Genre: Horror / Thriller
Canada / Roemenië / Verenigd Koninkrijk / Verenigde Staten
Geregisseerd door: Courtney Solomon
Met onder meer: Donald Sutherland, Sissy Spacek en Rachel Hurd-Wood
Plot An American Haunting
"Possession Knows No Bounds"
Gebaseerd op ware feiten, vertelt de film over de enige zaak in de historie van de VS waarbij iemand om het leven is gekomen door een geest of entiteit. Tussen 1818 en 1820 werd de familie Bell in Red River Tennesee bezocht door een 'aanwezigheid' die niet te duiden was. Als de aanvallen in kracht beginnen toe te nemen, vooral de jongste dochter van de familie moet het ontgelden, is de familie ten einde raad. De psychologische druk wordt ondraaglijk...
John Bell
Theny Thorn
Elder #1
John Bell Jr.
Hannibal
Nog even en we geloven allemaal echt in spoken. Die familie Bell zal wel gewoon gestoord zijn geweest.
as
Trailer ziet er idd goed uit. Maar toch houd ik mijn hart vast met de regisseur van Dungeons & Dragons.
pompoen
Dan kan het niet anders dan goed zijn.
Goede regiseur, goede cast en goed genre.
T.S.S.A.
De trailer begon goed, lekker een verhaaltje uit 1818. Dat had best leuk kunnen worden maar toen kwam het "IT'S HAPPENING AGAIN" en daar ging het sterke verhaal. Ik bedoel waarom moet alles toch 2 keer gebeuren het zal wel weer hetzelfde huis zijn, en het zullen wel de geesten van die mensnen uit 1818 zijn en die pop zal wel van dat meisje geweest zijn.
Ronduit belachelijk
Mjah dit zijn natuurlijk vooroordelen dus wie weet!!!!
stan
Hele goede film!!
voor de mensen die de trailer nog niet gezien hebben:
Rianneke_Dan
Trailer ziet er heel eng uit!
Ben heel erg benieuwd aangezien het wel helemaal mijn genre is.
Laat maar komen!
Witch-king
wanneer komt deze film uit?!
Volgens de site en de trailer 5 mei, maar dat is denk ik in Amerika.
Verdomd goede trailer, moet deze film gaan zien.
INCTRL
Beetje raar dat deze film alleen op een filmfestival getoont word. (volgens IMDB)
Fangs (crew films)
stan
ja maar bij Rotten Tomatoes zijn er nog amper stemmen en New York Times is gewoon 1 iemand dus dat is lang niet iedereen
Imdb nog een mooie 6,9 na bijna 800 stemmen
antho0ny
Deze film in amerika gezien, en ik vind hem echt heel goed
Het is vooral zo'n goed verhaal omdat je denkt dat Mevrouw kate batts een geest op de familie heeft afgestuurd, later blijkt dat dit een deel van Betsy zelf is, en wel het deel van Betsy, dat verdween toen haar vader haar misbruikte. Deze onschuld stierf, en probeert dit te wreken op de vader
ik snap niet dat de entiteit dit ook wreekt op betsy zelf.
Wel is het erg sterk dat de vrouw uit deze tijd, het verhaal onder ogen krijgt, omdat met haar dochter hetzelfde gebeurd.
een dikke 4!
ivyo
Ik moet zeggen dat er hele vette momenten in zaten! en dat vrouwtje dat de trap op getrokken werd leek net de verkeerde versie van The Excorsist
Lachen gedaan 4 voor mij
Jason28
Na 3 kwartier heb je deze film wel gezien, dan herhaalt telkens hetzelfde zich weer, geen vernieuwingen dus. Wel een leuk verhaal maar slecht uitgewerkt. Vond hem dus leuk tot na 3 kwartier ongeveer alles afgeraffeld leek te zijn.
illogical
Wow, dit is écht een aanrader. Ik bleef het maar spannend vinden en er zaten goede schrikmomenten in.. En de ontknoping is ook zeker goed!!
DarkDuuvel
WoW die trailer ziet er Echt Te Gek uit!!!!
Deze film moet ik hebben!
hij lijkt me supermooi.
Skuller
Hele goede film!! alleen je moet hem zeker wel helemaal afkijken om het helemaal echt te snappen.
de ontknoping is supérieur
topper dit
jimbo79
zeer sfeervolle soms spannende film met degelijke akteurs maar je hebt heel de tijd dat je het wel eens gezien hebt
ook het einde is weer typisch hollywood (een onnodige onverwachte wending)
** en een half
Puthenaer
Echt een topfilm voor een avondje ouderwets griezelen voor de buis. En er zit -voor een geestenfilm- een goede ontknoping aan.
****,5 sterren van mij.
Paar nadelen:
Ik vond de scene dat Betsy de trap op gesleurd werd, wel erg goedkoop gemaakt. Niks te vergelijken met de Exorcist, zoals iemand anders deed. Als je Betsy nu helemaal zag, was het veel 'echter' geweest. Beetje jammer. Ook de bedscenes waarin Betsy in paniek raakte waren niet geweldig gespeeld. Maar goed; deze puntjes mochten de opgebouwde spanning niet verpesten.
kakstoel
super super super film, vond het helemaal toppie echt een goede griezelfilm.4,5****
Matige film waarin alleen Sutherland en Spacek kunnen overtuigen en een totaal verkeerde keuze met Rachel Hurd-Wood als Betsy Bell. (dit is wel een van de slechtste actrices ooit)
Alleen de stem al van dit meisje doet je de tv zachter zetten laat staan haar gegil.
Het ongepaste einde van de film maakt het er allemaal niet beter op.
raregek
Behoorlijk slechte film. Goedkope schrikeffecten, weinig echte spanning. 2*.
holmes
leek me beter, de trailer was wel goed. beetje een tegenvaller. betsy bell was inderdaad niet echt overtuigend. en reacties op wat er gebeurde vond ik hier en daar ook maar raar.

Fan van 'The Wrecking Crew'? Met deze films weet jij ook wel raad

AppleTV komt deze zomer met een nieuw seizoen van 'Ted Lasso'

And the Band Played On
Drama, 1993