• 9.372.317 stemmen

Interno di un Convento (1977)

Alternatieve titels: Behind Convent Walls / Sex Life in a Convent

Oorsprong: Italië

Geregisseerd door: Walerian Borowczyk

Met onder meer: Ligia Branice, Howard Ross en Marina Pierro

Gesproken taal: Italiaans

Plot Interno di un Convento

Een ijverige, knappe priester, die biechtafnemer is, moedigt de even ijverige abdis van één dergelijke instelling aan om de zelfde strikte regels op deze ongelukkige vrouwen af te dwingen die worden toegepast op anderen. Zo brengen zij een slangenkuil van seksuele koppelingen aan het licht, zowel lesbische als hetero, evenals vele hulpmiddelen voor masturbatie.

logo tmdbFilm stilllogo tmdbFilm stilllogo tmdbFilm stilllogo tmdbFilm still

avatar van stinissen

Deze zou ik wel willen zien.

Waar te huur of te koop?

avatar van Hemdale

Hemdale

Hoezo, interesse in nunsploitation, stinissen?

Hier zag ik in ieder geval dat de dvd verkrijgbaar is.

avatar van stinissen

Is toch niks mis mee??

Maar 31.95 dollar is een hoop geld....

avatar van Hemdale

Hemdale

Is zeker niks mis mee, hou ik zelf ook wel van

Deze film zou je ook een keer moeten proberen dan, één van de beste nunsploitation films die ik tot nu toe gezien heb.

Trouwens gewoon zoeken op google voor de dvd van deze film kom je ook wel op shops waar het goedkoper is.

avatar van ghostman

ghostman

Deze mag je ook niet missen.

Flavia, la Monaca Musulmana

avatar van Mac Hammer Fan

Mac Hammer Fan

Voor mij blijven THE NUNS OF SAINT ARCHANGELO van Domenico Paollella en THE DEVILS van Ken Russell de beste. Deze leunen wel meer aan bij het horrorgenre.

avatar van Fransman

Fransman

Geen idee waar deze film nu precies over ging. Over nonnen in het klooster die natuurlijk ook seksuele behoeften hebben en een strenge moeder-overste die niet van plan is toe te staan dat er gekke dingen gebeuren. Ik ben best een fan van Walerian Borowczyk. Hij heeft een aantal goede erotische films gemaakt, maar dit is drie keer niks. Pas na twintig minuten gaat het eerste nonnetje uit de kleren en daar krijgen we dan nog niet veel van te zien ook.

Pas als moeder-overste is gaan hemelen, daartoe geholpen door een van de nonnen, komt er wat leven in de brouwerij. Maar dan wordt het ook meteen erg rommelig. Dan worden er een aantal nonnen eindelijk bevredigd en moet er een moord opgelost worden. Maar echt spannend of erotisch wordt het nergens. Snel vergeten.

avatar van Tendans

Tendans

Op zaterdag 16 februari te zien in Filmhuis Cavia, Amsterdam.