg. Hoofdpijnverwekkend en nodeloos warrig meestal.
Bazza
heb je gelijk in, maar de film zelf viel toch nog wel mee, veel actie en redelijk wat bloed, ik geef hem toch een 3.5
CASPERRR
ik vind dit een fantastische film, wel een beetje standaard verhaal, maar ik zat er echt IN !
3,5 sterren
car-men
Vond de film niet zo heel interessant. Ik werd niet echt meegesleept in het verhaal en vond het allemaal wel erg makkelijk gaan... En natuurlijk weer een logisch einde...
De muziek maakt het wel weer een beetje goed! Vond het lekkere muziek!
Movie_fan#
De poster lijkt een beetje te veel op triple xxx maar goed een vermakelijke film
FillumGek
Zoals eerder vermeld een leuk wegkijkfilmpje. Niet veel bij nadenken, gewoon genieten van de actie.
Gooi wat badass niggers, een paar wapens en hiphop beats in de mixer en je krijgt Waist Deep als resultaat.
gunotsoldier
Helemaal Naar de klote deze film.
heb er van genoten
Alleen jammer dat the game dood geschoten wordt
Mescaline
Vond de film niet zo geweldig :S
Had er serieus meer van verwacht.
Alles gaat hem zo makkelijk af zonder slag of stoot..
En het einde is gewoon belachelijk te noemen.
2,5 sterren voor somige goede dingen in de film.
Vlotte maar inhoudelijk nogal onwaarschijnlijke en vergezochte aktiefilm. Hip gefilmd met een bijpassende hip hop soundtrack, maar al het uiterlijk vertoon kan niet verhullen dat het verhaaltje nogal dun en weinig interessant is. Het einde is ook vrij belachelijk. Gibson is echter degelijk in de hoofdrol en Meagan Good ziet er zeer good uit.
Tarkus
Redelijk goede actiefilm.
Het verhaal is wat zwak en voorspelbaar, maar toch heb ik me niet verveeld met deze film.
Mooie soundtrack.
Goede vertolkingen van zowel Tyrese Gibson als Meagan Good.
janssen16
Niet erg origineel, maar vond het toch wel goed wat het deed.
*3.0
dikke
Ik zeg maar zo, zitten, liefje naast je en "gewoon kijken". "gewoon" een lekkere film.
Had echt heel erg gebaald als ie niet terug was gekomen op het eind....
4,0 and thumbs up
Martinator
vlotte en sterke film, met een goeie tyrese gibson
seanpuffy
goede film.
the game speelt wel een super gangsta de rol is echt op zijn lijf geschreven.
en tyrese gibson begin ik na elke film echt een betere acteur te vinden vind hem al super in 2 fast and 2 furious maar wat hij hier bewijst ist toch al af!!!
trouwens goede combinatie met meagan good.
4.0
nielstreurniet
Hele Gaafe Film, Lekker veel actie enzo.. wel een leuke, vette, in elkaar gemonteerde film! kheb er wel van genoten, A Lot Kijk plezier!
Toppertje! *5
Timecop
Matige, afgezaagde film, bovendien soms zo donker gefilmd dat je amper zag wat er gebeurde. Tyrese Gibson was op zich niet slecht. Ik kan er niet meer dan een 2 voor geven.
wisqo
Helemaal Naar de klote deze film.
heb er van genoten

