• 9.373.809 stemmen

Geregisseerd door: Marc Furmie

Met onder meer: Jai Koutrae en Kendra Appleton

Plot Terminus

"The End Begins Here"

Verblind door het licht van een vallende meteoor, heeft David een ernstig auto-ongeluk, wat leidt tot een grote ontdekking: een buitenaards organisme dat het geheim van het leven zelf kan bevatten. Wanneer David vermist is voor twee dagen, zoekt Annabelle haar vader en vindt hem zwervend door de bossen, zonder dat hij ook maar een schrammetje heeft. David's mysterieuze terugkeer trekt de aandacht van de federale overheid en geeft Annabelle reden om te twijfelen aan zijn geestelijke gezondheid. Maar David heeft een nieuw gevoel van doelgerichtheid, gevoed door nachtmerrieachtige visioenen. Gedreven door een naar zijn overtuiging buitenaards doel, moet David, Annabelle overtuigen om hem te geloven en hem zijn taak laten uitvoeren vooraleer de overheidsagenten hem kunnen stoppen en voor de wereld zichzelf vernietigt.

logo tmdbFilm stilllogo tmdbFilm stilllogo tmdbFilm stilllogo tmdbFilm still

David Chamberlain

Tony Cerillo

Agent Epstein

avatar van macrobody

macrobody

Boooooring! Naast het feit dat er matig wordt geacteerd kloppen sommige scènes niet, zo loopt ze het bos in op klaarlichte dag en het volgende moment is het pik donker. Verder is het de vraag: waar gaat het nou eigenlijk over?

Retorisch bedoeld, want ik weet waar het over gaat maar het is zo ver gezocht en voorspelbaar dat ik niet meer dan 2 sterren kan geven

avatar van Davezelf

Davezelf

Een heerlijk vage SF film. Eindelijk weer eens wat buiten de mainstream. Sfeer en verhaal is goed, van acteren heb ik geen verstand, Bijzonder genoten.

avatar van blurp194

blurp194

Een wat ongebruikelijke film, waarbij het label 'science fiction' nogal wat mensen op het verkeerde been zet. Psychologische thriller zou er misschien dichter bij liggen. Het gegeven is misschien niet volledig origineel, maar de visuele uitwerking dacht ik toch zeker wel. Behoorlijk goed gedaan ook, er wordt een mooie donkere sfeer neergezet en het trage tempo werkt best goed om de onderliggende vraagstelling in uit te werken. Wel hier en daar wat langdradig, ondanks dat de speelduur niet overdreven lang is - maar het hoeft ook niet altijd een actiespektakel te zijn. En verfrissend anders, daar scoort deze film hoog op.

avatar van Rickyman

Rickyman

Deze film kon me totaal niet boeien, tegen het eind leeft het nog iets op met een beetje actie en mooie beelden, maar tevergeefs..

Enorm saai verhaal met een even suffe cast.

Had eigenlijk stiekem gehoopt op een sf-filmpje als Coherence bijv.

avatar van keimpeS

keimpeS

Net aan drie sterren, leuke b sci-fi film.

avatar van mcdaktari

mcdaktari

Ik moet zeggen dat ik het toch best een heel vermakelijke film vond. Het verhaal sprak mij in ieder geval wel aan.

avatar van fritsy

fritsy

Adam & Eva !!!

avatar van Phantasm

Phantasm

Niet echt goed en niet echt slecht, leuk om een keer gezien te hebben.