• 9.374.535 stemmen

Met onder meer: Josh Lucas, Jessica Biel en Jamie Foxx

Gesproken taal: Engels, Koreaans, Russisch en Spaans

Plot Stealth

"Fear The Sky"

Luitenants Gannon, Wade en Purcell krijgen de opdracht een geheim Artifical Intelligence-programma te ontregelen. Het systeem is op hol geslagen en er dreigt een nieuwe Wereldoorlog als de piloten hun opdracht niet kunnen volbrengen.

avatar van donnie B.

donnie B.

Leuk trailertje.. komt denk ik het beste tot zn recht op het grote scherm. Thuis kijken kan eventueel teleurstellende resultaten op gaan leveren...

avatar van pascal83

pascal83

wist trouwens niet dat rob films maakte, hij heeft toch wel genoeg drama in zijn leven dacht ik zo

avatar van GerwinF

GerwinF

Echt weer een origineel verhaal ook...machine slaat op hol (waar hebben we dat meer gezien?) en moet tegen gehouden worden door o.a. een chick in een vliegtuig (lekker realistisch maargoed). Ik sla deze over

avatar van BS

BS

wow, lekkere trailer !!

avatar van Modar

Modar

ik weet niet wat ik hiervan moet verwachten... als ik naar de trailer kijkt ziet het er wel vet uit, maar ben bang dat dit een flop gaat worden. Verhaal is niet orgineel weer hetzelfde van GerwinF al zegt machine slaat op hol krijgt eigen wil en iemand moet de zooi weer goed maken. Zoiets heb ik afgelopen jaar al gezien bij I robot. Maar goed laten we niet snel conclussies trekken, ik ga hem zeker kijken en dan post ik mijn definitieve mening wel ...

avatar van savi_7

savi_7

Rob Cohen heeft nog niet echt een grote film op zijn naam staan, wel een paar bekende films gemaakt. moet nog eerst eens zien of dit wat gaat worden.

avatar van Quentin

Quentin

savi_7 schreef:

Zijn beste film vind ik Daylight met een acteur als Stallone, dat zegt toch al genoeg

Post onder het motto "sepia kan ook lelijk zijn".

avatar van savi_7

savi_7

Quentin schreef:

kan wel zijn maar daylight is een goede film maar ook geen topper en begin niet over stallone want vind hem een erg matig acteur

avatar van damon

damon

beetje Top Gun meets Matrix

en Jessica Biel...... (K)

avatar van aegron

aegron

avatar van Hobbes

Hobbes

Ik kom de trailer al niet door...belooft niet veel goeds voor de film zelf.

avatar van Goodfella

Goodfella

En als ik je vertel dat het vliegtuig muziek gaat downloaden van het internet nadat 'ie door de bliksem wordt getroffen en à la HAL op hol slaat? En dan niet zomaar muziek, nee, álle muziek! Da's toch wel heftige shit dacht ik zo.

avatar van morreke

morreke

eerst waren het een auto's (Fast and the Furious), daarna moto's (Torque) en nu zijn het vliegtuigen.

de special effects in de film zijn zo overdreven (bvb. als men een bom afvuurt vanuit het ontstekingsmechanisme een ritje langs de bedrading van het vliegtuig maken om daarna samen met de bom mee te vliegen naar het doel). Ook de shots buiten het vliegtuig waar er bvb duchtig heen en weer wordt gewisseld tussen de verschillende spuuglelijke cockpits van de vliegtuigen komen veel te nep over. geef mij dan maar de top gun actie waar de camera in het vliegtuig zit.

2* voor de soms toch vermakelijke snelheid van de gevechten.

avatar van eduard

eduard

Wat een shit film!

Het eerste uur gebeurt niets dan een implode bom en krijgt ook geen band met de spelers maar na dat uur boeit het je ook niet meer wie wie is.

Maar zijn de luchtgevechten wel leuk maar als je niet meer geboeit bent is de hele film geflopt

Geloof maar war ik schrijf want dat bespaart je weer geld en ergernis

avatar van balosa

balosa

ondanks de wat negatieve kritieken heb ik me toch best vermaakt met deze film, het is geen topfilm en het ziet er allemaal wel wat nep uit en is vreseijk voorspelbaar, maar ondanks dat zitten er toch wel wat mooie scene's in die het de moeite waard maken 3*

avatar van clone

clone

GerwinF schreef:

Vreemd de film niet gezien maar wel een mening erover hebben. Ikzelf heb deze film ook niet gezien derhalve van mijn kant geen commentaar!

avatar van The One Ring

The One Ring

Ik heb me nog nooit zo geërgerd aan een trailer in de bioscoop dan bij deze. Dit kan toch geen goede film zijn?

avatar van evwi

evwi

Ik had hoge verwachtingen van deze film maar hij viel me erg tegen. Het eerste half uur is saai, daarna lijkt hij beter te worden maar dat zakte alweer snel in. Het vliegtuig had op zijn minst veel "slechter" moeten zijn. **

avatar van DonVito

DonVito

Dit is 1 van de slechtste film die ik ooit heb gezien. Ik viel samen met mijn neef in slaap in de bios en dat zegt genoeg. Het is misschien leuk voor kinderen van 8 maar shit wat is dit een slechte film. Te voorspelbaar, stom ding dat op hol slaat, verhaal slaat nergens op en Jamie Fox maakt zich belachelijk door in deze film te spelen, bah.

0.5 is nog te hoog.

avatar van Goodfella

Goodfella

Uit de perslijst van Robbert Blokland:

Sony Pictures heeft bevestigd dat Stealth (8 sept)

niet in Nederland zal worden uitgebracht.

Eindelijk iemand die het licht heeft gezien.

avatar van Quatro

Quatro

DonVito schreef:

0.5 is nog te hoog.

ik sluit me hier volledig bij aan...jamie fox moet zich diep schamen dat hij hieraan heeft meegewerkt.

avatar van Pedor

Pedor

De film gekeken maar kon me niet van begin tot eind echt boeien.

avatar van sn@ke

sn@ke

• 2077 berichten

Trailer zag er erg duf uit ...

avatar van WhiteKitten

WhiteKitten

Ach, de soundtrack vind ik tenminste wel leuk...Verder: geen commentaar meer nodig, alles wat ik wou zeggen is hierboven al gezegt.

avatar van SpaM!

SpaM!

Ben ik nou de enige die dit een goed film vond?

Ok het verhaal is voorspelbaar maar tog heb ik me niet geergert, ook de special effects vond ik besr goed.

avatar van /scheef/

/scheef/

wat een zaad film!!

hoe veel geld zou er in deze film gestoken?

en dan zo'n slecht verhaal kan er met mijn hoofd niet bij

Mijn mening over deze hopeloze film is al behoorlijk voorwoorden gekomen door andere mensen... maar ik wou toch nog even zeggen dat ik dat vliegtuig echt een verlepte versie van Kit van de Knight Rider vindt.. Heb me er echt mateloos aan lopen ergeren, Kit was dan nog enigzins wel grappig maar dit sloeg echt alles..

avatar van Guiny

Guiny

ik ben de film gaan zien en vind die niet echt zo goed hoor

de effects waren niet echt top,de cast gaat nog,het verhaal wat saai en dat gestuntel met de straaljagers is ook niet wat het zou moeten zijn van mij krijgt het een 3