Genre: Komedie / Romantiek
Geregisseerd door: Emma-Kate Croghan
Met onder meer: Frances O'Connor, Alice Garner en Radha Mitchell
Releasedatum: 12 juni 1997
Plot Love and Other Catastrophes
Twee filmstudentes, beide met hun eigen relatieproblemen, zijn op zoek naar een huisgenoot. De gereserveerde Michael is juist op zoek naar een kamer. De levens van de studenten beginnen door elkaar te lopen terwijl ze stuntelen met liefde en romantiek.
Michael Douglas
Dr. Russell
Toby
Zac
Yak
In alle opzichten een snoezige film. Gewoon very, very cute.
Heeft iemand enig idee of de soundtrack ergens te vinden is? Volgens de end credits moet die bestaan, maar ik heb 'm nergens op weten te duikelen.
narva77 (crew films)
Ben benieuwd Yak, alleen jammer dat een film op zondagavond wordt uitgezonden.
Video loopt; vannacht kijken denk ik.
narva77 (crew films)
Volgens de Vara-gids is dit een "film die er alles aan doet om serieus te worden genomen, maar niet veel om het lijf heeft, maar daarom juist best vermakelijk is"...
Aangezien ik vaak op recensies van de vara-gids afga...
narva77 (crew films)
Inderdaad een leuk filmpje over Australische(film)studenten...(heb em eindelijk gezien).
Erg grappig.
narva77 (crew films)
Staat die trompetmuziek er ook op, uit die scene waarin Mia telkens van de ene naar de andere faculteit rent voor die handtekeningen?
Yes, volgende week vrijdag weer op TV (wederom op de Belg). Leuk leuk leuk
narva77 (crew films)
Tss, zenden ze gewoon deze film NIET uit, maar een andere film. Stelletje rukkers
renske
Leuke film. Vermakelijk, lief, spontaan. Ik had 'm al eens eerder gezien en toen ik Mansfield Park zag dacht ik: wie is toch die hoofdrolspeelster? Frances O'Connor dus, Mia in deze film. Wat een ogen.
Bloompje
waar heb je deze soundtrack vandaag gehaald? Ik zoek hem ook al een tijdje.
Cinemien heeft de rechten niet meer om de film op dvd uit te brengen, ik hoop echt dat deze ooit film ooit op dvd uitgebracht wordt. Tis een van de interessantste studentenfilms ooit gemaakt.
Yak
waar heb je deze soundtrack vandaag gehaald? Ik zoek hem ook al een tijdje.
Volgens mij had ik 'm besteld bij play.com, maar daar krijg ik 'm nu niet meer gevonden.
Bloompje
Oke. Dan ga ik zelf wel eens op zoek. Misschien moet ik dan gewoon alle muziek van de credits halen en zelf een samenstelling maken. Had ik al eens geprobeerd, maar er staan best veel onbekende bands op...
Yak
Ik kan de cd in mp3-vorm wel even online gooien als je wil. Stuur maar een PM.
Overigens staan veel nummers die op de credits voorbij komen niet op de cd, jammer genoeg.
Katharina
Ongelofelijk dat iedereen deze film zo fantastisch en cute vindt. Ik vind er echt niets aan. En het is helemaal niet grappig, meer een drama ofzo.
TragieStar.*
Klinkt leuk en lijkt me een aardige film met Radha die altijd wel leuk is

Binnenkort in de bioscoop: horrorfilm 'Scream 7' te zien in IMAX

The Castle
Komedie, 1997

A Mi Madre le Gustan las Mujeres
Komedie, 2002
pop cultuurstudentenfilmcampuscafefilm student vrouwelijke regisseurhousemates