• 9.371.048 stemmen

Genre: Horror / Komedie

Geregisseerd door: Timothy O'Rawe

Met onder meer: Nancy Sirianni en Lorna Courtney

Plot Ghoul School

"Where the uneducated meet the undead."

Een stel punkers zijn op zoek naar een geheime schat onder hun school. Ze laten per ongeluk chemicaliën los in de watervoorraad van de school, waardoor iedereen in bloeddorstige zombies verandert. Nu is het aan een groepje nerds en de extreem slechte schoolband om de zombies te stoppen.

Die Hard,Willis

Lijkt me een erg tof filmpje nadat ik de trailer van 'Camp Motion Pictures' heb gezien.

Die Hard,Willis

Gezien, tof low-budget filmpje met een paar zeer leuke gore effecten en een vleugje humor.

Vond zelf de kortfilms Say No To Drugs (1987) en Halloween Tale (1987) die ook op de Camp Motion Pictures DVD staan erg tof. Hierin zie je wel dat de regisseur een genre liefhebber was.

LACHEN!

Low-budget onzin met het hart op de juiste plaats. Ik heb de 'Super Bloody Splatter University Editiion' gezien, die -maar dat zegt misschien meer over mij dan over de dvd!- ik niet héél bijster bloederig vond!

het verhaal is best grappig: twee domme criminelen laten per ongeluk giftige chemicaliën in het waterreservoir van een high school ontsnappen. Als je daarmee in contact komt, verander je in een bijtgraag, vlees chompend lid van het leger van de lopende doden! De enige hoop op overleving zijn een paar (gorehound) nerds en een hilarisch slechte metal band die net zou optreden in het auditorium!

Het begin van het verhaal deed me vagelijk denken aan het begin van Return of the Living Dead, waar twee oerslechte medewerkers van een medische goederen handel per ongeluk een door het leger 'verloren' vat met tot chemische troep vergane inhoud (lees: zombie!) openbreken, met alle gevolgen van dien!

Zo goed uitgewerkt als in RotLD is het hier niet, maar de intenties zijn goed, en de uitvoering is niet eens zo beroerd! Het is erg het kijken waard. Het einde had voor mij iets meer aandacht verdiend, maar dat mag 'm de pret niet drukken!

Voor de lekker grof uitgevoerde gore 3,5 bloedrode ster!

Die Hard,Willis

Heb dezelfde dvd, je moet zeker eens de extra's kijken, vooral de 8MM shorts van de regisseur zijn fantastisch en alle hebben lekkere gore scenes!

Die Hard,Willis schreef:

Ik ga 'm meteen uit de kast trekken! Serves me right voor m'n gebrek aan geduld en korte aandachtsgolve-.. waar hadden we 't ook alweer over?

Thanx, ben erg benieuwd!

Die Hard,Willis

Laat maar weten wat je d'r van vind, als je het je dan nog herinnerd tenminste!

Btw, je hebt trouwens een geweldige smaak wat films betreft!

bladonis

Hey, thanx! Is ook n beetje FatMike z'n schuld. Hij BLIJFT me maar 'bril-JANTE' filmpies in m'n klauwen douwen! Die ik dan noodgedwongen moet gaan screenen, en zo mogelijk reviewen. Ik zou 'm een in-en-inslechte pusherman vinden, als ik niet wist dattie net zo verslaafd was als wij, haha!

Gehoord ooit tegen een ander dealertje: "Never get high on your own supply!"

THE STRANGER:

-I dig your style, Dude. But do you HAVE to use so many cuss words?

sorry, ff 'n Lebowski flashback. Soms last van.. Maar jouw smaak bevalt me ook wel! Zoals Criskin zegt in Plan 9 From Outer Space: "Keep watching the skies!"

nb, zijn wij trouwens de enige connaisseurs die dit meesterwerkje gezien hebben?! SCHANDE!!

bladonis schreef:

Gehoord ooit tegen een ander dealertje: "Never get high on your own supply!"

Dan heeft FatMike dus een goede invloed op jou lijkt me, hehe. Hij heeft een geweldige smaak dus veel heb je niet te vrezen lijkt me!

Mike moet hem toch ook wel ergens hebben liggen lijkt me ?, snel kijken!

"How many of you know the horror, the terror I will now reveal to you?"

avatar van MeteoraXV

MeteoraXV

Leuk voor de gore-liefhebbers. Die band was echt de slechste band die ik ooit heb gezien en gehoord (al is dit maar een film). Die gitaarspeler deed niet eens de moeite om synchroon PROBEREN te spelen met de weerzinwekkend foute 80s pop metal troep track..."grunt, growl and slamdance" zegt de rector...BWAAAAHAHAHAHAHA

Slechte basketbalteam ook...man man man

Niet eens echt een film, meer een goedkoop no-budget middelbare school-project, maar ik heb toch genoten...vreemd.

Verwacht een "f'*ck" en een "sh*t" en een "goddammit" om de paar seconden.

avatar van perceived

perceived

Sympathiek low budget filmpje, maar voor mij te karig om met een voldoende te waarderen.