Alleen jammer dat the game dood geschoten wordt

nice......... ik wou gaan kijken maar nu weet ik het eind dus al. en bdankt he !
Timecop
Toppertje! *5
Is dit Nederlands of een soort smurfentaal?
Drs. DAJA
Wat een walgelijk gedrocht.
Het geheel doet aan als een veel te lang uitgestrekte MTV-clip. Al vanaf het begin oversentimenteele en tenenkrommende uitspraken; "I´ll always pick you up", "Junior!" (alleen die naam al) en "We are family!" die het cliche gehalte van de film nog meer omhoog krikken. Maar zelfs al kijk je daar door heen (en het ongeloofelijk standaard en walgelijk voorspelbaare verhaal), dan is er nog genoeg om je aan te ergeren.
De montage en het camerawerk... Het lijkt wel alsof de cameraman parkinson heeft, zo ongeloofelijk irritant. De momenten dat de camera daadwerkelijk stil stond zijn op de vingers van een hand te tellen. Maar uiteraard is dit geoorloofd omdat het zogenaamd bij het "coole" karakter van de film past. Dat bepaalde dingen dan gewoon niet of slecht in beeld worden gebracht maakt dan niet uit. Zo ook voor de montage, los van dat sommige overgangen gewoon niet kloppen (twee lelijke, niet matchende van een afstand genomen shots) is hij ook nog bijzonder snel. Dit draagt, net zoals het camerawerk er aan bij dat het soms gewoon lastig is het verhaal te volgen, laat staan dat het gewoon ongeloofelijk irritant is.
Nog een punt is de muziek, bijna niets is zo smaak gebonden als muziek en het is dan ook gevaarlijk om muziek in film te gebruiken. Als je een bepaald genre muziek zo nadrukkelijk in je film stopt bevind je je gewoon op glad ijs. De rap en hip hop muziek paste er weliswaar bij, maar ieder moment van rust of stilte werd haast opgevult met nogal eentonige deuntjes. Voor liefhebbers is dit een must, maar voor iemand die deze muziek verafschuwt, zoals ik, vernietig je de film zowaar nog meer. De muziek drukt een ongeloofelijke stempel op de film en op het daarvoor bestemde publiek.
Natuurlijk heeft een film niet alleen maar nadelen, wat de film goed deed was het gangster-achtige karakter neerzetten. Als kijker kon je dit goed wegslikken, terwijl veel films hier al snel geforceerd in overkomen. Bovendien was de vrouwelijke hoofdrolspeelster absoluut niet vervelend voor het oog.
Anyway, anderhalf uur gevult met bijna alleen maar irritatie.
Drs. DAJA
-gevangene O2 (Tyrese Gibson) rijdt met zijn slapende zoontje door de drukke straten van Los Angeles, als hij wordt tegengehouden door een hoertje, Coco (Meagan Good). O2 gaat niet op haar in en wil zijn reis vervolgen, maar wordt op agressieve wijze van zijn auto beroofd met daarin nog zijn zoontje. Met de hulp van Coco komt O2 erachter dat het om een kidnapping gaat die de genadeloze drugsbaron, Big Meat (The Game), heeft opgezet. O2 wil koste wat kost zijn zoontje terug en deinst daarbij voor niets of niemand terug.
Waist Deep wil geen grenzen van de film verleggen of met een bijzonder stukje film aankomen. Met deze intenties moet je ook niet aan de film beginnen. Nee Vondie Curtis-Hall wilde graag een vermakelijke actiefilm maken. Dat is zijn goed recht, maar of hij daarin slaagt, is nog maar de vraag. Het verhaal van de film geeft genoeg reden tot spanning. Als publiek wil je graag dat O2 zijn zoontje terugvindt en er zitten genoeg sensationele momenten in. Er zitten echter ook bijzonder veel missers in het script. Er worden enkele balletjes opgegooid waar niks mee gedaan wordt. Zo beginnen O2 en Coco aan een plan om de bendes van P-Money en Big Meat tegen elkaar op te zetten. Na enkele minuten hieraan te hebben besteed, wordt hier niet meer op teruggekomen en gaan ze zonder er ook maar met een woord over te praten over op een nieuw plan. De film kiest niet voor een duidelijk plan van aanpak en het geheel zit dan ook vaag in elkaar.
Lees deze review verder op: http://www.moviemotion.nl/content/review/4805/Waist_Deep_Deep_waste.html

Videoland verhoogt per 3 maart 2026 opnieuw de abonnementskosten

Hamill