• 9.374.784 stemmen

Alternatieve titel: The Face

Geregisseerd door: Jack Bender

Met onder meer: Yasmine Bleeth, James Wilder en Richard Beymer

Plot A Face to Die For

Emily Gilmore is een verlegen meid die werkzaam is in een antiekwinkel. Ze krijgt nauwelijks aandacht van mannen, omdat haar gezicht misvormd is. Wanneer ze Alec Dalton tegenkomt, een man die wel interesse toont, ziet ze door alle aandacht niet dat hij haar gebruikt. Alec probeert via Emily geld te stelen van haar baas. Zijn plannetje lukt en Emily wordt als schuldige gezien. Aangezien ze zich niet vrij kan pleiten, moet ze naar de gevangenis, waar ze bruut mishandeld wordt. Door nieuwe plastisch chirurgische technieken wordt haar lichaam hersteld van de mishandelingen en zelfs haar vroegere misvormde gezicht wordt hersteld. Wanneer ze vrij wordt gelaten uit de gevangenis, is ze uit op wraak.

Emily Gilmore

Alec Dalton

Dr. Matthew Sheridan

Sheila Gilmore

Mrs. Travers

Mrs. Berman

avatar van Leno

Leno

Matige drama film met thriller elementen. Bleeth is niet de slechtst acterende baywatch babe die er is, maar ook niet de mooiste. Weinig redenen om deze b-film te bekijken.

avatar van Aapje81

Aapje81

Kan me hier nog maar heel weinig van herinneren maar weet dat ik hem gezien heb. Ik was toen een jaar of 12 en heb vooral genoten van Bleeth.