• 8.902.172 stemmen

Father of the Bride Part II (1995)

Familie / Komedie | 106 minuten

Genre: Familie / Komedie

Geregisseerd door: Charles Shyer

Met onder meer: Steve Martin, Diane Keaton en Martin Short

Gesproken taal: Engels en Spaans

Releasedatum: 15 februari 1996

• Disney+ Bekijk via Disney+

Plot Father of the Bride Part II

"Just When His World Is Back To Normal... He's In For The Surprise Of His Life!"

George Banks (Steve Martin) is nog maar net bekomen van zijn dochters trouwdag, als de lieve meid hem komt vertellen dat ze zwanger is. Hij ziet het niet zitten om nu al grootvader te worden. De schrik wordt echter groter als zijn vrouw Nina Banks (Diane Keaton) hem vertelt dat ze ook zwanger is. De ramp is compleet als ze Franck Eggelhoffer (Martin Short) weer inhuren om een dubbel welkomstfeest voor de baby's te organiseren.

George Banks

FisherKing

vervolg van "niks"

avatar van roda

roda

dit is gewoon een meesterlijk vervolg op een briljante film.

leuk verhaal ,fantastische cast waar vooral steve martin en de beeldschone kimberly williams ijzersterke rollen neerzetten.

vol hilarische momenten en mooie muziek.

avatar van roda

roda

Father of the Bride part II is eindelijk uitgebracht op dvd.

13.99 bij MediaMarkt.

avatar van stinissen

• 22058 berichten

Gewoon een aardige film niet meer en niet minder toch een dikke voldoende dus een 6 dus 3 *

avatar van tess

tess

Een grappige film met als hoogtepunt Steve Martins super lompe reactie op het nieuws dat hij weer vader zou worden ('Het kind groeit op in een bejaardentehuis' o.i.d) Wat heb ik gelachen!!

Maar verder niet heel erg spetterend, gewoon leuk (erg leuk, zelfs?)

avatar van Jorick

Jorick

Een redelijk vervolg, maar minder vermakelijk als het eerste deel. 2*

avatar van XxXDEPPFANXxX

XxXDEPPFANXxX

Heel leuk vooral als ze Franck en zijn vriend tegen komen

****

avatar van film_kaza

film_kaza

deze kwam op tv, maar die had ik gemist. dat is vreselijk jammer. hij leek mij erg leuk

avatar van Turkeyloverz

Turkeyloverz

film_kaza schreef:

Heb jij even geluk...zondag weer op tv!

avatar van Hilarious

Hilarious

Nou komt hij nu op tv. Ik had hem nu juist gekocht.

avatar van Waku

Waku

Op zich een leuk vervolg.

Een verlengstuk van het origineel.

Zoals met veel Steve Martin films een feel good komedie.

avatar van Lola3

Lola3

Een film met zijn ups en downs, meestal jammergenoeg downs, maar er zaten ook wel een paar grappige en gevoelige momenten in. (zoals in het ziekenhuis). Het verhaal is natuurlijk wel superorigineel. Voor de rest niet veel aan. Wel goeie acteerprestatie van Steve Martin.

avatar van stowa

stowa

Vond de film niet zo leuk maar Steve Martin is echt geweldig!

avatar van :DOEMAARGEK*

:DOEMAARGEK*

Erg saai. Wáar gaat het over? Steve Martin is toch een super speler. Toch afgezien om een of andere reden.

1.5

avatar van mikey

mikey

Gezinsfanaat Martin trekt de ene sentimentele kop na de andere in een tergend burgelijke en semi-sentimentele film. De combinatie Martin-keaton is ook niet bruisend.**

avatar van djelle

djelle

mikey schreef:

Lang geleden dat ik deze films zag, maar was dit nu niet net onderdeel van het grappige? De spoof met het burgelijke 'modelgezinnetje'?

avatar van mikey

mikey

Misschien wel, maar persoonlijk kon ik geen cynisme ontdekken.

avatar van Vandernagel

Vandernagel

Deel 1 was maar matigjes, maar dit deel gaat gewoon richting slecht.

1,5 sterren

avatar van DragQueen

DragQueen

Minder dan zijn voorganger, en zelfs redelijk overbodig dit vervolg. Steve Martin doet wat hij moet doen, maar kan de film wederom niet redden. 1,5 Ster.

avatar van Phantasm

Phantasm

Aardige familie komedie die lekker wegkijkt.

avatar van Dk2008

Dk2008

Alweer een flinke tijd geleden dat ik deze gezien heb. Eerst begreep ik mijn lage stem niet zo. Het eerste gedeelte van de film is namelijk erg leuk. Martin die weer als een zuurpruim overkomt en moeite heeft met het ouder worden nu hij opa wordt. Diane Keaton komt in deze film ook goed over. En nu ik weer een aantal films met haar gezien heb is die ook weer in aanzien gestegen, hoewel ik het ook lange tijd maar een vreemde actrice heb gevonden.

Eugene Levy, vooral nu bekend door de American Pie-films, zet hier eveneens ook een leuke rol neer. Kimberly Williams-Paisley doet me wat aan een jonge Romy Schneider denken.

Zoetsappige en sentimentele en hier en daar nogal geforceerde komedie, waarbij aanvankelijk de mindere gedeelten worden afgewisseld door ook heel leuke gedeelten, zoals de verjongingskuur en met die honden. Maar stagneert halverwege helaas, jammer dit. Met slapsticktoestanden en Short komt in deze film ook niet erg leuk voor de dag. Hierdoor is het tweede gedeelte van de film toch heel wat minder.

Maar leuke rollen van Martin, Keaton en Levy. 4.0/3.0