• 9.370.364 stemmen

The War Within (2005)

Geregisseerd door: Joseph Castelo

Met onder meer: Ayad Akhtar, Firdous Bamji en Nandana Sen

Plot The War Within

Hassan, een Pakistaanse student, wordt in Parijs per ongeluk opgepakt voor medeplichtigheid bij terroristische activiteiten en daarop verhoord door de Amerikaanse veiligheidsdiensten. Getraumatiseerd als hij is door de hele toestand zint hij op wraak en sluit zich aan bij een terroristische cel in New York. Hassan verblijft bij zijn voormalige beste vriend Sayeed, die in New York woont. Hij liegt echter over zijn ware bedoelingen in de V.S., terwijl Sayeed zijn uiterste best doet voor Hassan werk te vinden en hem deel wil laten uitmaken van The American Dream.

Sayeed Choudhury

kaketoe

Heb hem online gespot

avatar van AliD

AliD

slaat nergens op, heel saai en slecht geacteerd. ik wou paar keer uitdoen maar heb het toch afgekeken. 1.5*

avatar van YuLaw16

YuLaw16

Na het zien van Paradise now en the Warin within, kan ik concluderen, dat de laatste film het beste is. Maargoed, kben er nog niet helemaal uit. Het acteren was hiergoed evenals de personage diepgang, wel vond ik dat de film veel 'geleend' had van the taxi driver en deze film ook onwaarschijnlijkheden kent. Al met al was hij wel erg boeiend. voorlopig een 3.5*

avatar van Dopke

Dopke

Is de stijl van de film een beetje zoals in de poster? Want dan ben ik verkocht.

avatar van YuLaw16

YuLaw16

Ik voelde me ook aangetrokken tot de poster, maar de film is niet helemaal in diezelfde stijl.

avatar van Kisje

Kisje

Ben benieuwd naar deze film..

avatar van nightbreed

nightbreed

Mooi opgebouwde dramafilm die op een ingetogen en eervolle manier het onderwerp zelfmoordterrorist behandelt.

Het acteerwerk is goed, lekker naturel en de regie is lekker sober.

Krijgt hier nu na 11 stemmen een 2,54 (belachelijk, hebben een paar rambofreaks op deze film zitten stemmen of zo?)

Op IMDb: User Rating: 7.1/10 (642 votes)

Dat lijkt er meer op

avatar van Tarkus

Tarkus

Goede film over dit hedendaagse onderwerp.

De acteerprestaties vielen me wel wat tegen, maar een boodschap heeft deze film wel zeer duidelijk.

Dopke schreef:

Helaas niet , maar het is wel een erg interessant verhaal, het bleef me boeien tot het einde. Een aanrader dus.

avatar van devilkem001

devilkem001

Een heel interessante film met een goed verhaal. Het is een echte drama film en is zeker een aanrader. Deze film verdient 4 sterren.

avatar van gauke

gauke

Schokkend, choquerend verhaal over hoe meedogenloos geweld en vernedering geweld uitlokt. Scherp contrast: aan de ene kant de wereld van het terrorisme en aan de andere kant de onderlinge warmte tussen familieleden. Jammer dat deze film niet in de Nederlandse bioscoop te zien geweest is.

avatar van Kaziklu Bey

Kaziklu Bey

nightbreed schreef:

Op IMDb: User Rating: 7.1/10 (642 votes)

Dat lijkt er meer op