Genre: Horror / Avontuur
Gesproken taal: Engels, Italiaans en Spaans
Releasedatum: 5 december 2002
Plot Ghost Ship
"Sea Evil"
Kapitein Murphy en zijn bergingsbemanning verdienen de kost met het lokaliseren, opknappen en naar de wal slepen van verlaten schepen. Als op een dag piloot Ferriman hen attendeert op een vreemd schip dat hij bij de kust van Alaska zag drijven, besluiten ze het schip te onderzoeken. Het oude verroeste schip lijkt verlaten, maar behuist iets onmenselijks. Het team komt er al snel achter dat het spookt op het schip en de bemanningsleden van Murphy's schip vallen een voor een ten prooi aan het kwaad dat op het schip huist.
Captain Sean Murphy
Francesca
Captain
Friendly Officer
jelle92
Ik had hem beter verwacht.
Misschien ook wel een beetje voorspellend..
Maar al bij al valt he toch wel mee daarom
Het begin vind ik wel zeer goed !!
Met het meisje en al die dode lijken
xIrisss
Wel wat griezel momenten, maar ik snapte de film niet helemaal. Of lette ik niet goed genoeg op?
Nouja niet echt supereng.
*2,5
xEvelien
Toen ik deze film in mijn handen had, in de videotheek, had ik er helemaal geen hoge verwachtingen van. Ik had al van velen gehoord dat het een slechte film was.
De eerste 5 minuten vond ik echt geweldig en ik dacht dat hij misschien nog zou meevallen.
Ik heb nog nooit zo'n mooi begin gezien, bij zo'n slechte film!
Ik vond het verhaal al een beetje.. vaag. De acteerprestaties vond ik niet geweldig en noem maar op. Het was gewoon een vage film, naar mijn mening. A waste of time!
Wassup !
Had deze film toch nog eens gezien. Heel sterk begin, prachtige val
. Deze film bleef steeds interessant, maar er mocht meer horror aan tepas komen
(eigenlijk was er geen horror). Jammer, maar blijft me steeds vermaken
Ed4
Ik vind het een geweldige film, af en toe een beetje overdreven, maar ja door moet je doorheen kijken.
prometida
Hmm ik had hem heel eng verwacht.
Maar dat valt wel mee en het is best een leuk verhaaltje:P
Jointz
Leuke film, sterk begin, helaas vond ik het einde een stuk minder. Heb de film in 2 x moeten zien aangezien ik de 1e keer in slaap ben gevallen.
Het is net of er een deadline was voor de film en men nog even snel een einde moest maken. Heel erg jammer.
Mede door het sterke begin toch nog 3*
Bob Gray
- 2050 stemmen
Afgezien van het begin is het vrij waardeloos allemaal. Geen spanning, geen gore, wel tieten!
- 1960 berichten
Lekkere wegkijkfilm. Verwacht echter geen spanning of suspence. Geinige openingsscene, verder kabbelt de film een beetje door en dan is ie afgelopen.
Don_Mat
Wel gruwelijke stukjes ertussen. Echt goed hoor! 4 sterren.
filmcollector
Eerlijk gezegd had ik er iets meer van verwacht.
Het verhaal vond ik niet zo slecht maar wel een beetje langdradig en er konden best nog een aantal griezelige momenten bijgevoegd worden. Veel geld voor effecten is er niet gespendeerd.
Het einde laat vermoeden dat er nog een gelijkaardig vervolg kan worden aangemaakt.
Gemiddelde film zou ik zeggen, een drie
Quido
Vermakelijk en onderhoudend. Paar aardige gedeeltes, maar de ontzettend slechte eerste en laatste tien minuten verpesten veel.
Hop
Ik vond deze film echt slecht. Niet echt origineel, slecht geacteerd en vond het nu niet echt eng
1.5
Halcyon
Deze was laatst nog op televisie. De openingsscène is er eentje om in te lijsten, al de rest was hopeloos.
Blood Duster
Had al zoveel negatiefs over deze film gehoord/gezien, dat ik toch besloot hem eens te gaan bekijken. En zie daar, ik heb me kostelijk vermaakt met deze film. Van dit soort films hoef je natuurlijk geen in-depth script te verwachten, maar visueel zat het goed inelkaar, en de cast was ook goed. Dus..... kijken die hap:)
*3,5*
film88888
Wat slechte comentaar krijgt deze film ik vond hem echt nog wel goed hoor veel beter als de flauwe 13 ghosts, en de make-up van de geesten waren goed, en de effecten waren mooie gedaan leuk verhaal ook deze keer op water is wel creepy alleen jammer dat de film niet creepy is maar wel heel leuk. een 3,5
RyanB
Iemand had me deze film aangeraden dus ik gehuurt bij de videotheek. SLECHT SLECHT en heel saai, en dan dat hele slechte begin wat niet nepper kon:S Deze film raad ik je niet aan! 1.0 *
bartjeroen
wat een k*tfilm, helemaal niet spannend en een veel te ingewikkeld verhaal voor een horrorfilm... ook nog eens slecht geacteerd en voorspelbaar
peruaansefilm
vind hem goed.. niet super goede film maar qua enge momenten enzo ja goed.. ook lekker veel bloed wat hoorr bij een goede horrorfilm alleen soms zijn de acteerpresentaties beneden maat nee dan Mind Hunter wat een topfilm
Betjeuhx
Vin hem echt goed, er is super veelbloed aan te pas... Maar, hoe komt het dat het meisje niet vermoord was door die draden ???
- 1960 berichten
Ze was te klein. De draden gingen over haar hoofd heen.
duffman
Valt wel mee, inderdaad een leuk begin en enkele leuke stukjes maar veel meer toch ook niet, het einde vond ik wat raar.
2,5
B100
Super film! Spannend, veel bloed en humor! En een heerlijke rol van Karl Urban als Munder..
Brother, what ever you're on, give me some!!!
JohnWilliams
Wat een coole Cover, is de film net zo goed...ik hoop het want ik ga hem waarschijnlijk a.s. dinsdag zien.
- 1960 berichten
Nee, poster belooft meer, dan de film waar kan maken. Nietemin een lekkere wegkijker.
JohnWilliams
Posters kunnen er erg verleidelijk uitzien maar de film niet, wil hem wel dolgraag zien...
Tup&Joep
Op de leuke openingsscene na, viel de film me erg tegen. Weinig spanning enzo en het einde viel me erg tegen.

Sciencefictionfilm 'Prometheus' van Ridley Scott komt binnenkort naar Netflix

Stir of Echoes
Thriller / Horror, 1999

Savior
Drama / Oorlog, 1998
schatcruisepilotghost shipbloedvergietengeweldtugboatsalvage supernatural horrordeserted ship