• 9.370.980 stemmen

Geregisseerd door: Matthew Hastings

Met onder meer: Joe Lando, Michael Ironside en A.J. Cook

Gesproken taal: Engels en Frans

Plot Bloodsuckers

In de toekomst zijn vampiers overal in het heelal te vinden. Omdat ze een gevaar zijn voor de mensheid, wordt een speciaal team op hen afgestuurd, onder leiding van kapitein Churchill (Lando). Nadat ze een groep vampiers hebben uitgeroeid, krijgen ze een nieuwe opdracht: ze moeten naar een planeet om een noodoproep te beantwoorden. Als ze op de betreffende planeet arriveren, is het enige wat ze vinden Fiona (Cook). Zij is de enige overlevende van een vampieraanval en heeft de noodoproep verstuurd. Op de planeet blijkt het niet pluis...

avatar van shapeshifter

shapeshifter

deze film heb ik gisteren gezien en hij is zeker de moeite waard wel een simpel verhaal maar wel goede actie

zeker de moeite waard

avatar van Corfelius

Corfelius

Wat een klote film...

Te triest voor woorden.

Ongeveer het midden tussen de Ninja Turtles en Sesamstraat...waarbij in Sesamstraat nog tenminste acteurs zitten. Kortom waardeloos

avatar van fritsy

fritsy

Te amateuristisch, mischien wel leuk voor een vampier fan.

avatar van DarkDuuvel

DarkDuuvel

mua...

wat moet ik erover zeggen??

slechte personages,

slecht gejat verhaal

slecht verfilmd

eigenlijk is bijna alles slecht...

toch heel jammer van dutchfilmworks....

1.5* omdat ik hem nog net kon uitkijken..

avatar van L0sT_R3B3L

L0sT_R3B3L

Bah bah wat een slechte film zeg echt niets in deze film is de moeite om te kijken 0.5 *

avatar van mental_jos

mental_jos

valt mij nog niets tegen deze film

avatar van koiboy

koiboy

Had niet zo veel verwacht van de film. heb hem gezien en hij valt best wel mee. niet perfect acteer werk geen heel goed verhaal, maar vond het wel leuk naar de film te kijken.

avatar van _Daan_

_Daan_

Slecht deze film.. iemand nog dvd hebben?

avatar van Zwart kijker

Zwart kijker

LOL wat een bagger .

Ben gewoon speciaal lid geworden hier om iedereen te waarchuwen voor deze slechte film .

Begint meteen al met het wandelingetje door een bos waar ze dan allemaal tegelijk achter een boom vandaan komen net als in een muziek video klip .

Dat is wat het eigelijk is een slechte muziek video klip met met verschrikelijke slechte en te harde muziek .

Na ongeveer 50% van de film gaat het dan eindelijk ergens over en hebben ze een doel .

Dam wat een bagger ik weet niet eens waar ik moet beginnen lol

Ik heb maar 3/4 van de film gezien en wil echt niet weten hoe het afloopt .

avatar van MASTERS

MASTERS

Zwart kijker schreef:

LOL wat een bagger .

Dam wat een bagger ik weet niet eens waar ik moet beginnen lol

Ik heb maar 3/4 van de film gezien en wil echt niet weten hoe het afloopt .

Sorry hoor maar van iemand die Clip met een k schrijft neem ik niets aan..........KIJKEN DUS MENSEN!

avatar van wooter

wooter

erg slechte film

ben al gestopt kwart van de film

vooral die acteerwerk :s erg slecht

avatar van Wart

Wart

Jammer dat 0,0 sterren geven niet kan.

avatar van _Moonwalker

_Moonwalker

Snap al die negativiteit niet. Dit was veel beter dan veel bagger films die ik laatste tijd heb gekeken. Ok, het verhaal is al talloze keren verteld, maar toch was het een leuke film, met leuke cast en goede actie. Heb me geen moment verveeld, al hadden ze dat overvloedige bloed wel kunnen overslaan, dat maakte het wel amateuristisch.

avatar van luijkx20

luijkx20

niet echt een goede film

avatar van Boeikens

Boeikens

Hier had ik meer van verwacht, maar wat een slechte uitwerking!