• 9.372.770 stemmen

Oorsprong: Duitsland / Canada

Geregisseerd door: Rick Castro en Bruce La Bruce

Met onder meer: Tony Ward en Alex Austin

Plot Hustler White

"See it with someone you've paid for"

Supermodel Montgomery (Tony Ward) toont voortdurend z'n stoere blote tors als stelende hoerenjongen ('hustler'). Hij werkt op de zonnige straten van Los Angeles; hij belandt ongewild in de meest maffe sekssituaties .

Montgomery 'Monti' Ward

Seymour Kasabian

Ambrose Sapperstein

Roger V. Deem

Bud Cockram

avatar van gauke

gauke

Over het algemeen ben ik niet zo gecharmeerd van de films van Bruce LaBruce. Echter dit is de meest sterke die ik van hem zag. Het leven van de straatprostituées inclusief de harde seks-scènes komen geloofwaardig over. Nogal satirisch bedoeld.

avatar van SimonV

SimonV

Echt wel een film van Bruce la Bruce: rauwe en bizarre seksscenes in een mainstreamfilm. Verhaal stelt niet zo veel voor, net zoals het acteerwerk. Alles is echter kenmerkend in beeld gebracht en dat komt goed over. Niet altijd duidelijk of het een serieuze film is, of dat we met satire te maken hebben.