Spring Break Shark Attack (2005)
Genre: Thriller
Alternatieve titel: Dangerous Waters: Shark Attack
Verenigde Staten / Zuid-Afrika
Geregisseerd door: Paul Shapiro
Met onder meer: Kathy Baker, Justin Baldoni en Bryan Brown
Plot Spring Break Shark Attack
"Spring Break. Some come to party. Others come for the buffet."
Een groep studenten neemt een groepsvakantie om even de dagelijkse sleur van het studentenleven te ontvluchten. Als ze aankomen in een rustig plaatsje vlak voor de kust van Florida, verandert hun zorgeloze vakantie in een nachtmerrie, omdat een groep, moordlustige haaien het strand terroriseert.
Danielle Harrison
Max
Charlie Harrison
Peter Harrison
sharky
Absoluut geen slechte film, maar er zit helaas weinig actie in. De haaien komen vrij weinig in beeld en er zit af en toe een langdradige verhaallijn in. Maar ondanks alles is de film wel goed geacteerd, special effects hadden wat beter gemogen, maar voor de rest ok.
Rjk2
Deze gaan ze denk ik 30maart op kanaal 2 geven. Hij noemt eigenlijk Dangerous waters.
jaws 2
ik heb hem gezien en een triller vind ik hem helemaal niet er kwamen meer feestjes in en dat liefde gedoe inplaats van over haaien ongeloofelijk slecht gemaakt en het is de slechtste shark attack ooit
1,0
tyrannosaurus
deel 1 viel mee
deel 2 was goed
deel 3 zeer slecht
deel 4 SUPER SLECHT!!
sharky
Dit is echt zeker NIET de slechtste shark attack ooit.
Dan heb je geen idee wat voor haaienfilms er allemaal gemaakt zijn. Raging sharks en Dark Waters zijn echt veeel slechter geacteerd. Spring Break shark attack moet het niet hebben van de actie en sensatie, maar de acteurs brengen de personages wel goed over.
1,0
daanos;
lijkt me een beetje het typische ... uuh .... tekenfilm-stripboek-verhaal,
maar dat kan ook aan mij liggen
toch maar kijken vanavond denk ik
FillumGek
Damn ben nu pas thuis. Welja misschien dat ik dadelijk halverwege de film nog even inspring.
predator
- 1951 stemmen
Wat een suffe film, alleen maar gekwezel, geen enge scene te vinden.
mikey
Wat een suffe film, alleen maar gekwezel, geen enge scene te vinden.
En ook geen onnodig bloot
1.5
BlueSword
okay film gezien en het was wel aardig.
een haaienfilm...zonder haaien...nouja zonder, kwamen wel een paar in maar het was net of ik een lange aflevering van the oc aan het kijken was. (wat ook niet helemaal verkeerd was)
onbekende cast die het eigenlijk niet zo heel erg slecht deden, en ze zagen er ook nog is leuk uit.
richting het einde begon het toch wel spannender te worden, en toen kwamen er veel haaien, heel erg veel.
helaas zie je bijna alleen maar vinnen en amper een haai boven het water, misschien ook wel beter want het zag er niet uit.
3.0* voor een aardige film maar toch nog wel wat meer actie in had gemogen.
Stevo
Slap verhaaltje, slechte special effects, maar desondanks toch geen straf om uit te zitten. Al was het alleen maar om de hoofdrolspeelster Shannon Lucio
. Teiltje!
FillumGek
Had de laatste 20 minuten gezien en geef daarom nog geen cijfer. Heeft de film weer geluk, want dat zou het gemiddelde alleen maar omlaag halen
Het kwam er op neer dat ik 30 vinnen in het water zag en ik dacht gelijk al: Gadverdamme zo'n over de top film. Waarom vind ik één haai enger (Jaws) dan 30? Nou ja... toch maar verder kijken.
Worden op een gegeven moment al die slachtoffers op spectaculaire wijze het water ingetrokken als gevolg dat er een soort rode fontijn het water uit komt spuiten (bloed?). Het zag er allemaal uit als bullshit.
Vervolgens gaan er een paar lui met een boot weg en verjagen ze de haaien door een haaienverschrikker (?wtf?)
Het was dus helemaal niks. En ik las hierboven dat er verder ook geen onnodig bloot in voorkomt dus ik hoef hem eigenlijk niet mee te zien
Misschien als ik niks beters te doen heb en een keer wil lachen...
Pluspuntje was wel Shannon Lucio. Zij zag er supersexy uit met zeer nice titties
Achilles
weer eentje die Jaws bij lange na niet kan benaderen....
Weer een lintje voor Jaws
Fangs (crew films)
Zoveelste haaienfilm die helemaal niks toevoegt aan het bekende en al te vaak uitgemolken verhaal. Daarom is de film van begin tot eind voorspelbaar en onnodig, maar gelukkig maken een paar mooie plaatjes...
nog wat goed. > 2*
Purmerend
Voorspelbaar verhaaltje, maar door al het vrouwelijk schoon heb ik me toch wel vermaakt. Vooral de laatste scene met die hele grote groep haaien was vermakelijk.
SlaughterKult
deze film was laatst nog op tv ben halverwege
weggedut, zo saai en uitgekauwd... 1*
R_D_C
slechter dan jaws maar beter dan shark attack 3, megalodon,..)
de haaien zien er niet slecht uit
dit is een matige haaienfilm die 3*krijgt
JurassicPark
0,5. fake film de slechtste in de shark attack reeks.
Shark attack 2. beste in de shark attack reeks
shark attack megalodon. kan er nog net me door
shark attack 1. rot film
Spring Break Shark Attack. dom dommer domst
nightbreed
Haha, dit lijkt me zo'n sterk verdunde versie van Jaws
Waarschijnlijk wordt deze film gevuld door domme bimbo's (die krappe topjes mogen vullen met hun nieuwe siliconen borsten) die niet kunnen acteren en van die pretty beach boys die ook niet kunnen acteren maar beter zijn in het showen van hun ingevette spiertjes.
Ik ga me er vanavond aan wagen en kijken of de film zo slecht is dat het grappig wordt of dat de film zo slecht is dat het gewoon triest en ergerlijk is.

Netflix neemt binnenkort afscheid van de horrorfilm 'The Watchers'

Point Break
Misdaad / Actie, 1991

Attack of the Hollywood Cliches!
Documentaire / Komedie, 2021

The Break-Up