Genre: Horror / Actie
Geregisseerd door: Fred Tepper
Met onder meer: Matt Lattimore, Amy Shelton-White en Gary Sturm
3,3 (539)
Plot Sasquatch Hunters
Een groep park rangers wordt ingehuurd door een stel wetenschappers om hen te begeleiden in de donkere bossen. Vele jaren geleden hebben twee jagers botten van een onbekende diersoort in dit bos gevonden. De groep gaat op onderzoek uit.
Roger Gordon
Dr. Helen Gilbert
Dr. Ethan Edwards
Brian Stratton
Louise Keaton
Charles Landon
moviemike
Deed me een beetje denken aan een languitgerokken aflevering uit de beginjaren van The X-Files. Die reeks was uiteraard wel beter.
deStef
mwah, het is inderdaad niet veel soeps. Maar ja, aangezien er veel ergere troep is, en dit an sich nog een grappig filmpje is verder, krijgt ie 2*
Roseicollis
Meteen aan het begin uitgezet
echt dom ook om zo'n neppe aap meteen aan het begin vol in beeld telaten zien
Bid Sprinkhaan
bizar dat ze voor zulke slechte troep zelfs tien euro durfen te vragen !
nightbreed
Hier ga ik voor de lol vanavond eens een paar minuten naar kijken.
TomSailor
Hier ga ik voor de lol vanavond eens een paar minuten naar kijken.
Tototreo
Wat een slechte 'begin' leuke move maakt die aap
die man waar hij mee slingerd lijkt mee op een natte theedoek op dat moment.
Wat een slechte 'begin' leuke move maakt die aap
die man waar hij mee slingerd lijkt mee op een natte theedoek op dat moment.
Wat je zegt, dat is wel zo nep
en dat anno 2005
Totaal niet de moeite om af te kijken geen woorden voor
Wat rest is het gevoel dat je naar een natuurfilm aan het kijken bent met die zingende vogels
0,5 ster
Montorsi
hoe krijgen ze het bij RTL voor elkaar zoiets op zo'n tijdstip te planten..
Mr. Chiel
Voor de 'zekerheid' opgenomen... direct naar het einde gespoeld om te kijken hoe het eruit zag... Niet zo best
Wat een slechte effects, mijn god. Dus DELETE zeker? JA!
Willeke1959
Een ongelooflijke kitschfilm!!
En dat anno 2005..................en leeftijd vanaf 12 jaar!!
Heb de hele film gekeken zonder te weten van welk jaar hij was.( was verder ook niks op)
Aan de vele nepbeelden en nepgeluiden te zien en horen dacht ik dat het een zéér oude film was ergens rond de jaren 60/70
Een film uit 2005 daar mag men toch héél wat meer van verwachten.
Beslist géén aanrader, zeer kitscherig, erg saai en heel slecht geacteerd.
Ik kan hier nog geen halve ster voor geven dus een dikke NUL van mij.
jester
Zo slecht zie je ze inderdaad zelden. In het donker ging het nog wel, dan kun je nog verbloemen hoe knullig het monster eruit ziet, maar aan het einde lukt dat helaas niet meer. Kandidaat voor de flop 100!
s0njaa
wat was dit ongelovelijk slecht en nep.. zapte op driekwart in..
maar al had ik hem vanaf het begin gekeken.. Er zijn betere films gemaakt met minder budget
narva77 (crew films)
OMG dit was echt slecht inderdaad!
Totaal niet spannend of eng ofzo. Die scene waarin Amy Shelton-White door "Bigfoot" wordt opgetild en richting die vent wordt gegooid, leek wel versneld afgespeeld!
Dat was echt zwaar nep dus.
Maar ach, ik heb ze nog wel slechter gezien hoor...
nightbreed
Crap, ik ben vergeten ff een paar minuutjes naar deze film te kijken. Het had mijn humeur zeker geen slecht gedaan denk ik.
Lui (crew films)
Ze zijn er nóg slechter; ik heb me met deze nog best vermaakt!
kirk douglas
het begin is werkelijk oerslecht,van de effecten tot het irritant waardeloze acteerwerk.
naar het einde toe is het gelukkig grotendeels in het donker opgenomen waardoor hij nog best redelijk werd.
Snellie
Ik hoop voor je dat het je humeur goed zal doen, maar ik denk dat je jezelf in slaap zal moeten huilen na dit spektakel
stekman
pfff, ik heb het al tot de eerste reclame volgehouden. Lijkt wel een slechte VHS band.
We zullen maar even verder kijken, ik geloof niet dat ik het einde zal halen
Tjonge dit was me een slechte film zeg. Ik had vooraf ook niets anders verwacht, maar op de een of andere manier hadden we wel zin in een slecht onzinfilmpje.
Gelijk van het begin af aan wordt je als kijker geconfronteerd met letterlijk wazige beelden. Ondanks de scherpe telivisie van tegenwoordig lijkt het of we naar een film kijken, die afgespeeld wordt op een videoband en geschoten met een camera, waar constant vuil op de lens zat.
Desondanks wordt het door de vele slechte zaken soms nog wel vermakelijk. Zeker als de "apen" helemaal los gaan. Op dat moment komen er trouwens ook een paar onwaarschijnlijk slechte Sfx voorbij, wat je anno 2005 niet voor mogelijk zou houden. daarnaast is de afloop behoorlijk voorspelbaar.
1,0* voor het vermaak
Scheurleer
Vreselijk. Ik kon me er niet toe zetten om hem uit te kijken. Mijn waardering voor wat ik wel heb gezien........

Fan van 'The Wrecking Crew'? Met deze films weet jij ook wel raad

AppleTV komt deze zomer met een nieuw seizoen van 'Ted Lasso'

Link
Horror / Thriller, 1986