• 9.369.458 stemmen

Geregisseerd door: Chris Robinson

Met onder meer: T.I., Evan Ross en Big Boi

Plot ATL

"A New American Story"

Het verhaal over vier jongeren uit de achterbuurten van Atlanta, die op een belangrijk punt in hun leven staan, na high school afgemaakt te hebben. Hip-hop en rollerskaten nemen het belangrijkste deel van hun leven in de tussentijd in. In en om de rollerskatebaan ontstaan vriendschappen, ruzies, liefdes en een hevige concurrentiestrijd.

avatar van kArIzMa_TuRk

kArIzMa_TuRk

Will Smith speelt hier ook in Dat wordt wel kijken

avatar van henkula

henkula

Nee, hij is producer.

Het verhaal is niet zo bijzonder, de muziek is wel lekker, de dames strakke broeken....

avatar van kArIzMa_TuRk

kArIzMa_TuRk

henkula schreef:

Nee, hij is producer.

Hey je hebt gelijk hij is inderdaad producer,,

maar wordt wel kijken want.. (dames strakke broeken)

avatar van horsie

horsie

leuke film!!!

avatar van belgium21

belgium21

wat een slechte film, heb hem na een uur moeten uitzetten... kon het niet meer aanzien. Er gebeurt echt niets boeiend, acteerprestaties ondermaats en ronduit saai. 1* voor de moeite en dan krijgt ie vrees ik nog te veel.

avatar van moviefreak#1

moviefreak#1

Ontzettende bagger. 0,5 *

avatar van Joost Jan

Joost Jan

Doordat ik zelf een tijd in Atlanta ben geweest was deze film heel erg herkenbaar voor me. Zoals bv. de typische slang-language (die in the ATL weer anders is dan in bv. New York), de 'white tees' die erg in zijn om te dragen (als je er als nigga bij wilt horen) de crunk hip-hop, etc.

Als nuchtere Nederlander zal deze film je waarschijnlijk niet zoveel doen maar voor mij was deze film soms haast sentimenteel, omdat ik zoveel dingen herkende van mijn verblijf daar (3 maanden). Ik heb als camp counselor op een zomerkamp gewerkt met zwarte kids uit de achterbuurten van Atlanta (zoals Bankhead en College Park). Op dat kamp werd door de kinderen (helaas) veel gevochten en gescholden maar ook veel gerapt en veel gedanst. En ja, dan herken je in zo'n film toch wel veel.

Kwalitatief gezien zijn er wel betere films dan deze maar ik vond het niet slecht gedaan. Er werd overtuigend in geacteerd (vooral T.I.), het verhaal was leuk en best realistisch. Hier in Nederland misschien niet maar daar zou het zo echt kunnen gaan.

avatar van Die Hard,Willis

salim

0.5 ster voor de film, en 1 ster voor de mooie Lauren London

avatar van Sarah T.

Sarah T.

Alles waar Evan Ross in speelt is een topfilm.

Thumbs up voor Evan en T.I! Serieus wat heb ik van deze film genoten. Evan was super knap.

Dit is echt 1 van mijn favoriete films, (naast natuurlijk al de andere films van Evan Ross & T.I) !

Evan is net Chris Brown in een hotte versie.

avatar van sjano1244

sjano1244

net afgekeken. een zeer leuke film. T.I. acteert wel goed (niet verwacht) en big boi doet ook zijn ding.

4 sterren.

avatar van badfans69

badfans69

Jammer dat de film niet in nl is uitgebracht, een aanrader