• 9.373.072 stemmen

Genre: Komedie / Romantiek

Geregisseerd door: Chris Koch

Met onder meer: Jason Lee, Julia Stiles en Selma Blair

Plot A Guy Thing

"He finally found the perfect girl(s)."

Paul Morse wordt de ochtend na zijn vrijgezellenfeest wakker in bed naast Becky. Hij gaat er van uit dat hij zijn verloofde Karen heeft bedrogen. Vol schuldgevoelens doen hij er alles aan om het voorval te verbergen in de week voor de bruiloft.

avatar van Macmanus

Macmanus

avatar van Hobbes

Hobbes

lijkt me leuk.

Jason Lee speelt altijd zo heerlijk ongecompliceerd

Ik zou een hoop dingen over deze ongelofelijk domme film kunnen zeggen, maar laat ik het hier maar bij houden:

Iedereen die nog van plan was deze film te gaan kijken, kan zich een hoop ergernis besparen door hem gewoon over te slaan.

avatar van rawkite

rawkite

Tja , als deze film in de bios komt ,niet gaan. Komt ie alleen in de videotheek huur hem dan als je echt helemaal niks te doen hebt.

avatar van Svenga

Svenga

Behoorlijk voorspelbare film, maar ja; het genre romantische comedy moet het ook niet hebben van de verrassende wendingen. niet echt bijzonder, maar ook niet slecht. ***

avatar van cr_ix

cr_ix

Jah... grappig... al moet ik zeggen dat ik de titel van de film niet echt heel erg toepasselijk vind. Volgens mij kan ik maar op 1 situatie duiden dat de titel toepasselijk is... maar goed... aardig gedaan... 3 sterren nu...

avatar van gazor

gazor

Leuke film om even te ontspannen tussen het blokken door. Beetje voorspelbaar, maar toch ook weer grappig en goed geacteerd, vooral door stiles. ***

avatar van moviefreak#1

moviefreak#1

Hele leuke film zelfs. Jason Lee speelt weer zo'n heerlijk typetje en laat wederom zien een heel erg getalenteerde acteur te zijn. Over het verhaal kun je eigenlijk weinig zeggen wat hierboven niet staat, het lijkt iets origineels te gaan worden maar uiteindelijk gaat de grote clichébox van romantisch Hollywood weer open en wordt het erg voorspelbaar. Maar toch een leuke film met een dikke voldoende 3,5 *

avatar van Marco5150

Marco5150

Erg goede film! Jason Lee is erg grappig, en Julia Stiles is wat mij betreft altijd goed. Zeker een aanrader.

avatar van Waku

Waku

Voorspelbaar gebeuren.

Al aan het begin van de film weet je hoe het gaat aflopen..

De humoristische scenes zijn niet echt leuk.

En de jaloerse ex is een treurige vertoning.

Een aardig wegkijkertje maar niks bijzonders.

avatar van kras van zwienen

kras van zwienen

gewoon leuk en voorspelbaar

avatar van Lastrina

Lastrina

Vond hem een beetje tegenvallen.. en hij was errug voorspelbaar..

avatar van moviebert

moviebert

Viel enigszins tegen. Voorspelbaar.

avatar van soom

soom

Het was een leuke film, mede door het aanstekelijke spel van Julia, Selma en Jason.

Maar toch heeft deze film wel een paar minpunten, ik had het gevoel dat ik naar een superlange aflevering van een aantal Amerikaanse komedie-series zat te kijken. Niet zo prettig, maar wel logisch aangezien Chris Koch de regisseur van Malcolm in the Middle was.

Ik bezit van karakter niet echt humor, en ben niet echt grappig te noemen, maar daarom kon ik de meligheid die zo naar voren komt, ook niet echt waarderen...

Al met al wel een aardige lieve wegdroomfilm, die je wel met een goed gevoel laat achterblijven, en waar je lekker bij kunt wegzwijmelen, zeker weten, en het is een erg zoete film..

Maar als je dat allemaal van harte neemt, dan heb je aan A Guy Thing zeker een behoorlijke goede film.

Het einde is behoorlijk voorspelbaar.

avatar van pjutter

pjutter

vreselijk stomme film, die me werkelijk geen minuut kon boeien.

super voorspelbaar met maar heel weinig echt grappige dingen erin.

avatar van :DOEMAARGEK*

:DOEMAARGEK*

Super ultra flauw, soms iets te flauw! Toch erg gelachen.

avatar van nummervlinder

nummervlinder

Ik zou hem graag zien, maar ik vind hem niet op dvd

avatar van Diana...

Diana...

vanavond op tv, dus zeker kijken, ben benieuwd !

avatar van AHWA

AHWA

Veel flauwer dan ik had gehoopt. De twee magere sterretjes zijn alleen voor Lee en Stiles.

avatar van D-ark

D-ark

Aardig niet meer, een aantla erg leuke grappen maar voor de rest bijhoorlijk standaart.

2,5

avatar van Diana...

Diana...

Ik heb hem gekeken maar hij kon me niet echt boeien. Flauwe grappen zaten erin en er zat wel heel veel toevallig heden in. Bijv : Dat Becky het nichtje van zijn verloofde was.

Niet mijn humor

Tooch nog een 2,5* voor het acteerwerk.

avatar van Tun-89

Tun-89

Was soms wel grappig,

het is geen super grappige komedie ofzo.

Maar wel vermakelijk als je verder niets hebt te doen.

met wat chips en cola vermaak je je wel.

Julia Stiles heeft wel een leuk rolletje..

avatar van alexis

alexis

aardige comedy, niet speciaal

avatar van Ellen116

Ellen116

Leuke film, alleen wel wat voorspelbaar... Niet erg speciaal, maar vermakelijk!

avatar van janssen16

janssen16

Inderdaad voorspelbaar, maar toch leuke film om een keer te zien.

*3.0

avatar van Niqk

Niqk

julia stiles is GEWELDIG.. ik wil met haar trouwen ^_^

avatar van RemiB

RemiB

gister gezien op tv vond hem af en toe wel grappig

zoals met als ze de dader van z'n beroving hebben

avatar van The Oceanic Six

Wat een mislukking zeg. Niet leuk, niet boeiend, niet goed.

Je kan er veel over zeggen maar ik zeg alleen dat ik mensen afraad hier tijd aan te besteden.

avatar van Marco5150

Marco5150

Hele leuke film. Heb hem al een paar keer gezien, maar het blijft leuk. Zeker aan te raden.

avatar van tommykonijn

tommykonijn

Allemaal een beetje flauw, Jason Lee zie ik liever in Alvin and the Chipmunks dan hier, Nauwelijks gelachen heb ik hierbij, Het is geen Film die in de Flop 100 thuis hoort maar echt Goed vind ik hem helemaal niet.