• 9.379.407 stemmen

Gesproken taal: Engels, Italiaans en Spaans

Releasedatum: 5 december 2002

Plot Ghost Ship

"Sea Evil"

Kapitein Murphy en zijn bergingsbemanning verdienen de kost met het lokaliseren, opknappen en naar de wal slepen van verlaten schepen. Als op een dag piloot Ferriman hen attendeert op een vreemd schip dat hij bij de kust van Alaska zag drijven, besluiten ze het schip te onderzoeken. Het oude verroeste schip lijkt verlaten, maar behuist iets onmenselijks. Het team komt er al snel achter dat het spookt op het schip en de bemanningsleden van Murphy's schip vallen een voor een ten prooi aan het kwaad dat op het schip huist.

avatar van jelle92

jelle92

Ik had hem beter verwacht.

Misschien ook wel een beetje voorspellend..

Maar al bij al valt he toch wel mee daarom

Het begin vind ik wel zeer goed !!

Met het meisje en al die dode lijken

avatar van xIrisss

xIrisss

Wel wat griezel momenten, maar ik snapte de film niet helemaal. Of lette ik niet goed genoeg op?

Nouja niet echt supereng.

*2,5

avatar van xEvelien

xEvelien

Toen ik deze film in mijn handen had, in de videotheek, had ik er helemaal geen hoge verwachtingen van. Ik had al van velen gehoord dat het een slechte film was.

De eerste 5 minuten vond ik echt geweldig en ik dacht dat hij misschien nog zou meevallen.

Ik heb nog nooit zo'n mooi begin gezien, bij zo'n slechte film!

Ik vond het verhaal al een beetje.. vaag. De acteerprestaties vond ik niet geweldig en noem maar op. Het was gewoon een vage film, naar mijn mening. A waste of time!

avatar van Wassup !

Wassup !

Had deze film toch nog eens gezien. Heel sterk begin, prachtige val . Deze film bleef steeds interessant, maar er mocht meer horror aan tepas komen (eigenlijk was er geen horror). Jammer, maar blijft me steeds vermaken .

avatar van Ed4

Ed4

Ik vind het een geweldige film, af en toe een beetje overdreven, maar ja door moet je doorheen kijken.

avatar van prometida

prometida

Hmm ik had hem heel eng verwacht.

Maar dat valt wel mee en het is best een leuk verhaaltje:P

avatar van Jointz

Jointz

Leuke film, sterk begin, helaas vond ik het einde een stuk minder. Heb de film in 2 x moeten zien aangezien ik de 1e keer in slaap ben gevallen.

Het is net of er een deadline was voor de film en men nog even snel een einde moest maken. Heel erg jammer.

Mede door het sterke begin toch nog 3*

avatar van %%%%%%

%%%%%%

2 Sterren voor het begin .De rest was niks!

avatar van Bob Gray

Bob Gray

• 2050 stemmen

Afgezien van het begin is het vrij waardeloos allemaal. Geen spanning, geen gore, wel tieten!

• 1960 berichten

Lekkere wegkijkfilm. Verwacht echter geen spanning of suspence. Geinige openingsscene, verder kabbelt de film een beetje door en dan is ie afgelopen.

avatar van Don_Mat

Don_Mat

Wel gruwelijke stukjes ertussen. Echt goed hoor! 4 sterren.

avatar van filmcollector

filmcollector

Eerlijk gezegd had ik er iets meer van verwacht.

Het verhaal vond ik niet zo slecht maar wel een beetje langdradig en er konden best nog een aantal griezelige momenten bijgevoegd worden. Veel geld voor effecten is er niet gespendeerd.

Het einde laat vermoeden dat er nog een gelijkaardig vervolg kan worden aangemaakt.

Gemiddelde film zou ik zeggen, een drie

avatar van Quido

Quido

Vermakelijk en onderhoudend. Paar aardige gedeeltes, maar de ontzettend slechte eerste en laatste tien minuten verpesten veel.

avatar van Hop

Hop

Ik vond deze film echt slecht. Niet echt origineel, slecht geacteerd en vond het nu niet echt eng

1.5

avatar van Halcyon

Halcyon

Deze was laatst nog op televisie. De openingsscène is er eentje om in te lijsten, al de rest was hopeloos.

avatar van Blood Duster

Blood Duster

Had al zoveel negatiefs over deze film gehoord/gezien, dat ik toch besloot hem eens te gaan bekijken. En zie daar, ik heb me kostelijk vermaakt met deze film. Van dit soort films hoef je natuurlijk geen in-depth script te verwachten, maar visueel zat het goed inelkaar, en de cast was ook goed. Dus..... kijken die hap:)

*3,5*

avatar van film88888

film88888

Wat slechte comentaar krijgt deze film ik vond hem echt nog wel goed hoor veel beter als de flauwe 13 ghosts, en de make-up van de geesten waren goed, en de effecten waren mooie gedaan leuk verhaal ook deze keer op water is wel creepy alleen jammer dat de film niet creepy is maar wel heel leuk. een 3,5

avatar van RyanB

RyanB

Iemand had me deze film aangeraden dus ik gehuurt bij de videotheek. SLECHT SLECHT en heel saai, en dan dat hele slechte begin wat niet nepper kon:S Deze film raad ik je niet aan! 1.0 *

avatar van bartjeroen

bartjeroen

wat een k*tfilm, helemaal niet spannend en een veel te ingewikkeld verhaal voor een horrorfilm... ook nog eens slecht geacteerd en voorspelbaar

avatar van peruaansefilm

peruaansefilm

vind hem goed.. niet super goede film maar qua enge momenten enzo ja goed.. ook lekker veel bloed wat hoorr bij een goede horrorfilm alleen soms zijn de acteerpresentaties beneden maat nee dan Mind Hunter wat een topfilm

Interpunctie.

avatar van Betjeuhx

Betjeuhx

Vin hem echt goed, er is super veelbloed aan te pas... Maar, hoe komt het dat het meisje niet vermoord was door die draden ???

Betjeuhx schreef:

Ze was te klein. De draden gingen over haar hoofd heen.

avatar van duffman

duffman

Valt wel mee, inderdaad een leuk begin en enkele leuke stukjes maar veel meer toch ook niet, het einde vond ik wat raar.

2,5

avatar van B100

B100

Super film! Spannend, veel bloed en humor! En een heerlijke rol van Karl Urban als Munder..

Brother, what ever you're on, give me some!!!

avatar van JohnWilliams

JohnWilliams

Wat een coole Cover, is de film net zo goed...ik hoop het want ik ga hem waarschijnlijk a.s. dinsdag zien.

JohnWilliams schreef:

Nee, poster belooft meer, dan de film waar kan maken. Nietemin een lekkere wegkijker.

avatar van JohnWilliams

JohnWilliams

Posters kunnen er erg verleidelijk uitzien maar de film niet, wil hem wel dolgraag zien...

avatar van Dutchmeister

Dutchmeister

Ik ga hem ook kijken, ben wel benieuwd.

avatar van Tup&Joep

Tup&Joep

Op de leuke openingsscene na, viel de film me erg tegen. Weinig spanning enzo en het einde viel me erg tegen.