• 9.373.864 stemmen

Dügün Dernek 2: Sünnet (2015)

Komedie | 112 minuten

Genre: Komedie

Oorsprong: Turkije

Geregisseerd door: Selçuk Aydemir

Met onder meer: Ahmet Kural, Murat Cemcir en Rasim Öztekin

Gesproken taal: Turks

Plot Dügün Dernek 2: Sünnet

Met afschuw denkt Ismail vol bezorgdheid terug aan het huwelijk van zijn zoon Tarik met Nugesha. Slechts tien dagen tijd hadden Ismail en zijn vrienden Fikret en Cetin toen, om het feest voor te bereiden. Maar de prachtige bruiloft is uitstekend verlopen en korte tijd nadien is Ismail grootvader geworden. Nu moet hij de ceremonie organiseren om zijn kleinzoon te laten besnijden. Alles loopt echter verkeerd en het lijkt alsof de besnijdenis op een ramp uitdraait.

logo tmdbFilm stilllogo tmdbFilm stilllogo tmdbFilm stilllogo tmdbFilm still

avatar van John Lee Hooker

John Lee Hooker

Erg simpele komedie weer uit Turkije die helaas gewoon te nep en overdreven in elkaar zit. Misschien kunnen oudere mensen (50+'ers) zich hier wel mee vermaken omdat die in dezelfde leeftijdscategorie vallen als sommige personages, maar voor wie al het een en ander heeft gezien op filmgebied en een ruim inzicht heeft valt er niet veel te beleven. Ik irriteerde me steeds vaker aan de stompzinnige fratsen.

avatar van ambrosini

ambrosini

Te veel vergelijkingen met deel 1.. hiermee bedoel ik dan het verhaallijn.. Films is dan ook minder spannend/motiverend/komisch.