• 8.897.610 stemmen

Met onder meer: Bruce Willis, Michelle Pfeiffer en Colleen Rennison

Releasedatum: 18 mei 2000

• iTunes Bekijk via iTunes

Plot The Story of Us

Na 15 jaar huwelijk samen vragen Ben (Willis) en Katie (Pfeiffer) zich af of ze nog wel van elkaar houden. Ze hebben in die 15 jaar in middels 2 kinderen gekregen en heel veel met elkaar meegemaakt. De vraag is hoe ze nu verder moeten.

logo tmdbimagelogo tmdbimagelogo tmdbimage

Arnie Jordan

Lillian Jordan

avatar van Dreiecke

Dreiecke

De volgende dag kan ik mij alweer weinig herinneren van deze film. Het enige wat mij bijbleef is dat ik mij bij de ruzies die de ouders in het bijzijn van hun kinderen uitvochten afvroeg of dit geen grote schade aan de kinderen zou toebrengen.of dat ze acuut zouden gaan bedplassen van angst of iets dergelijks.

Ik vraag mij serieus af waarom mensen graag naar een film kijken met zichtbaar kinderleed vanwege zich constant egocentrisch gedragende ouders. Als er nu verder nog iets van waarde in het verhaal zat........

Romantisch? Komisch? Uh, nee.

avatar van dvdcrusher

dvdcrusher

Waarschijnlijk moet je zelf een echtscheiding - in mijn geval 2 - hebben meegemaakt om je volledig te kunnen inleven in deze film. Dit is inderdaad niet het soort films dat op het lijf is geschreven van Bruce Willis maar hij doet dat toch niet slecht, al zie ik hem ook liever in een actiefilm. In het begin was het een beetje teveel een praatfilm maar de film werd steeds beter en wist me wel te pakken. Vooral die film met de grootste momenten uit hun huwelijk doet je wel even nadenken. Drama met af en toe een vleugje humor, dat kan er bij mij wel in. 3,5 sterren