• 9.370.978 stemmen

Genre: Drama / Fantasy

Geregisseerd door: Crispin Glover

Met onder meer: Michael Bleviss, Carlos Richardson en Lisa Fusco

Plot What Is It?

"The adventures of a young man whose principle interests are snails, salt, a pipe, and how to get home. As tormented by a hubristic, racist inner psyche."

Een minstreel droomt ervan een ongewerveld dier te worden en behandelt zichzelf met een elixer, dat hij heeft gewonnen uit enzymen van wormen. Helaas heeft het goedje een bijzonder onaangename nevenwerking, en tijdens de onvermijdelijke hallucinaties droomt de man van Shirley Temple in een Nazi-pakje, naakte mannen op gigantische schelpen en naakte vrouwen met apenmaskers.

logo tmdbFilm stilllogo tmdbFilm still

The Young Man

Anatolia

Wat?

avatar van pascal83

pascal83

Trailer (weet niet wat je ziet): http://www.crispinglover.com/W...

avatar van danuz

danuz

Die trailer ziet er super uit! Deze moet ik zien.

Hoe heeft Nathan 666 (....) deze bezichtigt ?

avatar van sn@ke

sn@ke

• 2077 berichten

good lord , wat een bucht lijkt me dit

avatar van nathan_666

nathan_666

danuz schreef:

Die trailer ziet er super uit! Deze moet ik zien.

Hoe heeft Nathan 666 (....) deze bezichtigt ?

heb per ongeluk gestemd sorry

Verwijderd.

avatar van nathan_666

nathan_666

dank je

avatar van streeter

streeter

Op donderdag eindelijk gezien, en ook Glover ontmoet. De film deed me een beetje aan Jodorowsky en Werner Herzog (vooral Auch Zwerge Haben Klein Angefangen) denken, hoewel veel andere invloeden ook te vinden waren.

Er zitten een aantal momenten in die moeilijk aan te zien zijn, zoals een oudere man die cerebrale parese heeft die afgetrokken wordt door een vrouw met een masker, terwijl hij in een reuze-schelp ligt. Ik werd er een beetje misselijk van.

Er zaten wel twee grappige references naar een van Glover's meest bekende films: Back to the Future

***

Ik kijk uit naar deel 2 en 3 (deel 2 is al gefilmd, en deel 3 heeft Glover al geschreven)

avatar van misterwhite

misterwhite

Het zal wel cool zijn om in aanwezigheid van Glover te zien en misschien weet die zijn film om een bepaalde manier nog cool te praten.

Maar ik kon er totaal niets mee. Het uur voelde enorm slepend, mijn ogen werden moe van de lelijkheid. En mijn focus had er weinig zin in.

Maar het ergste vond ik vooral dat ik het hele uur erg vervelend vond om naar te kijken. Ik vond de slakken mishandelingen compleet misplaatst. En dat door jongens met een verstandelijke/lichamelijke beperking.

Crispin is cool om naar te kijken bij interviews en als acteur. Maar zijn film is voor mij een afschuwelijk onding.