• 9.375.245 stemmen

Spring Break Shark Attack (2005)

Thriller | 88 minuten

Genre: Thriller

Alternatieve titel: Dangerous Waters: Shark Attack

Oorsprong: Verenigde Staten / Zuid-Afrika

Geregisseerd door: Paul Shapiro

Met onder meer: Kathy Baker, Justin Baldoni en Bryan Brown

Plot Spring Break Shark Attack

"Spring Break. Some come to party. Others come for the buffet."

Een groep studenten neemt een groepsvakantie om even de dagelijkse sleur van het studentenleven te ontvluchten. Als ze aankomen in een rustig plaatsje vlak voor de kust van Florida, verandert hun zorgeloze vakantie in een nachtmerrie, omdat een groep, moordlustige haaien het strand terroriseert.

sharky

Absoluut geen slechte film, maar er zit helaas weinig actie in. De haaien komen vrij weinig in beeld en er zit af en toe een langdradige verhaallijn in. Maar ondanks alles is de film wel goed geacteerd, special effects hadden wat beter gemogen, maar voor de rest ok.

is deze al uit toch?

Nee, nog niet

R_D_C

Wanneer komt deze uit dan?

Ik ben heel erg benieuwd!!

avatar van Rjk2

Rjk2

Deze gaan ze denk ik 30maart op kanaal 2 geven. Hij noemt eigenlijk Dangerous waters.

avatar van moviemike

moviemike

Vanavond op kanaal 2

avatar van jaws 2

jaws 2

ik heb hem gezien en een triller vind ik hem helemaal niet er kwamen meer feestjes in en dat liefde gedoe inplaats van over haaien ongeloofelijk slecht gemaakt en het is de slechtste shark attack ooit

1,0

avatar van tyrannosaurus

tyrannosaurus

deel 1 viel mee

deel 2 was goed

deel 3 zeer slecht

deel 4 SUPER SLECHT!!

sharky

Dit is echt zeker NIET de slechtste shark attack ooit.

Dan heb je geen idee wat voor haaienfilms er allemaal gemaakt zijn. Raging sharks en Dark Waters zijn echt veeel slechter geacteerd. Spring Break shark attack moet het niet hebben van de actie en sensatie, maar de acteurs brengen de personages wel goed over.

jaws 2 schreef:

1,0

FillumGek

Vanavond maar eens kijken. Ben benieuwd

avatar van BlueSword

BlueSword

zelfde hier.

avatar van Keutul

Keutul

Lijkt me niet echt boeiend

avatar van daanos;

daanos;

lijkt me een beetje het typische ... uuh .... tekenfilm-stripboek-verhaal,

maar dat kan ook aan mij liggen

toch maar kijken vanavond denk ik

avatar van Mr. Nieldy

Mr. Nieldy

Het lijkt me echt weer zo'n typische blije amerikaanse nepfilm

FillumGek

Damn ben nu pas thuis. Welja misschien dat ik dadelijk halverwege de film nog even inspring.

avatar van predator

predator

• 1951 stemmen

Wat een suffe film, alleen maar gekwezel, geen enge scene te vinden.

avatar van mikey

mikey

predator schreef:

Wat een suffe film, alleen maar gekwezel, geen enge scene te vinden.

En ook geen onnodig bloot 1.5

avatar van BlueSword

BlueSword

okay film gezien en het was wel aardig.

een haaienfilm...zonder haaien...nouja zonder, kwamen wel een paar in maar het was net of ik een lange aflevering van the oc aan het kijken was. (wat ook niet helemaal verkeerd was)

onbekende cast die het eigenlijk niet zo heel erg slecht deden, en ze zagen er ook nog is leuk uit.

richting het einde begon het toch wel spannender te worden, en toen kwamen er veel haaien, heel erg veel.

helaas zie je bijna alleen maar vinnen en amper een haai boven het water, misschien ook wel beter want het zag er niet uit.

3.0* voor een aardige film maar toch nog wel wat meer actie in had gemogen.

avatar van Stevo

Stevo

Slap verhaaltje, slechte special effects, maar desondanks toch geen straf om uit te zitten. Al was het alleen maar om de hoofdrolspeelster Shannon Lucio . Teiltje!

FillumGek

Had de laatste 20 minuten gezien en geef daarom nog geen cijfer. Heeft de film weer geluk, want dat zou het gemiddelde alleen maar omlaag halen

Het kwam er op neer dat ik 30 vinnen in het water zag en ik dacht gelijk al: Gadverdamme zo'n over de top film. Waarom vind ik één haai enger (Jaws) dan 30? Nou ja... toch maar verder kijken.

Worden op een gegeven moment al die slachtoffers op spectaculaire wijze het water ingetrokken als gevolg dat er een soort rode fontijn het water uit komt spuiten (bloed?). Het zag er allemaal uit als bullshit.

Vervolgens gaan er een paar lui met een boot weg en verjagen ze de haaien door een haaienverschrikker (?wtf?)

Het was dus helemaal niks. En ik las hierboven dat er verder ook geen onnodig bloot in voorkomt dus ik hoef hem eigenlijk niet mee te zien Misschien als ik niks beters te doen heb en een keer wil lachen...

Pluspuntje was wel Shannon Lucio. Zij zag er supersexy uit met zeer nice titties

avatar van Achilles

Achilles

weer eentje die Jaws bij lange na niet kan benaderen....

Weer een lintje voor Jaws

avatar van Fangs

Fangs (crew films)

Zoveelste haaienfilm die helemaal niks toevoegt aan het bekende en al te vaak uitgemolken verhaal. Daarom is de film van begin tot eind voorspelbaar en onnodig, maar gelukkig maken een paar mooie plaatjes... nog wat goed. > 2*

avatar van Purmerend

Purmerend

Voorspelbaar verhaaltje, maar door al het vrouwelijk schoon heb ik me toch wel vermaakt. Vooral de laatste scene met die hele grote groep haaien was vermakelijk.

avatar van mirjo 2

mirjo 2

Zonde van de tijd. Zap.

avatar van SlaughterKult

SlaughterKult

deze film was laatst nog op tv ben halverwege

weggedut, zo saai en uitgekauwd... 1*

R_D_C

slechter dan jaws maar beter dan shark attack 3, megalodon,..)

de haaien zien er niet slecht uit

dit is een matige haaienfilm die 3*krijgt

avatar van JurassicPark

JurassicPark

0,5. fake film de slechtste in de shark attack reeks.

Shark attack 2. beste in de shark attack reeks

shark attack megalodon. kan er nog net me door

shark attack 1. rot film

Spring Break Shark Attack. dom dommer domst

avatar van tesskuipers14

tesskuipers14

weet iemand of deze film ooit uitkomt in nederland?

avatar van nightbreed

nightbreed

Haha, dit lijkt me zo'n sterk verdunde versie van Jaws

Waarschijnlijk wordt deze film gevuld door domme bimbo's (die krappe topjes mogen vullen met hun nieuwe siliconen borsten) die niet kunnen acteren en van die pretty beach boys die ook niet kunnen acteren maar beter zijn in het showen van hun ingevette spiertjes.

Ik ga me er vanavond aan wagen en kijken of de film zo slecht is dat het grappig wordt of dat de film zo slecht is dat het gewoon triest en ergerlijk is.

avatar van Materny

Materny